Project panning

Pedig pont ezt akartam kérdezni! :smiley:
Nekem is alig fogy, talán csak jövőre lesz lyuk benne. :smiley:

Köszönöm a kedvességet, project panning guru!:slight_smile:
Hupli az enyémben is viszonylag hamar kialakult, de a pan alja sehogysem akart előbukkanni. Ált. nagyon puha, selymes ecseteket használok, lehet, hogy ezért.

2 Likes

Amikor bejött a PF a dm-be. Direkt emiatt rongyoltam el a Mexikói úti üzletbe, teljes extázisban.:sweat_smile:

3 Likes

Akkor valószínűleg tényleg az ecsetnek nagy szerepe volt. És nyilván számít az is, hogy mennyit használsz. Én bátortalanul a light verziót vettem meg nemrég, mert elég világos bőröm van, de így kicsit többet kell pakoljak belőle, hogy a kívánt hatást elérjem

1 Likes

Én elég tudatos fogyasztó vagyok, de most volt egy korszakom, amikor valamire és mindig másra rá voltam kattanva. Soe volt jellemző rám, minden bizonnyal lelki oka volt a dolognak. Egy időben, értsd: pár hónapig rúzsokra, körömlakkokra voltam kattanva, máskor ruhákra stb. De amikor felismertem, hogy ez szerintem nem normális, legalábbis nem jellemző rám, hogy agyonvásárolom magam hol ezzel, hol azzal, leálltam a vásárolgatással. Nem volt könnyű, volt néhány “utolsó” vásárlás, kellett kemény önuralom hozzá, de valahogy sikerült felismernem, hogy van elég rúzsom, lakkom, szemhéjfestékem stb., és végre megint tudatos vagyok, és nem jár az eszem a “csak még ezt, csak még azt megveszem” gondolat körül. Tusfürdőből, samponból, hajbalzsamból, testápolóból, arckrémből, arcszérumból, arctisztítóból mindig egy van, azt el is használom, és csak akkor veszek utánpótlást, ha elfogyott. Amúgy se szeretem a fürdőszobánkat telepakolni, meg zavarna is, ha például több tusfürdő közül kellene válogatnom zuhanyzáskor. Hát a sminkekből meg azt használom, amihez kedvem támad, van miből válogatni. És lesz is egy ideig. Szerencsére olyasmiket vásároltam, amik most is, hogy újra a régi vagyok, örömet okoznak, elégedett vagyok velük, sajnálnám, ha hamar kifogynának. Úgyhogy ezért is jó váltogatni őket, nem fogynak gyorsan. De az tuti, hogy egy ideig semmi ilyesmit nem veszek, mert önmagamhoz képest valóban több sminkem van jelenleg. :slight_smile:

7 Likes

Azt hittem még év végéig el használom ezt a Catrice szemöldök ceruzát, akkor úgy tűnt gyorsan fogy :slightly_smiling_face:
De csak ma reggel sikerült a végére érnem :slightly_smiling_face:IMG_20210221_185706 IMG_20210221_185821

16 Likes

Első elért pan-em :blush: A célom 5 színnek leérni az aljára, addig nem engedélyezek magamnak új szemfesték vásárlást. Kép

13 Likes

Jöttem a februári haladással. :slightly_smiling_face:
Előző havi és mostani állapot:
IMG_20210130_133541 IMG_20210228_113232

A bronzosítót úgy döntöttem, hogy elengedem, szerintem az árát bőven kihasználtam és most már szeretnék más terméket használni. :slight_smile: A vadiúj Essence púder esetében meglepett a haladás, azt hittem hónapok kellenek amíg elérem a pan alját. Mondjuk csak ezt használom 95%-ban reggel és napközben smink igazításához is. A korrektorok esetében is látom már a használatot rendesen, itt is kizárólag őket használom minden nap. Alapozóból is csak ezeket használtam, fogynak, de lassan. Mondjuk 1 pumpányit használok belőlük mindig, szóval szerintem sokáig fog tartani, amíg kikerülnek a kollekciómból.

10 Likes

Én is jöttem egy kis update-tel.
20210228_135302_20210228135509913
A préselt púdereket újranyomtam, hogy könnyebb legyen használni. Ebben a hónapban kevesebbszer vettem elő őket, mert rájöttem, hogy szem alá nem igazán jönnek be, egyszerűen bármilyen korrektor 5 perc után beleül a ráncokba, ha ezeket használom, mennyiségtől függetlenül. Az egyedüli ami pöpecül bejön, az az Yves Rocher loose powderje, ki is bontottam a tartalékomat.
A bronzosítóban már egész nagy a mélyedés, nagyon várom már, hogy előbukkanjon a pan.
A Cover FX loose powdert is használtam ebben a hónapban vagy 5-6x. Nagyon szeretném 2 hónapon belül teljesen elhasználni.

