Ú de jó
A tavalyi projektről készült utolsó állapot:
Ezek pedig a 2021-re kiválasztott termékek:
Az elhatározásom 50%-ban sikeres volt. A CC krém karácsony előtt elfogyott (hurrá ), a púderről pedig azt gondoltam, hogy alig fogyott. Egymás mellé téve azonban rá kellett jöjjek, hogy egészen jól haladtam azzal is.
Tök jó így visszanézni, hogy az ember lánya mennyi mindent tud elfogyasztani.
Még gondolkodom rajta, hogy kezdjek-e új projectet, és ha igen, miket vegyek bele
Hullamzo gyakorisaggal instazok, de azert bekovetlek.
Nagyon köszönöm!
Újrapréseltem a The Balm Sexy Mama púderemet, először próbálkoztam ilyesmivel. Amint látszik, még jó adag van benne és jó ronda lett.
Ilyesmire nem vállalkoznék, azt hiszem. Te miért próbáltad meg? Leesett, vagy “krátert” sikerült benne kialakítanod?
Ha lehet egy tippem, akkor egy zsebkendőt simíts rá és egy lapos tárggyal, pl pénzérme vagy hasonló, nyomtasd meg egy kicsit. Ezzel egyrészt a zsepi felszív valamennyit a nedvességből és a felülete is egyenletesebb lesz, és jobban tud száradni
Kivégzés közeli állapot - Nars bronzer.
Nagyon szexi lett Ahogy @curlsandcurves írta, zsepivel ki lehet egyengetni, préselni (még az alkoholos fázisban). Én eleinte féltem, hogy beletapad a púder, de szerencsére nem, csak a nedvesség maradt meg rajta.
De ha van kéznél egy lapos talpú sószóró vagy borsőrlő, esetleg egy lapos talpú talpas pohár, az is segíthet
Kráter lett benne és már nehéz volt felszedni sz ecsettel a sarkokban maradt anyagot:
Köszi szépen! Már kiszáradt, de lehet, hogy sok alkoholt öntöttem hozzá. Egy kés élével próbáltam egyengetni, nos, nem úgy működik, mint a tortakrém.
Fogalmam sincs, mikor kerülök újra olyan helyzetbe, hogy valamennyit ennyite elfoģyasszak, de igyekszem észben tartani a tippeket, köszönöm.
Igazából ha fel tudod venni az ecsettel akkor a külcsíny már csak másodlagos. Nagyon ügyes vagy egyébként, hogy így elhasználtad
Köszi! Ez a második púder, amit sikerül elhasználnom a munkahelyi rotációban.
Köszönöm neked is! Mire nem jó egy pálinkás pikszis.
Én ezt a Charlotte Tilbury púdert szeretném elfogyasztani idén, tavaly óta használom.Tekintve, hogy ezen kívül nincs másik ilyen típusú púderem használatban (Hourglass finishing púdert használom vele együtt), úgy érzem menni fog.
Before képet elfelejtettem készíteni, de már mindkét szín esetén nagyon szükséges volt az újrapréselés, úgyhogy hoztam az utána fotót.
Jöttem egy helyzetjelentéssel, bár még egy hónap se telt el.
Azt hittem, hogy hónapokba telik, hogy elérjem a pant, ehhez képest még január első felében sikerült. Váratlanul ért
Nagyon el van vékonyodva az alján a pirosító, így gyorsan növekszik a pan. Majd meglátom mikor kell újra préselni.
Még a végén kiderül, hogy be tudom fejezni év végéig.