Project panning

Én ezzel a 3 alapozóval szállok be. A L’oreal nem biztos, hogy elfogy év végéig, de majd meglátjuk. A Nyx nagyon fehér rajtam, ezért keverni szoktam egy ugyanilyen alapozóval csak jóval sötétebb árnyalatban. A Diorból már tényleg alig van, imádtam.

Kép

Kép

10 Likes

Remélem, Neked is jó tapasztalataid lesznek vele. Ha mégsem, vevő vagyok rá:). Nem mai darab, de nagyon jól eltalálta az essence. Egy hibája van, a műanyag tető, ami túl egyszerűre sikeredett és sokunknál hamar külön életre kelt. De én még ezt is elnéztem, mert annyira megszerettem.

1 Likes

20210927_134823
Ezeket szeretnèm èv vègèig elfogyasztani.

14 Likes

Sziasztok! Összegyűjtöttem én is az évvégi project pan alapanyagai. A catrice pirosítónak szeretném elérni az alját. A highlightert és a krém pirosítót egyszerűen csak használni szeretném minél többet, míg a bronzosítót teljesen el szeretném használni
InShot_20211002_175117117
Paletták tekintetében pedig ezt a Catricet szeretném picit többet használni. Az a célom, hogy év végére minden színben elérjem a pan alját.InShot_20211002_180322420

15 Likes

De jó kis színek mindenben :slight_smile: A Catrice pirosító meg van nekem is, nagyon szeretem, még nálam se látszik a pan alja, de nem bánom, hogy lassan fogy, mert pont jó a színe és meglepően pigmentált drogériás vonalon.

Lehet, hogy már említetted valahol, de nem emlékszem, te minden nap sminkelsz?

2 Likes

Milyen jól néz ki a Catrice paletta! Szereted is?

Igen, minden nap sminkelek, viszont mostanában nagyon nagyon sietősek a reggelek, így a teljes szemsmink nem mindig jön össze sajnos

2 Likes

Nem állítom, hogy a világ legtökéletesebb palettája, de főleg a rohanós reggelekre tökéletes, amikor a túl nagy színválaszték csak teher nekem

1 Likes

Pár sminkcuccal én is benevezek.
IMG_20210928_214010
A bronzerek általában még nem vonzottak be, így ez az egy van, amit használok. Ennek köszönhetően már elég szépen látszik a pan.
A pirosító két éves, de valamiért az elmúlt időszakban nagyon ritkán nyúltam érte. Így ősszel talán a meleg tónusát is könnyebb lesz a sminkjeimbe illesszem. A cél alapvetően csak az, hogy előtérben legyen.
A rózsaszín Colourpop SSS sajnos össze van törve, lejtettem. Egyébként nagyon szép, és mivel rózsaszín, nem lesz nehéz rávennem magam a használatára. Viszont így azért kicsit macerásabb, de pont emiatt is szeretném elhasználni. Ennél célom, hogy minél jobban fogyasszam, így heti 1-2 alkalommal szeretném használni legalább.
Up: és a bronzerem nincs is a képen :smiley:
A púdert viszont szeretném elhasználni, már egyszer kézzel újranyomtam, azóta is lelkesen használom (mint látható is), úgyhogy talán nem lesz nehéz dolgom.
Majd jövök egy képpel még a bronzeremről is :slight_smile:

16 Likes

Ne tudd meg, mennyit töprengtem, hogy melyik vajon a bronzer? :laughing:
Vagy háromszor visszanéztem a képet… :woman_facepalming:

6 Likes

Én is :joy:

2 Likes

Dettó :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Akkor íme a bronzer :slight_smile:
IMG_20211003_220802

16 Likes

Én is beszállok pár dologgal, van köztük ami év eleje óta benne van a projektben és van pár új dolog is. :slight_smile:
IMG_20211004_144817
IMG_20211004_144937

16 Likes

Hű de jól haladsz a bronzerrel! Mi a vélemènyed róla ennyi hasznàlat után?

Én az első pillanattól nagyon szeretem ezt a bronzosítót, gyönyörűen és könnyen satírozható, tökéletes árnyalatú (nem túl meleg) és tartós. :slight_smile: Van belőle egy tartalékom is :see_no_evil:

3 Likes

Egy hónap el is telt, mióta elkezdtem az évvégi project pant, úgyhogy íme a jelenlegi állás. A boronzosítón látszik talán a legnagyobb változás, már alig várom, hogy lássam teljesen kiürülni. A pirosítókból inkább a krémeset használtam, ott viszont kenem a panben a krémet, így most olyan, mintha több lenne, mint előtte :sweat_smile: a highlighter is lassan fogy, pedig ez az egyetlen porállagúm. Régi darab, ha vége az évnek, akkor valószínűleg megválok tőle.
InShot_20211030_101012914
A palettával egész jól haladok, bár a hónapban inkább csak a világosabb színeket használtam. Elég kapkodós hónapon vagyok túl, és gyakran csak egy színre volt időm :confused:
InShot_20211030_100930855
A következő hónapra az a célom, hogy a palettában a piszkos rózsaszín alját elérjem, illetve hogy a bronzosítót elfogyasszam.

14 Likes

Én is beszállnék két termékkel. A púdert már tavaly szerettem volna el használni,de nem sikerült. Most nagyobb esélyt látok rá, hogy elfogyjon. Az Avonos szemhéj bázisnak tegnap láttam meg az alját, úgyhogy most ő is bekerült. :slightly_smiling_face:IMG_20211030_101414

11 Likes

Nekem is a bronzosítóból fogyott a legtöbb, bàr pont az nem látszik jól a képen. :smiley: de nagyon szèpen laposodik.

A pirosító új versenyző. Csak 5 gramm ès màr làtszanak a pan karikài a pirosítò alatt. Szeretnèm èv vègèig elèrni a pan aljàt, az a cèl.

A palettàban szèpen fogyogatnak a matt szìnek, de a fènyeseken alig làtszik valami fogyàs, pedig ugyanannyit hasznàltam őket. Nem tudom, hogy azok sűrűbbre lettek prèselve, vagy mièrt. @curlsandcurves , neked is ez a tapasztalatod velük?

20211030_122309

13 Likes

Az én palettámban a sötét csillámos szín eléggé potyog és morzsolódik. Emiatt könnyebben fogyna, viszont kevesebbet is használom. A világos színt viszont a szemzugban használom egy ceruzaecsettel, így koncentraltabban nyúlok bele és ez jobban is látszódik

2 Likes