De jó, nagyon ügyes vagy.
Eltelt pont egy hónap, úgyhogy gondoltam jövök egy update-tel, hogy hogy állok azokkal, amiket kiválasztottam a projektre.
Ahogy látható, a púderekkel elég szépen haladtam szerintem, mindkettőre lassan ráfér egy újrapréselés, hogy könnyebben használhatóak legyenek.
A kis Annabelle Minerals alapozó teszter is végre elfogyott…
Talán látszik a fenti képen, hogy a bronzert is sikerült többet használnom, ez volt az előző állapot:
Az alapozót is sikerült elfogyasztanom majdhogynem az utolsó “cseppig”. Mondjuk nem volt olyan nehéz dolgom, mert csak 20 milis volt Most megbontottam a nagy verziót, ami ha jól emlékszem 40 milis már.
Szégyellem, de a Cover FX púdert azóta sem használtam egyszer sem, egyszerűen nem szeretem. Sem magát a púdert, sem a csomagolást, ráadásul a kis “szűrő” részét nem tudom az istennek sem kivenni, úgyhogy csak kínlódom vele. De AKKOR IS el fogom használni. Lefényképeztem fénynél, talán látszik már nincs azért olyan sok benne.
Nektek hogy halad az újévben a projekt?
Köszi Vissza is követtelek
Köszi Én is visszakövettelek Illetve készítettem én is egy külön sminkes instát, mert a sajátomra nem sűrűn töltök fel ilyen tartalmat, úgysem érdekel senkit az ismerőseim közül. Onnan is bekövettelek
Köszönöm
De jó, tök jól haladtál az első hónapban a termékekkel. Olyan rossz úgy használni egy terméket, hogy ennyire nem szereted. Hogy tudod rávenni magad?
Én is jövök majd hétvégén a januári update-el.
De ügyes vagy, nagyon jól haladtál mindennel. A púdert próbáld meg esetleg összeönteni egy másikkal, bár ez is macerás amíg ott a szűrő egyébként én is nemsokára jövök a képekkel, pont most készültem fotózni
Én is jöttem a januári projektemmel. A pomádé lassan fogy, lehet, hogy egész évben ezt fogom használni a contouring duo púder oldalát a hónap közepén újrapréseltem és mostanra teljesen el is fogyott. A kontúr színt is lelkesen használom, nagyon szeretem. szerintem februárban elő fog bukkanni a pan alja. A kis palettában leginkább a jobb oldali arany színt használtam, amit szintén újrapréseltem a hónap közepén, valamint a fehér árnyalatot. Utóbbi az egyik kedvenc belső szemzug árnyalatom, így sikerült is elérni a pan alját.
Az egy hónap egy paletta projektem is nagyon jól alakult. A januári fókuszban az essence Bangkok paletta állt, amiben két árnyalatnak is elértem az aljára. Ezeket majdnem minden sminkemben használtam, nagyon szeretem az ilyen színeket.
Végül pedig a februári fókusz paletta jön, ami a Revolution Iconic division, úgyhogy egy zöld hónap elébe nézünk
Nagyon köszönöm!
Hát nem tudom, valahogy csak elhasználom arcra azt hiszem… Nem a szívem csücske tényleg
Huh, jó ötlet lenne, ha nem lenne ez a fránya szűrő még azért megpróbálom kiszedni valahogy, reméljük sikerül
@macooka tudom, hogy ez a topik nem erről szól, de szerintem ha nem szereted a Cover FX púdert, akkor egy elegáns mozdulattal dobd ki a pics@ba.
Szerintem van nálad is otthon annyi púder, amit sokkal szívesebben használsz, hogy ne büntesd azzal magad, hogy egy nemszeretem terméket használsz!
Ahh tudom, hogy nagyon igazad van és azt kéne tennem… Főleg, hogy ahogy mondtad rengeteg más púderem van, préselt, nem préselt, sőt, a Coty Airspun púderemben 65 g van. Na azt is el kéne használnom majd.
Akkor? Hajrá!
És használj egy olyat, aminél minden alkalommal arra gondolsz, de jó, hogy azt a másikat kidobtam, legalább végre használhatom ezt.
Tök igazad van.
Még erőt kell gyűjtenem hozzá, mert utálok kidobni dolgokat. Nagyon.
Ejtsd bele gyorsan véletlenül a szemetesbe, onnan már nincs visszaút, mert “hupsz most már nem higiénikus”. Ha nagyon fáj a szíved, akkor vidd is le gyorsan a szemetet és mire visszaérsz, már el is felejted, hogy az életed része volt
Mondanám, hogy tartsd meg a dobozát, hogy legyen mibe áttöltögetni a 65 grammosból, de ha még a doboza is vacak…
Menthetetlen
Ezen de jót röhögtem
Haha, ez is jó ötlet