Project panning

Egy alternatív project panninget hoztam. Gondolkodtam, hogy hova töltsem a törött dolgaimat, amiket nagyon igyekszem elhasználni. :smiley:
Ezeket vagy simán leejtettem a csapba vagy amikor kinyitottam a fürdőszoba szekrényt kipotyogtak. Néha bénázom, na. :clown_face: Sima ajakápolók rendre szétesnek emiatt nálam. Most ezt a papír csomagolásút használom, amit tulajdonképpen leejthetek bármennyiszer.

IMG_6172
no comment, jó kis üveg törés :sweat_smile:

IMG_6173
műanyag tető k.o.

IMG_6216
az ecsetet már nem tudom rácsavarni, mert letört a tartó része

IMG_6224
a fújókában tört el valami, mert nem úgy spriccel már, mint ahogy kezdte

hát így állok most :woman_cartwheeling:

4 Likes

Szerintem ilyesmi sokunkkal előfordult már. Ne érezd magad egyedül :wink:
Műanyag tető már maradt mindenki kezében. A napokban egy aplikátort sikerült beletörnöm a tubusába… no comment :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Én üveges alapozót dobtam már el. Szerencsére már csak 1-2 használatnyi volt benne, így mérsékelten spriccelt szét a mosdó környékén🤭
(Igyekszem nem állva sminkelni, de kicsi a helyem rá jelenleg. :confused: )

1 Likes

Egy Bourjois pirosító tető maradt a kezemben eddig és belül 2 púder tört össze egy Chanel és egy Pupa.
Gaultier Scandal parfümminta esett ki a táskámból a Moszkva téren… azt hittem letérdelek mellé🤣
Valamint drága barátnőm verte le zuhanyzás közben az itthon már nem kapható nyaralásra tartalékolt, féltve őrzött Aquolina Blue Angel tusfürdőmet.
Azt hiszem ennyi gaztett a pipere karrierem alatt megbocsájtható. :slight_smile:

4 Likes

A TheBalm korrektorral én is hasonlóan jártam. Nem tört ugyan el, de mindkettőnek hosszú repedés van a fedelén és a tégelyén, pedig nem ejtettem le.

2 Likes

Nyugi, én a mosdót is megrepesztettem valami dögnehéz üveg tégellyel… :roll_eyes:

6 Likes

Az igen! Na az csomagolás!

1 Likes

Még jó, hogy nem a lábadra ejtetted!

1 Likes

Nekem van egy kontúrduóm, aminek a teteje szigetelőszalaggal került visszaerősítve, több mint egy éve. Azóta is a hozom-viszem neszeszeremben van! Jó, nagyrésze azért, mert ez már tovább nem törik :smiley: de amúgy maga a termék is jó, szóval ezért sem dobtam ki.
Illetve egy alapozóm és egy színezett hidratálóm is, amiknek a pumpája bemondta az unalmast - a legújabb homeoffice előtt a tiszta ecseteim nyelével nyúlkáltam beléjük a cuccért. (Azóta azért nem, mert csak fényvédőt és púdert viszek fel reggelente, de azért amint kiszabadulok, el fognak fogyni)
Sajnos a nem újratölthető kozmetikumok csomagolását sosem tervezik időtállóra, így nincs min meglepődni, ha nem bírják a gyűrődést.

2 Likes

Azt hiszem elèg jól haladtam ebben a hónapban, elfogyott a Catrice pùder ès a Max Factor bronzer.

A Catrice palettàban az arany szìnnèl elèrtem a pan aljàt ès a fehèr mattnàl màr csak a sarkok maradtak a pan-ben, ezèrt ùjraprèseltem. Februàrban szeretnèm elhasznàlni a fehèr színt ès az első csillàmos színben is elérni a pan alját.

Az elfogyottak helyère bekerül egy màsik bronzer, egy óriàsi, 18 grammos Catrice bronzosító, amit biztosan nem fogok idèn elhasznàlni, de szeretnèm èv vègèig elèrni a pan aljàt.
Ezen kìvül az egyetlen krèmes szemhèjfestèkem, egy Colourpop SuperShock csatlakozik mèg, nem akarom, hogy hasznàlatlanul szàradjon ki.

