Boldog 25. szülinapot!
Isten éltessen! Csodás a sminked!
Isten éltessen!
Köszi
Nagyon klasszul nézel ki, meg nem mondanám, hogy 46 vagy. Nagyon szép a sminked, és Isten éltessen sokáig.
Boldog szülinapot, egy 10-est simán letagadhatnál.
Isten éltessen nagyon sokáig, tündérszép vagy!
Köszönöm, lányok!
Isten éltessen!
Isten éltessen sokáig! Gyönyörű vagy!
Egyre csinibb és fiatalosabb vagy. Szuper a sminked és a frizurád is:wink:
Nagyon boldog szülinapot kívánok
Mai siker, egy újabb Butter Blush ami teljesen elfogyott. Utánaszámoltam, ez volt a 3. darabom belőle, amit teljesen elhasználtam.
Mennyi idő alatt fogyott el a 3 db? Mellette mást nem használtál? Nálam örökkévalóság, mire elfogy végre egy termék.
Az igen, minden tiszteletem! Pirosítót még sosem tudtam teljesen elhasználni.
Kb 1 év alatt fogy el 1 db. Ez a Plum Rose árnyalat, bronzernek használom, szóval nagyobb felületre viszem fel, mintha csak pirosítanék vele. 7,5 gramm, eszerint egy átlagos 10 grammos bronzosító kb 1,5 èvig tartana ki nálam.
Ez az abszolút tökèletes bronzosító az èn arcszínemhez, szóval mást nem hasznàlok mellette. Bár most pont váltani fogok, hogy valami mást is kipróbáljak/elhasználjak a gyűjteményemből, egy The Balm bronzer lesz a soros
Igen, a bronzernek nagyobb esélye van nálam is, hogy a végére jussak, de pirosítóra, akárcsak @Blanky, én sem emlékszem, hogy sikerült volna legalább egyet is elhasználni.
A krémek, szérumok és a parfümök azok, amik tényleg elfogynak, a sminkcuccok kevésbé. Illetve a szempillaspirál, na az legalább elfogy.
Vagy a korrektor, alapozó is elfogy
Megemelem a képzeletbeli kalapom a hűséged előtt.
Igaz, az alapozóból is sok kell!
Köszi szépen, de ez a szín tényleg annyira természetes rajtam ès mindig annyi bókot kapok, hogy “milyen jó színem van”, hogy nem szoktam elcsábulni, mert ha már megvan a tökéletes, akkor miért nyúljak másik bronzer után?