Project panning

Új fában vágom a fejszét és egy újabb projekttel jelentkezem. Most már egyre inkább az év vége van a szemeim előtt, és végignézve a kis kollekciómon, van néhány dolog, amit már nem szeretnék magammal vinni a következő évbe. Ennek az a fő oka mindegyik esetben, hogy már alig van bennük valami és emiatt szeretném őket még ebben az évben elhasználni, hogy frissen indítsam majd az új évet.
Szóval íme a kiválasztottak:
A már sokat emlegetett Soph palettával idénre már nincs túl sok tervem. A képen megjelölt három színt szeretném elhasználni, mert mindegyik az utolsókat rúgja, ha ez sikerül, akkor már elégedett leszek. Nem hiszem, hogy ez nagy gondot fog majd okozni, mert majdnem minden sminknél előkerülnek ezek az árnyalatok.
A másik revolution paletta is nagyon érett már a befejezésre, de mivel fényes színeket ritkábban használok, ezért itt csak egy színt tűzök ki célul. A színek itt nem túl nagyok, így reálisnak tartok egy szín elfogyasztását, de hátha több is sikerül.
Az essence alapozó régóta vár már a sorára a kollekciómban, ez az egyetlen termék, aminél nem vagyok olyan magabiztos, ugyanis nem tudom, hogy hol tartok vele, de szeritnem még bőven van benne termék. Szeretem ezt az alapozót, de csak télen tudom használni, mert a melegebb időben nem annyira szeretem az erősebb fedést.
A trend it up púdert folyamatosan újra szoktam venni, ez már legalább a negyedik példány.
A Catrice szemöldökceruza szintén az utolsókat rúgja úgy, ahogy a lovely ajakceruza és az ajakápoló is. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a végére jutok még idén.
USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-2132249556
Nektek van olyan terméketek, ami már az utolsókat rúgja? Esetleg valakinek van kedve csatlakozni ehhez a kihíváshoz? Induljunk együtt tiszta lappal :blush:

17 Likes

Ha az essence alapozót odateszed a lámpához, nem látod benne, hogy hol tartasz? Én mindig így nézem meg :smiley:
Amúgy nekem vannak utolsókat rúgós termékeim, azaz inkább voltak. Tegnap dobtam ki egy TO Serum Foundationt, amiben félujjnyi termék volt, meg egy L’oreal Infaillible alapozót, amiben egy ujjnyi volt, ment velük a L’oreal korrektorom is. Mentségemre szóljon, hogy mindegyik lejárt már egy ideje és egyrészt nem akartam magam azon stresszelni, hogy ezeket kéne használnom, másrészt meg a biztonság kedvéért is menniük kellett. Harmadrészt meg van még sok alapozóm itthon, amiket szintén használnom kéne… Negyedrészt, túl sötétek voltak most már nekem :smiley:

Amúgy beszállok majd szerintem két dologgal, egyrészt van egy NYX Sculpting palettám, amiben a púderben már látszik a pan, másrészt van egy Innisfree loose powderem, amiben már alig van, majd fotózok holnap :smiley:

7 Likes

Sajnos nem látszódik úgy sem, túl vastag műanyag a csomagolás. :pensive:
Jaj de örülök, hogy társaim is lesz. Kíváncsian várom majd a képeket, úgy szeretem ezeket nézegetni. :blush:

2 Likes

A paletták miatt minden tiszteletem :open_mouth: a saját cuccaim között még sosem fogadott ilyen látvány :grimacing:
Én is szeretnék csatlakozni, hétvégén majd szétnézek a kollekciómban meg fotózok és megírom milyen termékek kerülnek be :slightly_smiling_face::heart:

3 Likes

Nagyon várom már, jó lesz ezt együtt csinálni :blush::blush:

3 Likes

Én is csatlakozom. Van egy agyonhasznált Mac púderem, és a Too Faced szemhéjalapból sincs már sok. A Fenty alapozóm üvegét is egyre könnyebbnek érzem, de képtelenség bármivel is átvilágítani rajta. A hétvégén én is fotózom a termékeket, meg hátha találok még melléjük mást is.

3 Likes

Ez nagyon izgalmasan hangzik, úgy örülök, hogy ennyien csatlakoztok :blush: jó lesz majd úgy kezdeni az évet, hogy ezeket a kis maradékokat hátrahagyjuk!

