Project panning

Jöttem én is egy kis haladással, legutóbb 27 napja fotóztam a termékeket. :slightly_smiling_face:
Úgy érzem mindennel nagyon jól haladok és látom is a változást. Egyedül a TIU korrektor esetében nincs haladás, mert az LA Girl korrektort próbálom elhasználni. Utána csak a TIU-hoz fogok nyúlni.

Ami biztosan el fog fogyni szerintem a következő hónapban: Garnier BB krém (kb 5-6 használatra való lehet benne), LA Girl korrektor és talán a NYX szemhéjbázis.
CollageMaker_20211031_124248368
CollageMaker_20211031_124333134

13 Likes

De ügyesen haladsz :heart_eyes: az egyes termékkategóriákon belül csak ezeket használod?

1 Likes

Köszi szépen! :slight_smile: Igen, kb 95%-ban csak ezeket a termékeket használom a reggeli készülődések során, nagyon motivál, hogy elfogyjanak. :slight_smile:

1 Likes

Nah, most hogy egy kicsit mèlyebbre èrtem a szìnben, màr az èn csillàmosom is morzsolòdik. Úgy làtszik ezekben a palettàkban a fènyes szìnekkel kell vigyàzni

1 Likes

Május vége óta vesznek részt a projektben. :slight_smile: A Pupa szemhéjpúderrel már nagyon vívok reggelente, hogy kinyerjem belőle az ecsetre.

254905096_423419286044842_8949845564003640413_n

11 Likes

Elismerésem, különösen a Mac pirosító miatt! Még sose láttam ekkora “lukat” egy pirosítón :open_mouth: :star_struck:

2 Likes

Én még egy kicsit próbálkozom vele, aztán lehet, hogy elengedem azt az arany árnyalatot. Rengeteg hasonló van a kollekcióban ezerszer jobb minőségben

1 Likes

Köszi. :slight_smile: Igyekszem. A Mac pirosítót kb. 3 éve használom. Olykor-olykor mást is került az ecsetemre. :roll_eyes:

2 Likes

Ma újrapréseltem a bronzosítót, mert már nehezen tudnam terméket felvenni. Nagyon izgatott vagyok, a hónap végére biztos el fog fogyni :blush:20211109_171543

9 Likes

Már akartam kérdezni, hogy hogyan csináljátok az újrapréselést? Gyógyszertári alkohollal? Nem keményedik be nagyon a termék? Köszönöm :slightly_smiling_face:

96%- os alkohollal préseltem eddig 1x egy Chanel púdert aminek csúfos vége lett mert már másnap ugyanúgy szétesett.
A terméket beletettem a kifertőtlenített púder tokjába, aztàn tocsogósra fújtam , összenyomkodtam és egy napot hagytam száradni. Jónak tűnt…
Ha megcsinálod, szerintem ne utaztasd,nekem nem jött be, kuka lett a vége.

1 Likes

Biztos van nálam tapasztaltabb is, leírom az enyémet.
Nekem a 70%-os alkohol vált be, de nem minden termék viseli jól. Van sikeres kompaktba visszatuszkolós préselésem, az tart, de nem merem már sehova vinni. Olyan is előfordult, hogy pirosító szétesett utána ugyanúgy. Szóval lutri, de ha nincs más megoldás megéri megpróbálni.

2 Likes

Köszönöm! :blush: Még nem volt rá szükségem szerencsére, de ahogy olvasom többeknél, hasznos lehet.
Púdereim szoktak összetörni a végére, de azokat nem újrapréselem, hanem finomra őrlöm és onnantól porpúderként használom tovább.

1 Likes

Köszönöm neked is. Akkor megmaradok szerintem a porrá őrlésnél, ha muszáj.

Ez viszont engem érdekelne, hogy mivel és hogyan szoktad őrölni a púdereket? Amikor már kevés van benne, és nehéz kibányászni ecsettel,akkor ez egy remek megoldás lenne. :slight_smile:

Először az ecset tompa végével “rusztikusra” töröm, aztán késheggyel. Benne hagyom az eredeti dobozban, csak jól leütögetem az ecsetről használat előtt, hogy ne úgy nézzek ki, mint aki gipszporban hempergett.
Most viszont kiürülőben van egy porpúderem, annak elteszem majd a dobozát, még is csak praktikusabb abba áthelyezni.

2 Likes

Nagyon szuper ötlet, eszembe se jutott volna. Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Én kanál gömbölyű oldalával törtem össze. :relaxed:

3 Likes

Gyógyszertári alkohollal csináltam az egyik pirosítómat. Jól is sikerült. Ennek ellenére sajnos ki kellett dobnom :frowning: kicsapta a bőrömet és kevésbé is volt pigmentált, pedig rendesen kiszárítottam és préselés előtt még az űrből is látszott :smiley: azóta nem próbálkozom :slight_smile:

1 Likes

Én is gyógyszertári alkoholt használok, és néhány félresikerült próbálkozás után az lett a siker nyitja, hogy ne használjak túl sokat. Apránként adagolom az előzetesen összemorzsolt porra és egy kis pálcával elkezdem összekeverni. Éppen csak annyit használok, hogy mindenhol benedvesedjen és krémes állagú legyen. A felesleges folyadékot mindig leitatom zsepivel, amennyire csak tudom

2 Likes