Jöttem én is a januári helyzetjelentéssel. A január jobban ment, mint gondoltam, több termék is elfogyott (az elfogytak topicban osztottam meg). Elfogyott a Catrice All Matt Plus púder, a szemöldökceruza, a Revolution és az Essence korrektor, illetve a Milani szemhéjalap (ebben egy minimális mennyiség volt még, de megsértődtem rá )
Január 1:
Január 30:
Kompakt púderként az Essence púder került be az elfogyott helyett, illetve egy új Revolution korrektor meg egy új Catrice Camouflage korrektor. Elégedett vagyok az ehavi eredménnyel.
Úgy látszik, hogy tényleg mindenkinek sikeres ez a január, te is nagyon jól haladtál akkor most három teljesen új terméket vettél be a projektbe? Azokat különösen izgalmas lesz megfigyelni a kezdetektől.
Igen, most 3 teljesen új termék került be a projektbe. Úgy érzem a következő hónapokban elfogyott termékek nem igazán lesznek.
Teljesen megértelek, én se szeretek kidobni semmit. Esetleg az is egy alternatíva lehetne, hogy felajánld. Lehet van olyan, aki szívesen kipróbálná… Nem tudom, csak egy hírtelen ötlet.
Hehe, igaz, ez sem rossz ötlet Lehet összeszedek még pár cuccot és megteszem, mert akkor már többet jobban megérné
Itt az első rendes update, nagyon elégedett vagyok az eddigi haladással.
3 dologban is elértem a pan-t és még alig kezdődött el az év. Mind a hárman az idei project pan-em részei, hátha sikerül mindegyiket elhasználnom
A Butter Blush a Plum Rose árnyalat, én brozernek használom ès annak tökèletesen bevállt, ez a 3. Darabom belőle, kettőt már elhasználtam korábban.
Nars bronzer - Laguna Tiare vége…
Csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Két palettám kedvenc színét is büszkén “kilyukasztottam”, úgyhogy úgy gondoltam itt az ideje belevágni a project panbe.
A matt csontszínt szerintem nem kell magyarázni, miért fogyasztom intenzíven, majdnem minden sminkelésnél bevetem. Egy IsaDora nude paletta legnagyobb panje és igen kedves a szívemnek, az egyik első palettám volt.
A másik a Zoeva Precious paletta Cherish árnyalata, a kegkedvencebb nyári színem olyanannyira, hogy télen is nagyon gyakran használom.
Nagyon szeretném méltósaggal elhasználni ezeket a színeket, de most, hogy az aljára értem, el kezdtem félni, hogy mi lesz ha elfogy. Másnak is volt mar ilyen érzése?
Nagyon ügyes vagy! Abszolút ismerős az érzés, de általában rá kell jöjjek, hogy van a gyűjteményemben nagyon hasonló szín. Ha pedig tényleg nincs, akkor legalább van kifogásom (mintha amúgy kéne kifogás), hogy mono keresésbe kezdjek, ami aztán lehet, hogy paletta vásárlásba fordul át
Nagyon megnyugtató!
@barack Ugyanígy vagyok ezzel az érzéssel. Ha én egy szívemnek kedves színnél elérem a fémet, már keresem a helyettesítőt, pedig tudom hogy még a kétharmada megvan. És képzeld, van egy szemhéjpúder, amit hat éve fogyasztottam el, de a mai napig keresem méltó utódját
Óóó, köszi a tippet, bele is fogok a trónörökös keresésébe.
Mi volt ez a legendás szín?
Nicsak, kinél bukkant elő a pan alja!
PF Murumuru Butter Bronzer, nem csalás, nem ámítás!
Nem volt az legendás, csak épp nekem tökéletes… egy catrice mono, a fantázianeve “fancy a coppa tea” volt. Nagyon hasonlít a the balm bonnie lou highlighterre, csak fényesebb és összetettebb volt.
Azta de jó! Szuper teljesítmény egy ekkora bronzernél
Nem jó, túl sárga és túl arany az a bizonyos mono barackosabb volt, és majdnem duokróm. Ezzel az árnyalattal kapcsolatban rettenetesen szőrszálhasogató vagyok
Most ott vagyok hogy valahol az előbb említett Bonnie és talán a thebalm cookie highlight között lehet. De utóbbi nincs meg, és nem is fogom megvenni, mert kevergetni meg nem akarom. Viszont úton van felém valami, amit nem akarok elkiabálni, de ígéretes
Nem merem elmondani, mióta van meg.
Nekem is általában ez a bajom az ilyen árnyalatokkal, hogy túl arany és túl sárga. Ha tényleg találsz egy szép barackos utódot, akkor arra lehet, hogy én is benevezek.
Nem az a lényeg, hanem hogy most hol jár és hogy használatban van. Egyébként az ilyen termékeknél az ecset is nagyon nagy szerepet tölt be. Az én butter bronzeremet eddig szerintem kevesebb, mint 10 alkalommal használtam, de már az első alkalommal is ilyen “karcolások” lettek benne az ecsetemtől. Meg is lepődtem rajta rendesen, mert más bronzosítónál nem fordult még ilyen elő, dehát ez ugye butter…