Project panning

Smashbox Cali Contour Paletta…elsőként gondolkodtam el azon, hogy ujraveszek egy arcpalettat…ami a gyujtemenyemet elnezve, hulyeseg lenne, de megis ott van bennem az erzes, hogy enelkul a paletta nelkul en nem maradhatok :joy: 20210911_220210

13 Likes

A te fotódon sokkal jobban tetszik, mint a netesen, túl sárgának láttam eddig.

1 Likes

A kontúr szín életem kontúr színe :sunglasses: (a bahamamama megközelíti, de az túl sötét, vagy csak könnyű sokat felvinni belőle.) A highlightereken kívül minden matt benne. A púder kb.olyan light színnek felel meg. A pirosító pedig mályvás-barackos, de semmiféleképpen nem pink, ezg is imádom benne, de mire én egyazer egy pirosítót elhasználok…

3 Likes

Lassan, de biztosan halad a dolog. :relaxed: :blush:

A fenti állapot május vége.

kész

11 Likes

Nálam is előbukkant a pan alja: L’oreal Infallible púderalapozó

Kép

10 Likes

Nekem sem jó mindegyik matt szemhéjpúder és abszolút nem gáz csilivilit használni 50 -es korban sem. Csak ízléses legyen .

2 Likes

Igaz. Ha a szín jól áll, nem izgulok a többin. :slightly_smiling_face:

Ahhj, ezzel en ugy vagyok, mint a rovid hajat, minden kozepkoru nore…egy hulye regi berogzules, ami felett jocskan eljart az ido…akkoriban persze, hogy ne tegyel csillogost a szemhejadra, mert az akkori minosegben gyartott szemhejfestekek ossze is gyultek a rancokban…de a most mar (plane e kozosseg tagjai) egyszeruen mar nem vesznek olyat, ami osszegyulik a rancokban, ha lehet kapni olyat is, ami meg nem;-)

4 Likes

Tavaly év végén volt egy tök jó kis project panning, amit csináltunk páran, december 31-ig. Én idén is szeretném, uh. benevezem ezt a pár terméket:
Nyx alapozó: 1/3-a hiányzik, Burjouis korrektor kb. félig van, szeretném őket teljesen elhasználni.
Too Faced paletta, jó pár éves már, egy pan ki is esett belőle, mégis alig fogyott eddig. Ebben szeretnék 5 szín aljára leérni év végéig.
IMG_20210921_160116645
Majd hozok képet a haladásról. :smiley:

19 Likes

De szuper, hogy visszahoztad! Én is nemsoká csatlakozok :blush:

1 Likes

Igen, nagyon jó, hogy visszahoztad.

Én 2 termékkel szállnék be. A Max Factor bronzer nem lett a kedvencem, még a legvilàgosabb árnyalat is egy picit sötèt nekem. De mivel ez egy csak 3 grammos bronzer ès már elèg sokat elhasznàltam belőle, hàtha be tudom fejezni az èv vègèig.

A Catrice 5 in a Box nude palettàjàt nagyon szeretem. Palettàkat sose tudok elhasznàlni, de hàtha egy minit sikerül. Az első cèl az, hogy èv vègère szeretnèm elèrni a pan-ek aljàt.

20210924_142438

15 Likes

Szép színek nagyon! :maple_leaf::fallen_leaf::tiger2:

1 Likes

Milyen tisztán tartod ezeket a kompaktokat! :1st_place_medal:

3 Likes

Mennyivel szebb élőben ez a paletta, mint a promo képeken! :heart_eyes: Lehet, hogy én is kipróbálom valamelyiket.

Juj de jó! Én is szívesen csatlakozom, csak körül kell néznem a kollekciómban.

1 Likes

Köszi, igyekszem :smiley:

1 Likes

Én nagyon szívesen ajánlom őket, 2 árnyalat is megvan és mindkettőben pigmentáltak de mégis jól kezelhetőek a színek és rajtam egy teljes munkanapot kibírnak.

3 Likes

Ők már biztosan nem jönnek velem 2022-ben.IMG_20210925_145947
A MAC bronzer a valóságban nem ilyen sárga, mint a képen!

17 Likes

Annyira örülök, @mimicike jóvoltából sikerül az essence pirosítót is pótolni, ma reggel tettem ki, hogy keresem, és neki megvolt az a két árnyalat, ami után régóta vágyakoztam. A 20-as árnyalat van a képen, igen nagy beosztással használtam, nehogy elfogyjon. És tátáám! Nem fog, jön az utánpótlás!!! :four_leaf_clover:
Az pedig csak hab a tortán, hogy meglepit fogok cserébe küldeni, merthogy nem kért érte semmit. Mert ilyen KM-esek is vannak!! :ok_woman: :butterfly:

12 Likes

Örülök, hogy sikerült pótolni. Ő nagyon kedves eladó, többször is volt hozzá szerencsém (személyesen is)
Ezt a pirosítót 020 árnyalatban nekem is most sikerült beszerezni, ráadásul teljesen véletlenül. A The Balm Oliver bronzerrel együtt hirdette az eladó. Nagyon megörültem mert sok jót olvastam róla.

2 Likes