Project panning

Én is újrapréseltem párszor alkohollal, de nekem az a tapasztalatom hogy a matt formulák (különösen a pirosítók) nem lesznek ugyanolyanok, mint voltak. Eszembe jutott, hogy talán érdemes lehet egy kis sminkfixálót vagy egy csepp glicerint hozzáadni az alkoholhoz, de még nem volt alkalmam kipróbálni.

3 Likes

Jöttem a novemberi beszámolóval. A púder pirosítót nem használtam olyan sokat, de a krémes verzióval egészen jól haladok. A highlightert nagyjából minden nap használom, de nagyon lassan fogy. A bronzosító elfogyott, úgyhogy most kicsit újra játszom a többivel.InShot_20211130_170225869
A palettával is jól haladok. A sötét barna és csillámos szín nem olyan jó, azokat nem is használom, viszont a másik hármat szeretném idén elfogyasztani. InShot_20211130_170124146

18 Likes

Nagyon jól haladtál a termékekkel. :slight_smile:

1 Likes

Köszi szépen! Próbálok most egy kicsit megint ráállni arra, hogy egy-egy terméket teljesen elfogyasszak, mert annyi új kiszemeltem lenne, de nem tudnám már hova rakni őket :sweat_smile:

2 Likes

Sziasztok,

Ennyit haladtam novemberben. A pirosítóval nem haladtam sokat, ezèrt arròl nem is csinàltam fotòt, helyette itt a púder, aminek vègre sikerült elèrni az aljàt.

A bronzerrel is jòl haladok, màr nagyon ellaposodott, lehet, hogy sikerül elhasznàlnom idèn.

A Catrice palettàban is elèrtem kèt szìn aljàt, de minèl többet hasznàlom, annàl kevèsbè szeretem, ezèrt lehet, hogy èv vègèn megszabadulok tőle.

20211202_110717

9 Likes

Én sem vagyok olyan elégedett ezzel a palettával. A két világosabb matt színt szeretném elhasználni és utána ki fogom selejtezni

1 Likes

Jöttem én is a változásokkal. :slight_smile:
A felső fotón az október 31-i állapot látható. A lenti fotó bal oldalán lévő termékek elfogytak, sikeresen elértem a célomat. :slight_smile: A jobb oldali termékek még játékban vannak.
GridArt_20211203_134913817

Itt látszik az előző állapothoz képest a haladás a megmaradt termékekkel :slight_smile:
1638536547107

13 Likes

Nagyon ügyesek vagytok! @Ralynna abszolút értelek, én azért nem szedtem össze még a bátorságom a project panninghez, mert rám jellemző, hogy ha valamit erőltetve használok, hogy végre elfogyjon, borzasztó hamar ráunok.
Van egy két cuccom, amit elajándékozni már nem illik, kidobni pazarlás és amúgy nem rossz vagy nem utálom, csak azóta van már sokkal jobb verzióm is.
Valószínűleg én is egy darabig küzdök még velük, aztán könnyes búcsú következik.
Ebbe a topikba inkább azokat próbálom összeszedni, amiket tényleg annyira szeretek, hogy reális időn belül elfogynak.
(Kivéve, amit annyira nagyon szeretek, hogy nem akarom, hogy valaha elfogyjon :sweat_smile:)

2 Likes

Köszi, èn àltalàban nagyon szeretem a project pant ès boldogan hasznàlom ugyanazt az egy termèket amìg el nem fogy. De ennek a palettànak sokkal rosszabb a minősège, mint az első hasznàlatkor gondoltam, ès ìgy màr nem nagy öröm hasznàlni.

Sziasztok! Valaki esetleg tervez 2022-re project pan-t? Már eldöntöttétek, hogy kik lesznek a kiválasztottak vagy még nem kezdtétek el tervezni? Én minden nap meggondolom magam kb, mert nem tudom eldönteni, hogy a legrégebbi termékeket kellene előtérbe helyezni vagy pedig a legnagyobb kedvenceket, hogy azok nehogy megromoljanak. Ti milyen logikát követtek?

2 Likes

Sziasztok! Jöttem a tavalyi év zárásával és az idei indításával. Az év végén a Catrice 5 in a box palettát helyeztem a fókuszba. Az utolsó hónapban kevesebbet nyúltam érte, mert ünnepi sminkekre vágytam, de a bézs színt sikerült majdnem teljesen elfogyasztani. InShot_20220102_101511129
Visszatekintésként egymás mellé tettem az októberi induló képet is, és szerintem szépen sikerült fogyasztani a palettát.
InShot_20220102_101754751

2022-ben elsősorban a palettáimmal szeretnék foglalkozni. Lehet, hogy a későbbiekben más termék is beszáll majd a projektbe, de most még nem tudtam dönteni. Paletták terén szeretném lezárni ezt a Catrice 5 in a box témát, mert annyira nem vagyok elégedett velük, így a jelenlegi mellé beveszem a másik meglévőt is. Célom, hogy a bekarikázott színeket teljesen elfogyasszam, míg a szaggatott vonalasoknak elérjem az alját. Ha ezek teljesülnek, akkor megválok a palettáktól. Az egész évet meghagyom rá magamnak, mert ennyi idő alatt biztosan sikerülni fog úgy is, hogy a többi palettámat sem hanyagolom el.
InShot_20220102_102544168
Ti mivel készültök?

