Én ezzel a 3 alapozóval szállok be. A L’oreal nem biztos, hogy elfogy év végéig, de majd meglátjuk. A Nyx nagyon fehér rajtam, ezért keverni szoktam egy ugyanilyen alapozóval csak jóval sötétebb árnyalatban. A Diorból már tényleg alig van, imádtam.
Remélem, Neked is jó tapasztalataid lesznek vele. Ha mégsem, vevő vagyok rá:). Nem mai darab, de nagyon jól eltalálta az essence. Egy hibája van, a műanyag tető, ami túl egyszerűre sikeredett és sokunknál hamar külön életre kelt. De én még ezt is elnéztem, mert annyira megszerettem.
Ezeket szeretnèm èv vègèig elfogyasztani.
Sziasztok! Összegyűjtöttem én is az évvégi project pan alapanyagai. A catrice pirosítónak szeretném elérni az alját. A highlightert és a krém pirosítót egyszerűen csak használni szeretném minél többet, míg a bronzosítót teljesen el szeretném használni
Paletták tekintetében pedig ezt a Catricet szeretném picit többet használni. Az a célom, hogy év végére minden színben elérjem a pan alját.
De jó kis színek mindenben A Catrice pirosító meg van nekem is, nagyon szeretem, még nálam se látszik a pan alja, de nem bánom, hogy lassan fogy, mert pont jó a színe és meglepően pigmentált drogériás vonalon.
Lehet, hogy már említetted valahol, de nem emlékszem, te minden nap sminkelsz?
Milyen jól néz ki a Catrice paletta! Szereted is?
Igen, minden nap sminkelek, viszont mostanában nagyon nagyon sietősek a reggelek, így a teljes szemsmink nem mindig jön össze sajnos
Nem állítom, hogy a világ legtökéletesebb palettája, de főleg a rohanós reggelekre tökéletes, amikor a túl nagy színválaszték csak teher nekem
Pár sminkcuccal én is benevezek.
A bronzerek általában még nem vonzottak be, így ez az egy van, amit használok. Ennek köszönhetően már elég szépen látszik a pan.
A pirosító két éves, de valamiért az elmúlt időszakban nagyon ritkán nyúltam érte. Így ősszel talán a meleg tónusát is könnyebb lesz a sminkjeimbe illesszem. A cél alapvetően csak az, hogy előtérben legyen.
A rózsaszín Colourpop SSS sajnos össze van törve, lejtettem. Egyébként nagyon szép, és mivel rózsaszín, nem lesz nehéz rávennem magam a használatára. Viszont így azért kicsit macerásabb, de pont emiatt is szeretném elhasználni. Ennél célom, hogy minél jobban fogyasszam, így heti 1-2 alkalommal szeretném használni legalább.
Up: és a bronzerem nincs is a képen
A púdert viszont szeretném elhasználni, már egyszer kézzel újranyomtam, azóta is lelkesen használom (mint látható is), úgyhogy talán nem lesz nehéz dolgom.
Majd jövök egy képpel még a bronzeremről is
Ne tudd meg, mennyit töprengtem, hogy melyik vajon a bronzer?
Vagy háromszor visszanéztem a képet…
Én is
Dettó
Akkor íme a bronzer
Én is beszállok pár dologgal, van köztük ami év eleje óta benne van a projektben és van pár új dolog is.
Hű de jól haladsz a bronzerrel! Mi a vélemènyed róla ennyi hasznàlat után?
Én az első pillanattól nagyon szeretem ezt a bronzosítót, gyönyörűen és könnyen satírozható, tökéletes árnyalatú (nem túl meleg) és tartós. Van belőle egy tartalékom is
Egy hónap el is telt, mióta elkezdtem az évvégi project pant, úgyhogy íme a jelenlegi állás. A boronzosítón látszik talán a legnagyobb változás, már alig várom, hogy lássam teljesen kiürülni. A pirosítókból inkább a krémeset használtam, ott viszont kenem a panben a krémet, így most olyan, mintha több lenne, mint előtte a highlighter is lassan fogy, pedig ez az egyetlen porállagúm. Régi darab, ha vége az évnek, akkor valószínűleg megválok tőle.
A palettával egész jól haladok, bár a hónapban inkább csak a világosabb színeket használtam. Elég kapkodós hónapon vagyok túl, és gyakran csak egy színre volt időm
A következő hónapra az a célom, hogy a palettában a piszkos rózsaszín alját elérjem, illetve hogy a bronzosítót elfogyasszam.
Én is beszállnék két termékkel. A púdert már tavaly szerettem volna el használni,de nem sikerült. Most nagyobb esélyt látok rá, hogy elfogyjon. Az Avonos szemhéj bázisnak tegnap láttam meg az alját, úgyhogy most ő is bekerült.
Nekem is a bronzosítóból fogyott a legtöbb, bàr pont az nem látszik jól a képen. de nagyon szèpen laposodik.
A pirosító új versenyző. Csak 5 gramm ès màr làtszanak a pan karikài a pirosítò alatt. Szeretnèm èv vègèig elèrni a pan aljàt, az a cèl.
A palettàban szèpen fogyogatnak a matt szìnek, de a fènyeseken alig làtszik valami fogyàs, pedig ugyanannyit hasznàltam őket. Nem tudom, hogy azok sűrűbbre lettek prèselve, vagy mièrt. @curlsandcurves , neked is ez a tapasztalatod velük?
Az én palettámban a sötét csillámos szín eléggé potyog és morzsolódik. Emiatt könnyebben fogyna, viszont kevesebbet is használom. A világos színt viszont a szemzugban használom egy ceruzaecsettel, így koncentraltabban nyúlok bele és ez jobban is látszódik