Project panning

De jó, nagyon ügyes vagy. :heart_eyes:

1 Likes

Eltelt pont egy hónap, úgyhogy gondoltam jövök egy update-tel, hogy hogy állok azokkal, amiket kiválasztottam a projektre. :slight_smile:

PP2

Ahogy látható, a púderekkel elég szépen haladtam szerintem, mindkettőre lassan ráfér egy újrapréselés, hogy könnyebben használhatóak legyenek.

A kis Annabelle Minerals alapozó teszter is végre elfogyott… :smiley:

Talán látszik a fenti képen, hogy a bronzert is sikerült többet használnom, ez volt az előző állapot:

20201229_094246

Az alapozót is sikerült elfogyasztanom majdhogynem az utolsó “cseppig”. Mondjuk nem volt olyan nehéz dolgom, mert csak 20 milis volt :smiley: Most megbontottam a nagy verziót, ami ha jól emlékszem 40 milis már.
PP_alap

Szégyellem, de a Cover FX púdert azóta sem használtam egyszer sem, egyszerűen nem szeretem. Sem magát a púdert, sem a csomagolást, ráadásul a kis “szűrő” részét nem tudom az istennek sem kivenni, úgyhogy csak kínlódom vele. De AKKOR IS el fogom használni. Lefényképeztem fénynél, talán látszik már nincs azért olyan sok benne.

20210129_143210

Nektek hogy halad az újévben a projekt? :smiley:

8 Likes

@macooka @Blanky @Anheszenamon
Instán bekövettelek Benneteket engedelmetekkel. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Köszi :blush: Vissza is követtelek :slight_smile:

1 Likes

Köszi :slight_smile: Én is visszakövettelek :slight_smile: Illetve készítettem én is egy külön sminkes instát, mert a sajátomra nem sűrűn töltök fel ilyen tartalmat, úgysem érdekel senkit az ismerőseim közül. :smiley: Onnan is bekövettelek :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face:

De jó, tök jól haladtál az első hónapban a termékekkel. :slight_smile: Olyan rossz úgy használni egy terméket, hogy ennyire nem szereted. Hogy tudod rávenni magad? :slight_smile:
Én is jövök majd hétvégén a januári update-el. :slight_smile:

2 Likes

De ügyes vagy, nagyon jól haladtál mindennel. A púdert próbáld meg esetleg összeönteni egy másikkal, bár ez is macerás amíg ott a szűrő :confused: egyébként én is nemsokára jövök a képekkel, pont most készültem fotózni :smile:

1 Likes

Én is jöttem a januári projektemmel. A pomádé lassan fogy, lehet, hogy egész évben ezt fogom használni :sweat_smile: a contouring duo púder oldalát a hónap közepén újrapréseltem és mostanra teljesen el is fogyott. A kontúr színt is lelkesen használom, nagyon szeretem. :blush: szerintem februárban elő fog bukkanni a pan alja. A kis palettában leginkább a jobb oldali arany színt használtam, amit szintén újrapréseltem a hónap közepén, valamint a fehér árnyalatot. Utóbbi az egyik kedvenc belső szemzug árnyalatom, így sikerült is elérni a pan alját.
20201231_105458 20210108_084831 20210129_192804
Az egy hónap egy paletta projektem is nagyon jól alakult. A januári fókuszban az essence Bangkok paletta állt, amiben két árnyalatnak is elértem az aljára. Ezeket majdnem minden sminkemben használtam, nagyon szeretem az ilyen színeket.
20201231_104238 20210129_192904
Végül pedig a februári fókusz paletta jön, ami a Revolution Iconic division, úgyhogy egy zöld hónap elébe nézünk :smile:
20210129_192947

11 Likes

Nagyon köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Hát nem tudom, valahogy csak elhasználom arcra azt hiszem… Nem a szívem csücske tényleg :smiley:

1 Likes

Huh, jó ötlet lenne, ha nem lenne ez a fránya szűrő :smiley: még azért megpróbálom kiszedni valahogy, reméljük sikerül :smiley:

@macooka tudom, hogy ez a topik nem erről szól, de szerintem ha nem szereted a Cover FX púdert, akkor egy elegáns mozdulattal dobd ki a pics@ba. :grinning:
Szerintem van nálad is otthon annyi púder, amit sokkal szívesebben használsz, hogy ne büntesd azzal magad, hogy egy nemszeretem terméket használsz!

:wink:

5 Likes

Ahh tudom, hogy nagyon igazad van és azt kéne tennem… :smiley: Főleg, hogy ahogy mondtad rengeteg más púderem van, préselt, nem préselt, sőt, a Coty Airspun púderemben 65 g van. Na azt is el kéne használnom majd. :smiley:

4 Likes

Akkor? Hajrá!
És használj egy olyat, aminél minden alkalommal arra gondolsz, de jó, hogy azt a másikat kidobtam, legalább végre használhatom ezt. :wink::slightly_smiling_face:

5 Likes

Tök igazad van. :smiley:
Még erőt kell gyűjtenem hozzá, mert utálok kidobni dolgokat. Nagyon. :smiley:

1 Likes

Ejtsd bele gyorsan véletlenül a szemetesbe, onnan már nincs visszaút, mert “hupsz most már nem higiénikus”. Ha nagyon fáj a szíved, akkor vidd is le gyorsan a szemetet és mire visszaérsz, már el is felejted, hogy az életed része volt :smile:

8 Likes

Mondanám, hogy tartsd meg a dobozát, hogy legyen mibe áttöltögetni a 65 grammosból, de ha még a doboza is vacak…
Menthetetlen :grinning:

1 Likes

Ezen de jót röhögtem :rofl: :heart_eyes:

2 Likes

Haha, ez is jó ötlet :smiley:

1 Likes