Project panning

Nem gondoltál arra, hogy újra préseled? :slight_smile:

1 Likes

De igen, csak elég esetlen vagyok a témában. Neki kéne esnem, végül is elrontani talán nem tudom. :smiley:

Én is kiválasztottam pár dolgot, van amelyik terméknél az elfogyasztás a cél, van ahol csak sűrű használat (és van amelyik esetében év végén a maradék kiselejtezése.)
Az NYC bronzosítót és a Catrice púderét szeretném elhasználni, a pirosítót csak minél többet használni (amúgy is imádom ezt az árnyalatot ősszel).
A Miss Sporty szemhéjpúdert minden nap használom szemöldök alá, a TIU metál szemhéjpúderét is hetente többször szeretném használni, csodás színe van. :slightly_smiling_face:
A TIU szemöldökzselé biztosan el fog fogyni, ahogyan a Miss Sporty tus is, meg remélhetőleg a Catrice szemöldökceruza is.
A 2 NYX rúzs sajnos nagyon régóta a kollekciómban van, így idén szeretném szem előtt tartani és minél többször használni, mert év végén meg kell válnom tőlük. :neutral_face: A TIU ajakolaj is el fog fogyni biztosan, mert sokat használom és nagyon szeretem. :slightly_smiling_face:
IMG_20201023_195032
IMG_20201023_195314

10 Likes

Szerintem vágj bele, én is totál tájékozatlan voltam, de nehéz elrontani :smiley: szerintem a hétvégén én is újrapréselem a púderemet :smiley:

Azt a tust régen én is nagyon szerettem, de az utolsó pár alkalommal már mintha megváltoztatták volna a formuláját, ezért átszoktam másra. Amúgy tetszenek a kiválasztottjaid, izgalmas lesz végig követni :blush:

1 Likes

Puszi mindenkinek!
Hosszú távollét és mély hallgatás után gondoltam értekezek én is egy kicsit, bár zugolvasóként, csendes üzemmódban az utóbbi hónapokban jelen voltam néha.
Volt egy hosszabb időszak, amikor semmilyen kozmetikumot nem használtam, így természetesen dekorkozmetikomot sem. Igazán lassan, óvatosan kezdtem visszatérni a napi rutinhoz, és még most sem mondhatom azt, hogy lelkiismeretes, vagy kilégítő lenne.
Ennyi bevezető után én is megmutatom, hogy milyen termékek elfogyasztásán fáradozok éppen. A Marc Jacobs Omega bronzer 104-es árnylatát nyúzom egy ideje, és ahhoz képest, hogy több hónapig nélkülöztem, azért szépen fogyogat. A 2 Guerlain púder közül a színezett púder egy régebbi darab, régóta használgatom, elsősorban nyáron, de most ráálltam, hogy végre a fenekére verjek. A fehér változat, ami majdnem elfogyott, az a 2019-es limitált változat: https://kremmania.hu/kremek/guerlain-parure-gold-radiance-setting-powder
Szép fátyolpúder, hasonlít valamennyire az Hourglass diffused light-hoz, de a csomagolása, a tok egyenesen kiábrándító. Ilyen árfekvésű terméknél elfogadhatatlan, hogy az ecset szőre a használa során lekoptassa az aranyszínű réteget a fekete műanyagról. Nagyon helyes, hogy limitált volt, sajnos nem az első eset, hogy csalódtam Guerlain termékben, ahol az egyedi dizájn, a különleges és szép tálalás eddig ugyanolyan fontos szempont volt, mint a beltartalom. Az árban viszont nem láttam visszaesést.
A Dior rúzs is jó ideje megvan, már várom, hogy elfogyjon, biztosan nem veszek belőle többé, más színben sem.

IMG_20201024_100140

A Sisley púdert nagyon szeretem, sokkal jobban, mint a Guerlaint, van is egy utánpótlás már belőle. Bocsánat a rossz képminőségért, de az ujjbegyektől könyékig begipszelt kézzel nehéz gépelni. Na jó, persze, hogy a másik kezemmel pötyögök, így igen lassan megy, szóval egyelőre nem igen leszek aktív.

