Project panning

Az a DIY paletta, de cuki :heart_eyes:

1 Likes

Én se mondanék fel, sajnos a többi helyen se jobb a helyzet, sőt, azok alapján, amit látunk, mi valószínűleg elég jól teljesítünk, nagyon szeretem az egyik kolléganőm és a főnököm is jó fej (csak ne lenne ugyanolyan perfekcionista állat, mint mi), tudja, hogy ha valamivel megcsúszom, nem azért van, mert lusta vagyok és többször kilistázta az adminisztratív teendőimet és megcsinálta helyettem. Szerintem ezt nem sokan tennék meg.

6 Likes

Igen, kis nyomi, de nagyon bírom :smile:

1 Likes

Na ez nagyon ismerős, ha van valami beadandóm, vagy vizsgám , étlen-szomjan tanulok fél napokat. Az egyetem nekem nagy stresszt jelent, kiváltképp vizsga időszakban. Az az egy hónap majdnem őrület. Ráadásul izgulós is vagyok :sweat_smile:. Vizsga előtt nem is tudok enni egyáltalán. Remélem a munkahelyemen nem fogok ennyire stresszelni. Bár amikot tanítanom kellett, hálistennek csak a tanítás kezdete előtt szünetben izgulok. Nekem a mozgás és szintén a sorozatnézés segít, de a párom támogatása is jótékony hatással van rám, vagy őrülten elkezdek pakolni vagy takarítani :sweat_smile:.

3 Likes

Átérzem teljesen amiről írtatok lányok, én a minden miatt stresszelő típus vagyok sajnos. A munkahelyem okés, nem hajt senki, de mindent tökéletesen és jóval határidő előtt akarok megcsinálni, és még ha semmi extra dolog nincs, akkor is pl egy hétvége után is hétfőn megébredek hajnalban, hogy jah mindjárt menni kell és csak minden rendben legyen. Bent már jobb mert a kollégákkal jó a hangulat és csapatmunka van, de mégis. Hosszabb szabi utàn meg úgy vagyok hogy jaj csak nehogy vmit rosszul csináljak meg úristen vissza kell keveredni a hétköznapi rutinba.
Amit legjobban utálok magamban, hogy tényleg képes vagyok sima hétköznapi intéznivalók miatt is ideges lenni, pl ha vmi hivatalos intéznivalóm van, vagy telefonálgatnom kell, ovis-sulis dolgok, ilyenek. Nem látszik rajtam kívülről, meg meg is csinálom, de alig várom h minden el legyen intézve, addig nem tudok másra gondolni. Tök gáz.

5 Likes

Egyáltalán nem vagy gáz, én is túlhiperventillálok.:slight_smile:

1 Likes

Haha, én is ilyen vagyok. Minden miatt is tudok izgulni. Hivatalos intéznivalóknál főleg. Szerintem nem gáz ez. :slight_smile:
A munkahelyemen viszont hajtanak is, úgyhogy ezen a téren nem teljesen alaptalan a stresszelés.
Nálam is segít a mozgás, igyekszek sokat túrázni, ha az időjárás és az idő megengedi. A takarítás is egyfajta stresszlevezetés nálam. És bármilyen kreatív tevékenység. Időnként kell csináljak valami olyat, ami tetszik is és akkor egy időre jól vagyok.
Többeteknél olvastam a szemrángást, fejfájást… Nálam olyan történt 2-3szor, hogy valamelyik szememmel csak 50%-ban láttam néhány órára. A kép fele teljes feketeség volt. Első alkalommal a beszédkészségemet is elvesztettem pár percre.
Idén is volt 2 ilyen eset. Mindig nagy stressz és nyomás alatt. Úgyhogy nem agyaltam túl az okokat. Szerintem a stressz a fő kiváló ok.
Másnak is van ilyen giga-stresszes időszakokban? Megnyugodhatok? :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ajj, ez a képkiesés azért nem biztos, hogy oké, még nagy stressz alatt sem. Nem huhogás a célom meg ijesztgetés, de ezzel én orvoshoz mennék még ebben a hülye járványos helyzetben is.