3 Likes

Na az eredetileg tervezettnél két hónappal később update:
Tldr: Csúnya bukás volt. :smiley:
Tegnapelőtt and sikerült csontig elhasználnom a Paese púdert. De a L’oreal még szinte nem is változott… Sajnos megint homeoffice lett, vagyis nem használtam se fényvédőt, se alapozót munka előtt, csak egy kis korrektort meg a Paese púdert. Azt is csak akkor, ha meeting is volt aznap (ami nem gyakori, inkább írásban kommunikálunk). A L’oreal az sajnos rettenetesen világos volt a kamerán, így azt csak akkor használtam a homlokomra (minden mást fed a maszk) ha boltba mentem, de mivel inkább házhozszállíttattam majdnem mindent, így max kétszer használtam hetente.
És tartottam magam a vállalásomhoz, nem vettem meg azt amit a nyereményemnek (a kontúrduo) szántam. Rájöttem, hogy amúgy is csak a marketingszöveg miatt érdekelt igazán a termék, miszerint anti-aging összetevők vannak a sminkben.

4 Likes

Majdnem elmaradt a hó végi jelentés, de itt vagyok :smile: a legutóbbi helyzethez képest sok változás történt. A kis általam összerakott paletta most már kiszelektálásra került, a festékek régiek voltak már és eléggé száraz formulák, nem érte már meg foglalkozni velük. A pomádé fogyogat lassan, de még mindig rengeteg van benne. A bronzosítónak viszont elértem az alját elég szépen, így már izgatott vagyok, hogy vajon még meddig fogja bírni. A paletta helyett bevettem a projektbe a kis törött fedelű highlighteremet is :smile:
20210129_192804 20210302_072310

14 Likes

Készítettem egy új fotót a project pan dolgaimról. Mivel az NYC bronzosítót kiiktattam, helyette bekerült a TIU bronzosító. Illetve levettem a porpúder szűrőjét, így könnyebb lesz a haladást követni. Szerintem ez hamar el fog fogyni. :slightly_smiling_face: Egyébként 30 g-os kiszerelés, szóval arra is büszke vagyok, hogy egyáltalán ennyit elhasználtam belőle. :smiley:
IMG_20210130_133541
IMG_20210303_122415

10 Likes

Jöttem a márciusi fejleményekkel. :slight_smile:
Február végi állapot :
IMG_20210303_122415
Március végi állapot:
Elfogyott a porpúderem, aminek nagyon örülök, hiszen ez egy 30 gr-os kiszerelés. A Catrice alapozó esetében is nagy változás van, legtöbb napon ezt használtam. A Miss Sporty szemhéjpúdernek elértem végre az alját. A 2 korrektorból pedig a héten kiszedtem a “szűkítőt” (nem tudom mi a magyar neve), ezek a következő hetekben biztosan el fognak fogyni.
IMG_20210401_103625
Áprilisi kiindulási állapot:
Az Evana porpúdert adtam hozzá a projekthez (nem a kedvencem, szerintem száraz bőrre sokkal jobb választás lehet). Még egy termék bekerült, méghozzá az Essence kontúrpaletta, amit nagyon szeretek.
IMG_20210401_103752
Itt jobban látszik, hogy a púderből mennyi van még.
IMG_20210401_103716

12 Likes

Én is belehúztam a fogyasztásba a márciusi hónapban, legalábbis ami a bronzosítót illeti. Íme a február végi állapot:
20210302_072310
És a jelenlegi állás:
20210402_142221 20210402_142340
A pomádét nem fotóztam most le, mert belső képet úgy sem tudok csinálni, de van még benne anyag bőven. A bronzosító terén nagyon motivált vagyok, szerintem ebben a hónapban újra is fogom préselni. Jó érzés, hogy hamarosan eggyel kevesebb lesz a kollekciómban, főleg, hogy most rendeltem egy újat :sweat_smile:

6 Likes

@curlsandcurves , nagyon ügyes vagy, szerintem én nem is tudnék elhasználni ilyen rövid idő alatt ennyi terméket :sweat_smile:. Valahogy olyan szomorúságot éreznék ha látnám hogy mindjárt elfogy a bevált (mondjuk limitált termék)

1 Likes

Én szeretem látni a használat nyomát, talán főleg azért is, mert alapvetően azért nem kell bankot robbantani az általam használt termékek esetén. Valójában esélyem sincs hiányolni a limitált kiadásokat, mert mire elfogynak, általában már annyi hasonlóan érdekes termék megjelenik, hogy azok kezdenek el vonzani. A többször újravásárolt termékeimet pedig szerencsére folyamatosan árulják

3 Likes

Már látszódik a fény az alagút végén :smile::smile: eljött az újrapréselés ideje
20210407_065132

11 Likes

Életem első paletta panje :smiley:
Még kis bébi :blush:
20210502_092153

16 Likes

Március végi vs mostani állapot:
IMG_20210401_103752 IMG_20210502_152014

A Catrice alapozót és a 2 korrektort sikerült teljesen elhasználni szerencsére. :slight_smile:
IMG_20210502_152219

Ebben a hónapban 4 új “áldozat” kerül be a projektbe: 2 alapozó és 2 korrektor.
IMG_20210502_152113

12 Likes

Kicsit elmaradtam az update-eléssel, de most jelentkezem.
Mindegyik pan szépen nő, bár a Catrice púdernek mindjárt letörik a teteje.

20210511_165425

7 Likes