Én is bekövettelek.
Tudom, nem igazán project panning, de nálam csak test-és arcápolás kategóriában működik ez a dolog, minden reggel sztereóban előadnám a hattyú halálát, ha akár csak egy hétig is ugyanazt a pirosítót kellene használnom.
Ezeknek az elfogyasztására álltam rá mostanában (a képről lemaradt egy primer, amit sajnos csak jövőre végzek ki, mert 22-e, az utolsó munkanap óta nem sminkeltem, pedig már kevés van benne):
A rózsaszín fújosban egy mini MAC Fix+ maradéka van. Nem bírok megbarátkozni a mistekkel és setting sprayekkel, de szeretném, ha legalább ez eltűnne a készletemből, mert természetesen még van pár mistem (egy Nyx Bare with Me, ami legalább bazinagy, egy kis Uriage, de azt szeretem, és egy mini UD All Nighter, amit nekiadok @Kokapu -nak, mert úgy emlékszem, ő szereti).
A Cosrx fizikai fényvédőjét csak akkor használom, ha nincs rajtam smink, már nem sok van benne. Kellemes, nem meszel le, de kicsit ragacsos, nem veszem újra, amúgy se szeretem a fizikai fényvédőket. Nem szeretném nyárig tartogatni.
A Baba zöldcitromos tusfürdője nyáron kellemes volt, de most már unom, habfürdőként pancsolom el.
A L’ador fejbőrradírja kellemesen hűsít, talán egy kicsit segít is a szeborreán, de inkább csak a lelkiismeretemnek tesz jót. Extra lassan fogynak a hajápolóim, ami idegesít.
A Tiam esszenciát nagyon szeretem, nem ragacsos, kellően hidratál, de már frusztrál ez a majdnem üres flakon.
A Tosowoong szemkörnyékápoló nagyon gazdag állagú, őt is szeretem, csak kicsit már unom.
Az Iunik teafás széruma egy alap hidratáláson túl nem csinál semmit, kínomban már a dekoltázsomra is kenem, amúgy is megérdemli az ápolást. A rózsás-galactomyces-es testvére is vár a sorára a fiókban.
A The Drunk Elephant marula olajától nem vagyok elájulva, meg az eddig próbált termékeiktől sem, olyan semmilyen. Tudtátok, hogy a Shiseido tulajdonában van?
Az EL mini ANR-t nagyon szeretem, KM boxból való “újgenerációs”, de annyi krém vár kipróbálásra, hogy szegényke a mérete miatt is ki van szemelve.
Elnézést kérek a sötét képért, lusta voltam lerámolni a teljes ablakpárkányt (ott laknak az ékszereim).
A te sminkes instád milyen néven találjuk?
Engem nem nagyon zavar, az ismerősök mit szólnak a képeimhez, max kikövet, akit nem érdekel!
Azért mutatok két sminkterméket is. Az egyik az ABH Dipbrow pomádé, ami hatalmas kedvencem és szerintem még 2022-ben is velem lesz. A másik a The Balm Sexy Mama púder, amit igencsak újra kellene préselnem, mert az ecset már nehezen tudja felvenni a festéket. Őt tartom a munkahelyen, egyedül így vagyok képes egy púdert elfogyasztani.
Szeptember 4-i és december 31-ei állapotok:
macooka_makeup
Néha duplán posztolok ide is, oda is, de általában nem jellemző. Ja, és oda angolul írok.
Téged is bekövettelek.
Köszi
Én is.
Köszike
Sajnos nem sikerült év végéig elhasználnom sem a púdert, sem a szemöldök ceruzát. De ez nem vette el a kedvem, igyekszem minél előbb elfogyasztani őket.
Dec. 1. Állapot
Dec. 31. Állapot
Én is jöttem a pan project beszámolómmal. Ahogy sejtettem, nem sikerült elhasználnom a Double Weart amit az Armani Luminous Silk üvegébe töltöttem. Még néhány napra elegendő termék maradt benne.
A L’oreal rúzs is jócskán megfogyatkozott de nem használtam el.
A Mac Twiget és a Guerlain korrektort szinte nem is használtam, így nem csoda, hogy nem fogytak el.
Viszont sikerült az utolsó porszemig elkoptatnom a Mac púdert, a Fenty alapozót és a Too Faced szemhéjbázist.
Így állok a DW alapozóval (az 1.kép a kiindulópont)
Énis
Köszönöööm
Nem, nem írtam még: @mt.btgr.str - ként találtok.
Dehogyis Akkor ezek után több sminkes tartalmat kell megosztanom instán
Nem verseny de csak örülünk a szép nézegetnivalónak
Én is akartam project panningelni, de sajnos nem szántam időt sminkelésre ebben a hónapban sem. Karácsonyig egy kezemen össze tudom számolni, hányszor sminkeltem decemberben. Így sokat nem fogytak a kijelölt szemhéjpúderek.
Volt egy rúzsom is a projektben, egy éve már kb., heti egy használattal kezdtem, de ebben az évben a végére akartam érni. A kishúgomhoz került, nem tudtam tovább használni. Szerintem soha többé semmit nem próbálok meg tudatosan elhasználni így, inkább rotáljanak a project panning termékek is havonta, mert borzasztóan meguntam és megutáltam ezt a rúzst, ami egyébként jó minőségű volt és tök jól állt.
A jövőre most egyelőre nincs tervem, vagy elhasználom őket, vagy nem… A projekt tetszik, egyszer-egyszer jó, de hosszú távon nem tudom, bírnám-e.
Nekem 2020-ban nem volt olyan nap, hogy nem sminkeltem. Egy sem 2019-ben is csak egy amikor elkaptam a hányás/hasmenés vírust és egy napig nem bírtam felkelni.