IMG_20201024_102134

18 Likes

De jó, hogy írtál és te is csatlakozol! Nagyon izgalmasak a termékeid :heart_eyes: az omega bronzer nagyon szép és egy életre elég termék lehet benne, olyan nagy :open_mouth: gyógyulást a karodnak :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Kösznöm, kedves vagy. Azért nem mondanám, hogy lehetetlenség elhasználni a 25 gramm bronzosítót, mondjuk a gyorsabb fogyáshoz az is kell, hogy több funkcióra használjuk. Én nem csak bronzosításra használom, hanem körülbelül midenre, amit csak el lehet képzelni, átmegyek vele a kontúr részeken is, szemre is sűrün előkerül, van, hogy testre is. Most hirtelen nem tudom mikor kezdtem el használni, de elvileg dokumentáltam. Nálam viszonylag gyorsan fogy, én már elég sok bronzosítót elfogysztottam, szóval nekem nem tart ki egy életen át, talán ennek a duplája vagy triplája. :joy:

4 Likes

Szia! De jó, hogy újra itt vagy! Hiányoztak a hozzászólásaid! Pont nemrég csekkoltam a profilodat, már azt hittem törölted magad. Mi történt a karoddal?

2 Likes

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Szegénykém, törött karral, el tudom képzeni, milyen nehéz lehet! Mielőbbi gyógyulást kívánok, amihez talán a türelem, amire most a legnagyobb szükséged van.
A Guerlain 2019-es limitáltját én is megvettem, még csak csodálom a belsejét, és illatolgatom, de valóban, nekem is feltűnt, hogy a tartó nem olyan minőségi, mint a korábbiak. Amit a Guerlain eddig kiadott, ott nem lehetett szó nélkül elmenni a csomagolás mellett, annyira igényes volt mindig. Szinte a külső eladta a terméket. Még nem próbáltam ki, de közeleg a pillanat.
Épülj fel mielőbb, egy teázás-kávézás is nagyon aktuális lenne, ha majd jobban leszel!
… Egy valaki biztosan örül annak, hogy többet vagy otthon! :rabbit2:

2 Likes

Annyira hihetetlen, van amikor bekerül egy dolog az ember életébe es hirtelen tőbb helyröl is ugyanazt látja,godolok itt a Dior rúzsra.
Én pár honapja kaptam meg a lenti Dior eredeto ajakapolót és hihetetlen,hogy hány dollár…erre a kínaiak lekopizzák egy az egyben fillérekért…vagy a dior veszi tőlük,ki tudja?

Screenshot_20201023-191025_Chrome

Screenshot_20201023-191030_Chrome

1 Likes

Isten hozott újra! :hugs: Jobbulást a karodnak! Mi történt, ha szabad érdeklődni?

1 Likes

Szia! Kedves vagy köszönöm, nekem is hiányoztatok!
Alig két hónapon belül másodjára törtem el a kézfejemet, éppen, hogy kezdett helyre jönni az első 2 hosszanti törés, két nappal ezelőtt ráestem ugyanerre a kézfejemre, de most 2 vízszintes törésem lett közel az előzőhöz. Most szimpla esésről beszélünk, az első törés biciklis esés volt, és ott visszahajlott az összes ujjam ahogy ráestem, illetve letámasztottam, ahhoz képest csak 2 törésem lett. Most már elmondhatom magamról, hogy önveszélyes vagyok.