2 Likes

Ezeket találtam első körben:
A Mac rúzs Twig árnyalat
Kép

7 Likes

A rúzsozással egyébként hogy állsz ilyen maszkos időszakban? Nekem azok alig fogytak idén. Most már csak azért is dacból elkezdtem rúzsozni a maszk alatt is, hogy ne menjen kárba a sok jóság és rá kellett jönnöm, hogy jól esik így is használni, hiszen valójában magamnak sminkelek.

Én minden nap rúzsozok. Munkahelyen csak a közössègi helyeken, folyosón közelező a maszk, irodában nem kell.

2 Likes

Sziasztok!
Én ezzel az árva monoval szállnék be a projektbe
IMG_20201023_101639398
IMG_20201023_101700587
Már egy ideje igyekszem elhasználni, de szegénykém olyan gyengén muzsikál, hogy nem szívesen veszem kézbe, csak útban van. Csak úgy kivágni a kukába se akarom, de bárhol is tartok majd benne, dec. 31-én mennie kell a készletből. Nincs sok ötletem beilleszteni a sminkembe, leginkább szemöldök alá és satírozó színnek tudom használni, vagy a teljes mozgó szemhéjra és hozzá már csak egy tusvonal vagy szemceruza.
Kíváncsi vagyok ki, hol fog tartani dec 31-én?! :slight_smile:

8 Likes

Én is kirúzsozom magam, a maszkok néha egy picit leszednek belőle a Cupido-ív környékén, de amúgy egészben maradnak. Így érzem teljesnek a sminket, csupasz szájjal furán érzem magam.

6 Likes

Én is szeretnék csatlakozni, ezzel a három termékkel. A BB krémben már nem lehet olyan sok, így érzésre, a púder nem biztos, hogy elfogy év végéig,de szeretném elhasználni. A Catrice szemöldök ceruza is napi használatban van, így bízom benne, hogy elfogy ez is. :slightly_smiling_face:IMG_20201023_103901

9 Likes

Na akkor én ezekkel beszállnék. Kicsit átnéztem a dolgaimat és úgy gondolom ezeket el tudom fogyasztani, vagy legalább közel kerülök hozzá. :slight_smile:
20201023_114519

A NYX Sculpting palettából csak a púdert szeretném elhasználni, a többit lehetetlenség lenne. Sajnos már megjárta egyszer a földet és vissza kellett préselnem a bronzert, a másik kettő egészen megúszta. :smiley:
A Revolution púdert használom egy ideje, 12 g van benne. Remélhetőleg az év végéig befejezem.
Az Innisfree loose powderben már tényleg nincs sok, utána jön a Cover FX, ami úgy félig lehet, és eléggé nem szeretem.
A Missha BB-ben nem tudom mennyi van még, szerintem már nem olyan sok, főleg, hogy csak 20 ml-es a tubus.
A kis tégelyben Annabelle Minerals alapozó teszter van, tartogattam, de most már elhasználom. Van még két kis teszterkém, egy fedő és egy fényes hatású alapozó, egyelőre őket még nem veszem be a projektbe. :slight_smile:

8 Likes

Na én még ideveszem ezt a primert
IMG_20201023_120045863
Szerettem, ez már a 2. tubus, selymes, finom állagú, habár nagyrészt a szilikon miatt. Biztos el fog fogyni év vége előtt.

7 Likes

Olyan izgatott lettem a sok terméktől. Olyan jó, hogy ilyen sokan lettünk. Már alig várom a következő képeket a folyamatról :heart_eyes:

4 Likes

Én is kitalálom mivel szállhatnék be :).

2 Likes

Nekem is tetszik az ötlet, pedig én nem szoktam vele foglalkozni, hogy mikor fogynak el, de az év végi hajrá most motivál. :slight_smile:

3 Likes

Bennem vagy egy fura befejezés mánia (azért nem olyan durva, mint Sheldon Coopernél :sweat_smile:) és emiatt jó érzés az évet úgy lezárni, hogy ezek a kis maradékok eltűnnek. Aztán januárban jöhetnek a friss gyönyörűségek :heart_eyes:

7 Likes

Jövök én is, van egy púderem és egy CC krémem. A krémben tényleg nincs sok, talán egy havi adag éppen. A púderből jó nehéz lesz kinyeri a maradékot, de megküzdök vele :slight_smile:

20201023_201100

10 Likes