10 Likes

Nagyon jól haladtál! Nekem van egy ezer éves MUR kontúrpalettám, amivel lehet, hogy beszállok. Még átnézem a dolgaim, mit szeretnék még elfogyasztani.

2 Likes

Én ilyen A-Z project pant tervezek (A-Z-ig kiválasztok 1-1 terméket ami azzal a betűvel kezdődik vagy benne van a nevében a betű mint pl. az X-nél)

A testápolási cuccokat mind el akarom használni, a sminknél igazából csak annyi lenne a lényeg, hogy minél többet használjam

267180287_269557218654869_8878953543528546127_n

1. Alverde mini termékek
2. Ziaja Cocoa Butter tusfürdő
3. Catrice Color Correction palette
4. Absolute Me deodorant
5. Sebo Vegetal Eau Micellaire 
6. Fit mango tusfürdő
7. Oh My Gloss szájfény
8. Catrice highlighter
9. Ilcsi zöld szappan (nincs a képen)
10. Juicyful Calming Energy maszk
11. Kamill hand creme
12. Lovely lips szájceruza
13. Moyra Sp 27 stamping polish
14. Nyx duochromatic highlighter
15. OPI mini lakk
16. Orly Peel Off Base
17. Rose Quartz Revival körömlakk
18. Rimmel szempillaspirál
19. Solanie Skin Tightening Cream (nincs a képen)
20. Body Shop Tea tree kit
21. Uriage micellésvíz
22. VE Effector vitamin E derivative
23. Wish upon a star pillow mist
24. Rexona deo
25. Yves Rocher Monoi de Tahiti testradír
26. She stylezone nail design stickers (alig látszik, de már csak 4 matrica van benne)
8 Likes

Nekem félsiker volt ez a mini project panning.
Az alapozót elhasználtam, alapvetően jó termék, szép vékonyan lehet felvinni, mert nagyon folyékony, de pont emiatt így télen nem jó, minden kis hibát kiemel.
A korrektor nagyon rossz vétel volt, már az elején is szárazabb textúrájú, mostanra viszont a maradék is beszáradt benne.

Szept 21.
IMG_20210921_160116645

A palettán meg szinte semmi fogyás nem látszik, nemhogy elértem volna 5 pan alját, amit terveztem :smiley:

Jan 2.
IMG_20220102_115711730

9 Likes

Így is nagyon ügyes vagy, és az nyugtasson, hogy a too faced palettákat legendásan nehéz elfogyasztani (legalábbis a külföldi project pan-es videók alapján).

3 Likes

Igen, nem olyan krémes, mint például a Jeffree Star, viszont kellően pigmentált, hogy csak kevés is elég belőle. :slight_smile:

1 Likes

Ezeknek a nagy rèszèt màr tavaly próbàltam elhasznàlni, azokat folytatom. A bronzert remèlhetőleg januàrban befejezem.

Egyedül a rúzs az ùj darab a project pan-ben. Azt krèmes pirosítónak hasznàlom, de màr megvan egy ideje, szeretném elhasznàlni, mielőtt megromlik.

20220102_153130

7 Likes

Év végi project panning eredménye. Sajnos nem volt annyi időm sminkelni, mint szerettem volna. Azért látszik mindenből a fogyás rendesen, folytatom tovább. Kivéve a nars pirosítót, nincs másik hasonlóm, úgyhogy hiába van kibontva több, mint 2 éve. Miután használgattam, rájöttem újra, mennyire szeretem. Célt ért a project panning. :slight_smile:
IMG_20220102_231619

14 Likes

Ma még szabizok, úgyhogy átnézegettem mik azok, amiket idén el kellene használni.
A púder sima ügy lesz, másfél hónapja bontottam. Nagyon puha, gyorsan fogy. Egyébként nagyon szeretem is.

A kontúrpaletta le se merem írni, mennyi idős. Akkoriban vettem, mikor jobban elkezdtem sminkelni és berobbant a kontúr láz. Bár nem vagyok nagy kontúrozó, inkább bronzosítok és szemhéjpúdernek is használom. Semmi baja, kidobni sajnálom, elajándékozni nem tudom. Láttam @Vicus nagyon jól “elpusztította” az övét.

A krém korrektorokat is szeretem, lustaság miatt voltak parkolópályán. Két különböző, de világos árnyalat.

A Catrice szemöldökport csak fixálásra használom, nem magában, nagyon lassan fogy, a doboza pedig már rég szétesett.

Kedvet kaptam tőletek, meglátjuk mi sül ki belőle :blush:

20220103_093714

9 Likes

Én meg kedvet kaptam tőled, elő is veszem megint ezt a kontúrozó palettát, mert sajnos én azóta nem sokszor nyúltam érte. :grinning:

3 Likes