20220130_145507

20220130_145624

10 Likes

Év végéig szerettem volna elhasználni ezeket a termékeket,de csak a szemhéj bázist sikerült teljesen kivégezni. A púderrel még mindig küzdök. :slightly_smiling_face:
IMG_20220207_174024
IMG_20220207_173953

14 Likes

Megnéztem hogyan állok, kicsivel több, mint egy hónap után. A púderrel nagyon jól haladok, szerintem februárban el is fogy. A szemöldök por viszont nem akar fogyni, pedig minden nap használom.
A palettából is elég sok fogyott, mert szemre is sokat használom. A highlighterek biztosan nem fogynak el, ez az égetett formula örökké tart. Highlighterből amúgy sem kell sok.
Egyébként annyira szabadulnék már tőle, de nem szívesen dobnám ki. Nincs vele bajom, csak sokkal jobb minőségű termékeim lettek azóta, mióta megvettem.
A két korrektort egyelőre kivettem, mert pont olyan helyen szoktak lenni a pattanásaim és bőrhibáim, ahol a maszk éri és sajnos le is szedi onnan. Szem alá is próbáltam, oda viszont picit vastag.

20220103_133100
20220211_141629

7 Likes

IMG_20220224_104549
Nos ez elfogyott :slight_smile:

23 Likes

Az utolsó porszemig :trophy: :clap:
Szeretted? Vagy már a pokolba kívántad a végére?

2 Likes

Jól kipucoltad!

1 Likes

Szerettem, de van még egy pár púderem, nem sajnáltam elhasználni :slight_smile:

1 Likes

Eltelt egy ùjabb hònap:
20220227_161533

A bronzeren kezd lekopni a minta, ott mèg messze vagyok a pan-től. A lila rúzst/krèmpirosítót se hasznàltam sokszor a hónapban, inkàbb a Catrice pirosítót, abban szèpen növöget a pan.

A Colourpop Superschock-nak nem zàrt rendesen a teteje, àttettem ebbe a kis tègelybe. 14-szer hasznàltam ebben a hónapban, szerintem kb most jàrok a felènèl.

A Catrice palettàban elfogyott a csontszín ès elèrtem a pezsgőszínben a pan alját. Ezt a szìnt a szememen nem szeretem annyira, de highlighter-nek jòl működik.

A következő hònapban szeretnèm elhasznàlni a Supershock-ot ès növelni a pan-eket a palettàban.

17 Likes

Megint eltelt egy hónap. Arcravalòkat nem fotòztam most, mert vettem ùjakat a hònapban ès inkàbb azokat pròbàlgattam.

A Catrice palettàban mindegyik szìnben eljutottam odàig, hogy màr csak a sarkok maradtak, ezèrt ùjraprèseltem őket. Szerintem màjus vègère vègzek ezzel a palettàval.

A Colourpop Supershock megint màsik kontènerbe került, mert az előző leesett :grinning_face_with_smiling_eyes: 16-szor hasznàltam ebben a hònapban ès őszintèn szòlva egyre kevèsbè szeretem, előfordulhat, hogy nem fejezem be, hanem megvàlok tőle.

20220331_103807

14 Likes

Nekem is van egy Supershock, amit project panningre jelöltem tavaly. Azt hittem, majd milyen gyorsan el fogom használni, ráadásul rózsaszín, bármelyik sminkemhez jól megy. Hááát… Még mindig van belőle, pedig eskü sokat használtam, de gyorsan rá lehet unni. És engem ez a formula sem vett meg kilóra.

1 Likes

Èn a szìnt szeretem, a formulàt annàl kevèsbè. Mindig pròbàlkozom folyèkony ès krèm termèkekkel, de be kellene làtnom vègre, hogy csak a por àllagùakat szeretem.

1 Likes