Project panning

Én is bekövettelek. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Tudom, nem igazán project panning, de nálam csak test-és arcápolás kategóriában működik ez a dolog, minden reggel sztereóban előadnám a hattyú halálát, ha akár csak egy hétig is ugyanazt a pirosítót kellene használnom.
Ezeknek az elfogyasztására álltam rá mostanában (a képről lemaradt egy primer, amit sajnos csak jövőre végzek ki, mert 22-e, az utolsó munkanap óta nem sminkeltem, pedig már kevés van benne):
A rózsaszín fújosban egy mini MAC Fix+ maradéka van. Nem bírok megbarátkozni a mistekkel és setting sprayekkel, de szeretném, ha legalább ez eltűnne a készletemből, mert természetesen még van pár mistem (egy Nyx Bare with Me, ami legalább bazinagy, egy kis Uriage, de azt szeretem, és egy mini UD All Nighter, amit nekiadok @Kokapu -nak, mert úgy emlékszem, ő szereti).
A Cosrx fizikai fényvédőjét csak akkor használom, ha nincs rajtam smink, már nem sok van benne. Kellemes, nem meszel le, de kicsit ragacsos, nem veszem újra, amúgy se szeretem a fizikai fényvédőket. Nem szeretném nyárig tartogatni.
A Baba zöldcitromos tusfürdője nyáron kellemes volt, de most már unom, habfürdőként pancsolom el.
A L’ador fejbőrradírja kellemesen hűsít, talán egy kicsit segít is a szeborreán, de inkább csak a lelkiismeretemnek tesz jót. Extra lassan fogynak a hajápolóim, ami idegesít.
A Tiam esszenciát nagyon szeretem, nem ragacsos, kellően hidratál, de már frusztrál ez a majdnem üres flakon.
A Tosowoong szemkörnyékápoló nagyon gazdag állagú, őt is szeretem, csak kicsit már unom.
Az Iunik teafás széruma egy alap hidratáláson túl nem csinál semmit, kínomban már a dekoltázsomra is kenem, amúgy is megérdemli az ápolást. A rózsás-galactomyces-es testvére is vár a sorára a fiókban.
A The Drunk Elephant marula olajától nem vagyok elájulva, meg az eddig próbált termékeiktől sem, olyan semmilyen. Tudtátok, hogy a Shiseido tulajdonában van?
Az EL mini ANR-t nagyon szeretem, KM boxból való “újgenerációs”, de annyi krém vár kipróbálásra, hogy szegényke a mérete miatt is ki van szemelve.
20201231_124449

Elnézést kérek a sötét képért, lusta voltam lerámolni a teljes ablakpárkányt (ott laknak az ékszereim).

9 Likes

A te sminkes instád milyen néven találjuk?
Engem nem nagyon zavar, az ismerősök mit szólnak a képeimhez, max kikövet, akit nem érdekel! :smiley:

2 Likes

Azért mutatok két sminkterméket is. Az egyik az ABH Dipbrow pomádé, ami hatalmas kedvencem és szerintem még 2022-ben is velem lesz. A másik a The Balm Sexy Mama púder, amit igencsak újra kellene préselnem, mert az ecset már nehezen tudja felvenni a festéket. Őt tartom a munkahelyen, egyedül így vagyok képes egy púdert elfogyasztani.
Szeptember 4-i és december 31-ei állapotok:
20200904_064352

20200904_085814

20201231_151638

7 Likes

macooka_makeup :smiley:
Néha duplán posztolok ide is, oda is, de általában nem jellemző. :smiley: Ja, és oda angolul írok. :smiley:

4 Likes

Téged is bekövettelek. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi :relaxed: :heart:

1 Likes

Én is.:slight_smile:

1 Likes

Köszike :relaxed: :kissing_heart:

1 Likes

Sajnos nem sikerült év végéig elhasználnom sem a púdert, sem a szemöldök ceruzát. De ez nem vette el a kedvem, igyekszem minél előbb elfogyasztani őket.
Dec. 1. Állapot
IMG_20201201_101112
Dec. 31. Állapot
IMG_20201231_171157

9 Likes

Én is jöttem a pan project beszámolómmal. Ahogy sejtettem, nem sikerült elhasználnom a Double Weart amit az Armani Luminous Silk üvegébe töltöttem. Még néhány napra elegendő termék maradt benne.
A L’oreal rúzs is jócskán megfogyatkozott de nem használtam el.
A Mac Twiget és a Guerlain korrektort szinte nem is használtam, így nem csoda, hogy nem fogytak el.
Viszont sikerült az utolsó porszemig elkoptatnom a Mac púdert, a Fenty alapozót és a Too Faced szemhéjbázist.
Kép

Kép

Így állok a DW alapozóval (az 1.kép a kiindulópont)
Kép

Kép

14 Likes

Énis :raised_hands:

1 Likes

Van még instásunk: m_blanka_zsu. Remélem nem baj, hogy reklámot csináltam @Blanky :smiley:

3 Likes

Köszönöööm :heart_eyes:

1 Likes

@dunaimano lemaradtam vagy nem írtad milyen néven követhetünk instán?

Nem, nem írtam még: @mt.btgr.str - ként találtok.

2 Likes

Dehogyis :blush: Akkor ezek után több sminkes tartalmat kell megosztanom instán :grin:

3 Likes

Nem verseny :wink: de csak örülünk a szép nézegetnivalónak :star_struck:

2 Likes

Én is akartam project panningelni, de sajnos nem szántam időt sminkelésre ebben a hónapban sem. Karácsonyig egy kezemen össze tudom számolni, hányszor sminkeltem decemberben. Így sokat nem fogytak a kijelölt szemhéjpúderek.
Volt egy rúzsom is a projektben, egy éve már kb., heti egy használattal kezdtem, de ebben az évben a végére akartam érni. A kishúgomhoz került, nem tudtam tovább használni. Szerintem soha többé semmit nem próbálok meg tudatosan elhasználni így, inkább rotáljanak a project panning termékek is havonta, mert borzasztóan meguntam és megutáltam ezt a rúzst, ami egyébként jó minőségű volt és tök jól állt.
A jövőre most egyelőre nincs tervem, vagy elhasználom őket, vagy nem… :smiley: A projekt tetszik, egyszer-egyszer jó, de hosszú távon nem tudom, bírnám-e.

3 Likes

Nekem 2020-ban nem volt olyan nap, hogy nem sminkeltem. Egy sem :see_no_evil: 2019-ben is csak egy amikor elkaptam a hányás/hasmenés vírust és egy napig nem bírtam felkelni.

3 Likes