Project panning

Nos tehát, én is be akartam szállni a közös “nézzünk 2020 fenekére” dolognak, és végre volt idő lefotózni a jelölteket.
Az első egy rúzs, ami project panning alatt áll már lassan egy éve, de nem emlékszem, hogy pontosan mikor kezdtem. Heti egyszer használtam minimum, és hát jól rá is untam mostanra, 2021-ben már nem szeretném látni. Nincs belőle sok, úgyhogy ezt már remélem, könnyűszerrel elfogyasztom év végére.
Két szemhéjpúdert vettem még elő. Az egyik egy mono, ami egy Catrice 3-as mini palettából van újranyomva. Nem a legjobb minőségű, de glitter primerrel szépen mutat és tartós is. Nélküle sajnos vállalhatatlan. A másik színt egy @Amadea - tól származó Sleek palettából választottam, pont ez a paletta került elő most @Anheszenamon - nál is. Látszik, hogy használtam sokat ezt a palettát, és a kijelölt színnek már az alját nézegetem, ami ráadásul rózsaszín is. Ez lenne az első, hogy egy színem teljesen elfogy egy palettából, és az üres pan kacsintgatna rám minden használatánál.
IMG_20201030_104043
IMG_20201030_104022
IMG_20201030_103942

13 Likes

Azta, de ügyes vagy! Nagyon szép az a rosegold szín, istenien mutathat a zöld szemeddel.

1 Likes

Ugyan még csak fél hónap telt el, de máris jöttem nehany képpel, mert két termék nagyon hamar kiszállt a játékból és helyettesíteni szerettem volna valami mással. A szemöldökceruza nagyjából két alkalmat bírt még ki, majd szomorúan szembesültem vele, hogy bár a fa része még tart, de belül már nincs semmi. Nagyon szerettem amúgy, újra is venném, de ebben a 45-ös árnyalatban már sehol nem találok.
20201022_214058
Az ajakápoló is elég hamar elfogyott, nagyon lágy állaga volt és így gyorsan eltűnt. Nem vennem újra, mert émelyítően édes volt az íze, amitől néha már eléggé rosszul voltam és a párom sem tolerálta túlságosan.
20201028_210630
Az alapozót rendszeresen használom, érzetre még bőven van benne, de nem baj, mert nagyon szeretem a hűvösebb hónapokban. A púder is fogy szépen lassan, őt biztos, hogy újra fogom venni.
A palettákban két színt újrapréseltem (most végre rendesen sikerült) és így végre rendesen tudom használni, nem kell kínlódni, hogy hozzájussak.
És az újonc az essence highlighter, ami több okból is ide került, bár tudom, hogy év végéig biztos nem fogom elfogyasztani. Az egyik okom az, hogy néhány napja letörött a teteje, és így csak szenvedés nekem tárolni. A másik viszont, hogy napról napra egyre jobban tudatosul bennem, hogy én nem szeretek highlightert használni, ezért ezt is feleslegesnek érzem a kollekciómban. Ha egyszer elfogy, nem fogok újra venni, és élem majd a boldog, highlighter mentes életemet :joy:
És akkor a fotók: a felső képen a mostani állapot, az alsón a kezdeti InShot_20201102_193952684

20 Likes

Én egyelőre ezeket rakom a projekt panbe, a dezodort már 12 hónapja használom (24 hónapig jó.). Nem hinném hogy elhasználom decemberig, szerintem még életemben nem volt ilyen dezodorom, ami ennyi ideig kitartott volna. A pür paletta kis fehér színén is látszik már a használat, ezt minden héten kétszer kell használnom, hónapok végén mutatom a fogyást. :).IMG_20201106_120832

IMG_20201106_120942

5 Likes

Egy kis helyzetjelentés:
Szerintem a púderen, bronzosítón és ajakolajon egyértelműen látszik a használat. A pirosítón és a TIU szemhéjpúderen nem látok változást (mondjuk a szemhéjpúdert talán 2szer használtam azóta). A NYX rúzsokat valószínűleg ki fogom selejtezni a kollekciómból, mert nagyon régiek és nem szívesen használom már őket, továbbá olyan mennyiségű rúzsom és szájfényem van, hogy inkább azoknak szentelnék figyelmet amiket nagyon szeretek. :frowning: Legalább ez a project panning végre rávett erre a lépésre, mert már 1-2 szelektálást túléltek. :slight_smile:

• Előtte

IMG_20201023_195032

• Utána

IMG_20201106_130434

12 Likes

Nagyon jól haladsz.:blush: A púderen nagyon látszódik, hogy már csak egy vékony réteg van, szerintem innentől már nagyon látványos lesz a fogyás.