3 Likes

:heart: köszönöm

1 Likes

Ilyesmit sosem tapasztaltam még. Lehet hogy tényleg jó ötlet volna orvossal beszélni erről :heart:

2 Likes

Szerintem amit leírsz az a migrén egyik fajtája (amit egyébként sok ok mellett a stressz is kiválthat)

4 Likes

Igen migrén, nagyon erős. Fogadott fiamnàl is volt régebben amikor rengeteget steesszelt, ő is feketén vagyis nem làtott az egyik szemère, zsibbadt a szàja- alig bìrt beszélni, hànyt is . Lehet még màs kìsèrő jelensèg is. Szikralàtàs, mint amikor àjulàs szèdülès utàn " szikràzik a szem ill. Csillagokat làt", aura , vagy homàlyos làtàs.stb. Menj el neurològushoz, ha aggòdsz, csak vigyàzz a nyugtatò ill. Béta- blokkolò miatt ha azt ajànlja. Egyèbkènt fiamnak màr nincsenek ezek a kìsèrők, miòta visszavett a stresszből. Jobbulást💖[quote=“Isabelle, post:9890, topic:56, full:true”]
Igen migrén, nagyon erős. Fogadott fiamnàl is volt régebben amikor rengeteget steesszelt, ő is feketén vagyis nem làtott az egyik szemère, zsibbadt a szàja- alig bìrt beszélni, hànyt is . Lehet még màs kìsèrő jelensèg is. Szikralàtàs, mint amikor àjulàs szèdülès utàn " szikràzik a szem ill. Csillagokat làt", aura , vagy homàlyos làtàs.stb. Menj el neurològushoz, ha aggòdsz, csak vigyàzz a nyugtatò ill. Béta- blokkolò miatt ha azt ajànlja. Egyèbkènt fiamnak màr nincsenek ezek a kìsèrők, miòta visszavett a stresszből. Jobbulást💖

5 Likes

Jaj, köszönöm! Jó ezt olvasni! Mármint nem kárörvendés miatt, hanem mert akkor tényleg a stressz miatt van. És migrénes fejfájásom is gyakran van az utóbbi években. Úgyhogy ezzel most megnyugtattál. :slight_smile:
Ettől függetlenül azért el fogok menni orvoshoz, ha csillapodik kicsit ez a Coronas helyzet.
Köszönöm mindenki válaszát! :*

5 Likes

Nekem is kisebb terveim vannak jövőre, mint idén voltak.

A Catrice púdert biztosan elhasználom, már most átlátszanak a karikák a púder alatt.
A pirosító szintén Catrice és már jókora mélyedés van benne. Nem tudom, hogy ezt sikerül-e befejezni, de mindenképpen szeretném elèrni a pan-t.
A Butter Bronzert biztos nem fogom egy év alatt elhasználni, de meg akarom nézni, hogy egy éves renszeres használattal mennyi fogy belőle.

20201230_181609

7 Likes

Az egy hónap egy paletta projektem kezdete kiegészítve egy kis pirosító rotálással. Ez a két termék kerül a hónapban majd előtérbe a project pan mellett.
20201231_104238

9 Likes

Helyzetjelentés :slightly_smiling_face:
Előző állapot:
IMG_20201129_151322
Mostani állapot:
IMG_20201231_132126
A TIU szemöldökzselé elfogyott szerencsére, a szemöldökceruza is el fog fogyni 1 héten belül (most 1 hónapig nem használtam, elfelejtettem :grin:). A púder és a bronzosító minden sminkelős napon használva van, látom rajtuk a változást. A pirosítót ki fogom venni a projektből, annyi van, hogy egyiket sem fogom sosem elhasználni reálisan nézve. De továbbra is nagyon szeretem és sűrűn használom.

Majd jövök a hétvégén a következő évi termékekkel. :slightly_smiling_face:

7 Likes

Nem tudtam hova írjam, mert nem pont project panning. Csináltam instán egy olyan fiókot ahol csak smink és szépségápolási témában szeretnék bejegyzéseket, fotókat megosztani. Gondolok itt a project panre, havi és éves kedvencekre, paletta swatchokra, kipróbált termékekre stb.
Megpróbálok ott is minden fórumtársat bekövetni.
Ha érdekel titeket: makeupbyghrita néven találtok meg. Ma tettem ki az első kis bejegyzésemet :blush:

11 Likes

Be is követtelek.:slight_smile:

1 Likes

Én is bekövettelek mindkét instámmal :smiley: Nekem is van sminkes/skincare, néha posztolok ha rám jön :smiley:

4 Likes

Köszi csajok! Jobbnak láttam külön fiókkal készíteni egy ilyet mert sajnos az ismerőseim és rokonaim nagy részét (kb senkit) nem érdekel a téma.

3 Likes