Muszáj használnom minden sminkcuccot, hogy emberi formám legyen. Ha elmaradna a rúzs, akkor hiányérzetem lenne. Ez rakja fel az i-re a pontot. Lehet, hogy rúzsfüggő vagyok? Vagy ezt kérdeztem má’ ?
Köszönöm Hát, ha még láttál volna…tuti kinevettél volna, ahogy a környezetemben mindenki.
Köszönöm, igyekszem…
Ó, én azt hittem a hörcsögség a halmozás szinonímája és csak annyi van a fogaddal, hogy hörifogad lett, mert “fájt rá a fogad”! Ne haragudj, ha belegyalogoltam a lelkedbe! Nem volt szándékos!
Mi történt, ha érdeklődhetek?
Jajjj nem, nem történt semmi baj! Dehogy gyalogoltál bele! Az én lelkem sötét mint az écccaka.
Bedurrant valamitől, éjszaka éreztem, hogy valami nem okés vele, bevettem rá egy fájdalomcsillapítót. Másnapra pedig csak dagadt, és dagadt… Még nem tudom pontosan az okát, mert a höripofi miatt meg sem lehetett nagyon nézni. Csak bogyót kaptam, ami szépen levitte a duzzanatot. Majd ezután tudnak vele(m) kezdeni valamit.
Egyébként hörcsög vagyok a sminkek terén (sőt, gyakorlatilag mindenben), szóval nem tévedtél.
Szegényke! Remélem hamar kiderítik mi a baj és rendbe hozzák a dokik!
Köszönöm!
Hihi
Nem vagy függő, csak őszinte csodálója eme isteni csodának
Amúgy én is így érzem amit írtál, csak egyből maszk van rajtam utána szóval ha pirosítót se teszek fel se tűnik fel senkinek, mert a fél arcom kitakarja a maszk Alatta akár totál zombi is lehetek
Hehe, akkor nagyon sok mindennek vagyok az őszinte csodálója.
Látod, vannak előnyei is azért ennek a maszknak, lényegesen rövidebb idő alatt elkészül az ember…
Sziasztok, gondoltam itt az ideje egy update-nek.
Elég jól haladok, jelenleg 3 színben értem el a pan alját (bocsi az árnyékért a kép sarkában, a lényeg látszik).
Most az arany színre koncentrálok - második sor, balról a második - szerintem abban is mindjárt elérem a pan-t. Utána a felette lévő csillámos rózsaszín és az amelletti világosbarna következik.
El sem hiszem, hogy sikerült kivégeznem: Urban Decay Beached Bronzer. Visszakerestem, napra pontosan 3 éve (2017.10.08-án) vettem KM zsibin párszor használt állapotban. Nagyon szerettem és szívesen használtam ezt a terméket, még ha nem is minden nap érte nyúltam. Azt hiszem az egyik legjobb bronzosító amit eddig használtam (természetesen a Marc Jacobs és Hourglass minikéim mellett). Bátran ajánlom mindenkinek mert egy álom ahogy terül, a satírozhatósága szuper és a pigmentációra sem lehet panasz. Most a két mini Hourglasst jelölöm ki pan projectre, de szeretném minél többet használni a MJ Omega Bronzeremet is.
Gratulálok, szuper kitartó vagy! Csoda, hogy még nem undorodtál meg tőle.
Nagyon ügyes vagy gratulálok!
Ha valamit elhatározol… szuper vagy!
Gratulálok! Nem semmi egy teljesen elfogyasztott bronzer
Mindig csodálkozom, amikor egy púdernek meglátom az alját. Ezt a púdert @anon27689852 - tól kaptam júliusban, sajnos az eredeti állapotról nincs fotóm. Sokat használtam, egyrészt spf30-as (mégha nem is számít sokat egy púder esetén), másrészt a színe nekem picit sötét - vagyis igazából pont jó a nyári színemhez, és emiatt a többi világosabb púderemet félre is raktam mostanában.
Ügyes vagy! Nekem hamarosan egy Mac púderem fogy el.
Már a fele sincs meg Jól nyomod!
El tudod még használni mielőtt lekopik a színed?
Mostanában keveset sminkelek itthon, de ha belehúzok, biztos nem lesz gond.
Elfogyott az essence tinted primerem. Szerettem nagyon, de most nem fogom újra venni, mert van másik alapozóm is, illetve újakat is szeretnék majd kipróbálni