1 Likes

Ezt a L’oreal rúzst (658 Topless) is szeretném év végéig elhasználni. Szerintem a Mac Twig nem fog sikerülni, mert nagyon kevés elég belőle, viszont ez a L’oreal krémes típus és elég gyorsan fogy. Pont egy éve vásároltam az őszi Glamour napokon. A képen teljesen kitekert állapotban látható.
Kép

11 Likes

Sziasztok! Ismét történtek változások, úgyhogy megint itt vagyok a “fogyasszuk el év végéig” projektemmel. A Soph paletta két újrapréselt színe teljesen elfogyott most már, illetve a sötét barna is jó úton jár. Bevettem most melléjük a barackos színt is, mert ő is már csak az utolsókat rúgja. Azt hiszem, hogy ezt a két színt is újra kellene préselni már. A másik palettával is egészen jól állok, mivel elég kicsit a pan-ek, ezért sikerült máris elérjek az aljára, de azért még hosszú út van a végéig, főleg hogy gyakran teljesen matt sminkeket készítek. Az alapozó még mindig ontja magából a terméket, sajnos fogalmam sincs hogy hol járok vele, de még egy darabig ki fog tartani. Mivel nagyon folyékony az állaga, ezért még arra sem tudok hagyatkozni, hogy mennyire jön ki könnyen a tubusból. A púderről egyre jobban kezdem elhinni, hogy tényleg el fog fogyni idén, aminek nagyon örülök. A highlighterrel még hosszú az út, de legalább látom a változást. Az ajakceruzából már csak egy nagyon kevés van, bármelyik hegyezésnél kifogyhat már a töltelék belőle. Ennek szintén nagyon örülök, mert ahhoz képest, hogy alig rúzsozok, sok ajakceruzám van. És akkor íme a kép felül a jelenlegi állapottal.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-2028193587

17 Likes

@curlsandcurves, csodállak ezért a tudatosságért és kitartásért! :kissing_heart: :star_struck: Gratulalok!!!

3 Likes

Köszönöm szépen :blush: a palettákon kívül a többi termék esetén egyáltalán nem okoz gondolt, hogy egyet használják egyszerre, a többi alapozóm is bontatlan még pl. A palettába mostanra már egy kicsit belefáradtam, de most már csak azért is ki akarok tartani az év végéig és végigcsinálni ezt a projektet. Aztán jövőre már nem szeretnék leragadni egy paletta mellett, hanem valószínűleg két hét vagy egy hónap egy paletta rotációt fogok csinálni, hogy minden gyermek sorra kerüljön. Ahhoz sajnos túl fantáziátlan és kapkodós vagyok, hogy minden reggel egy új palettából kitalálják valami újat :pensive:

4 Likes

Le a kalappal előtted. Nekem 2 napos rotációban vannak a paletták mert nem bírok ennél több ideig leragadni egynél :face_with_hand_over_mouth:
Milyen az Essence alapozó? Szereted? Sok jót hallottam már róla.

2 Likes

Bárcsak én is ki tudnék találni ilyen gyakran egy új sminket :disappointed: de nagyon a megszokások rabja vagyok :sweat_smile: alapvetően szeretem, bár most már lassan a színezett hidratálók felé kezd mozdulni a preferenciám. Nem olyan matt szerencsére, mint ahogy be van harangozva, így az én kicsit száraz bőrömön megfelelő hidratálással nagyon szépen tud állni. A tartósságával azért vannak problémák, de engem ez annyira nem zavar, mert alapvetően nem problémás a bőröm, és magam is elismerem, hogy sokat tapogatom az arcom napközben, így szegénynek esélye sincs egész nap teljes pompájában fent lenni

1 Likes

Hihetetlen vagy! Példakép! :astonished: :boom: :clap: :muscle: :trophy:

2 Likes

Jaj nagyon aranyos vagy, de azért ne essünk túlzásokba :blush::blush::blush:

1 Likes

Hű, nem semmi eltökéltség, nagyon szeretem a posztjaidat, gratulálok, nagyon szépen haladsz az “elfogyasztással” :heart:

1 Likes

Nincs ebben túlzás és nekem példakép vagy, elhiheted :heavy_heart_exclamation:

1 Likes

Nagyon aranyosak vagytok mindketten @umpalumpa és @Alsace :smiling_face_with_three_hearts:Én már az év végi palettás posztomat várom, úgy tervezem, hogy az összes havi állapot fotót egymás után rakom majd. Tök jó lesz végignézni

5 Likes

Várjuk :ok_hand:

2 Likes

Annyira tisztelem a kitartásodat és céltudatosságodat, le a kalappal! :blush:

1 Likes

Én is hoztam egy kis összehasonlítást a Mac púderem fogyásáról. Kb egy hónap telt el, egy nap kivételével minden nap használtam. Mikor újrapréseltem nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig használom még.

Október 25.
Kép

November 21.
Kép

11 Likes