3 Likes

Szia! Köszönöm! Már akartam neked privátban írni, hogy összejöhtnénk egy újabb csevejre, nem gondoltam, hogy újra szerencsétlen leszek.
Nekem tetszett ez a púder, leheletvékony rétegben felvíve szép üde arcot varázsolt. Tehát a termékminőséggel nincs gond, csak a mennyiséggel, csomagolással és az árral. Persze ez is olyasmi fátyolréteg, mint amit az Hourglass ad, tehát ezt sem fogja mindenki ugyanúgy értékelni, talán kell hozzá némi kor, fakó arc, és egyebek.
Sajnos nem maradhatok otthon így is dolgoznom kell, szóval az összejövetelt is megszervezhetjük majd a közeljövőben, írok valamikor priviben. :kissing_heart:

1 Likes

Nekem az a problémám ezzel a hidratáló rúzzsal, hogy az első felvitelkor igazán szép, üde ajkakat varázsol, majd a következő újrakenéskor, vagy igazításkor - mert különben a szín elég tartós, csak a fény tűnik el hamar - egyre erőtejesebb és sötétebb lesz a színe, minden kenés alkalmával egyre sötétebb. Az állaga sem olyan jó már, mint régebben volt, szóval lehet, hogy költséghatékonyabb üzemmódba állt a Dior is.

1 Likes

Atyaég, az mennyire fájhatott! :scream: Sajnálom és gyors jobbulást kívánok! :heart:

1 Likes

Én is szeretnék beszállni pár termékkel, csak még nem volt időm fotózgatni őket. Majd talán holnap (ma nem vagyunk otthon jó fényben).

2 Likes

Beszállok én is! 🙋 :blush:

Az alábbi termékekre esett a választásom:
IMG_20201025_173351
A már minivé vált szemceruza idáig elbújt előlem, de most megtaláltam. Az utolsó szuszt is szeretném belőle kipréselni, ez hamarosan be is következik. Utána használom majd a nagyobb szemceruzát.

Rúzsnál 2 áldozatom van, mert ideje picit csökkenteni a létszámot. :smiley:
1.) Catrice Ultimate matt 070
Majdnem elfogyott már, de tuti elcsábított más, emiatt nem fogyasztottam el. No de majd most!
2.) P2 full matte 030
Szintén ugyanaz a helyzet, mint a Catrice rúzsnál.
Ráadásul mindkettőből van utánpótlásom, szóval tényleg el kell őket pusztítanom. :blush:

Avon pirosítógyöngyök mennyiségét szeretném minimalizálni. Már áll egy ideje nálam. Na jó, régóta. :smiley:
IMG_20201024_183903 A fogyasztását segíti, hogy pár szem mindig bentmarad az ecsetben, utána pedig kamikaze módon, remélve a jobb életet ki is ugrik belőle.

Szempillaspirálból nem tervezek már idén újat bontani, a Kikot szeretem, egész jól muzsikál.

Bronzer nálam most fogyott el. Szimplán csak kíváncsi vagyok, mi lesz az év végi helyzet vele.

A bronzeren kívül úgy gondolom, hogy mindent sikerül elhasználnom az év végéig. :blush: (Feltéve, ha nem csábít el semmi. :smiley:)

10 Likes

tudjátok mit, egyszer beszállok én is :smiley: van két púderem amit el kellene használnom (van vagy 7 féle púderem most itthon… ez már vállalhatatlan :smiley: ) nem tudom csalásnak számít-e, hogy már mindkettőben elértem a pan-t (nem is kicsit), de mindenesetre rövid határidőt szabok magamnak: karácsonyig el kell fogyniuk.
balra a Paese Illuminating & Covering púder 1C, jobbra a L’oreal Infalible 24h Powder Foundation. előbbit újravettem már, utóbbit nem tervezem, viszont van már utódja.
20201026_083533

motivációm is van: ha mindkettő elfogy karácsonyig, akkor megveszem a Paese új nanorevit kontúr duóját. tudom, nem ugyanaz a kategória, viszont kinéztem, tetszik, kell. vagyis tökéletes ösztönző erő :smiley:

13 Likes

Még egy termékkel beszállok a kihívásba. Az a durva, hogy tavaly szeptemberben vettem ezt a SSS-t és talán kétszer használtam erre itt a pan alja. Zsibin vettem de nem volt agyon használva szerintem. :scream:
Brady árnyalat:
Kép

8 Likes