Project panning

:smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: Muszáj használnom minden sminkcuccot, hogy emberi formám legyen. :smile::smile: Ha elmaradna a rúzs, akkor hiányérzetem lenne. Ez rakja fel az i-re a pontot. :face_with_hand_over_mouth: Lehet, hogy rúzsfüggő vagyok? :face_with_hand_over_mouth: Vagy ezt kérdeztem má’ ? :smile::smile:

5 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Hát, ha még láttál volna…tuti kinevettél volna, ahogy a környezetemben mindenki. :sob: :smile::smile:

1 Likes

Köszönöm, igyekszem… :wink:

Ó, én azt hittem a hörcsögség a halmozás szinonímája és csak annyi van a fogaddal, hogy hörifogad lett, mert “fájt rá a fogad”! Ne haragudj, ha belegyalogoltam a lelkedbe! Nem volt szándékos! :worried:
Mi történt, ha érdeklődhetek?

1 Likes

Jajjj nem, nem történt semmi baj! :blush: :kissing_heart: Dehogy gyalogoltál bele! :blush: Az én lelkem sötét mint az écccaka. :smiling_imp: :grin:
Bedurrant valamitől, éjszaka éreztem, hogy valami nem okés vele, bevettem rá egy fájdalomcsillapítót. Másnapra pedig csak dagadt, és dagadt… :hamster: Még nem tudom pontosan az okát, mert a höripofi miatt meg sem lehetett nagyon nézni. Csak bogyót kaptam, ami szépen levitte a duzzanatot. Majd ezután tudnak vele(m) kezdeni valamit. :slightly_smiling_face:

Egyébként hörcsög vagyok a sminkek terén (sőt, gyakorlatilag mindenben), szóval nem tévedtél. :grin: :wink:

3 Likes

Szegényke! Remélem hamar kiderítik mi a baj és rendbe hozzák a dokik! :crossed_fingers:

1 Likes

Köszönöm! :kissing_heart::blush:

Hihi :face_with_hand_over_mouth:
Nem vagy függő, csak őszinte csodálója eme isteni csodának :heartpulse:
Amúgy én is így érzem amit írtál, csak egyből maszk van rajtam utána szóval ha pirosítót se teszek fel se tűnik fel senkinek, mert a fél arcom kitakarja a maszk :sob: Alatta akár totál zombi is lehetek :smiley: :smiley:

3 Likes

Hehe, akkor nagyon sok mindennek vagyok az őszinte csodálója. :face_with_hand_over_mouth:
Látod, vannak előnyei is azért ennek a maszknak, lényegesen rövidebb idő alatt elkészül az ember… :smile:

Sziasztok, gondoltam itt az ideje egy update-nek.
Elég jól haladok, jelenleg 3 színben értem el a pan alját (bocsi az árnyékért a kép sarkában, a lényeg látszik).

Most az arany színre koncentrálok - második sor, balról a második - szerintem abban is mindjárt elérem a pan-t. Utána a felette lévő csillámos rózsaszín és az amelletti világosbarna következik.

20201005_114559

17 Likes

El sem hiszem, hogy sikerült kivégeznem: Urban Decay Beached Bronzer. Visszakerestem, napra pontosan 3 éve (2017.10.08-án) vettem KM zsibin párszor használt állapotban. Nagyon szerettem és szívesen használtam ezt a terméket, még ha nem is minden nap érte nyúltam. Azt hiszem az egyik legjobb bronzosító amit eddig használtam (természetesen a Marc Jacobs és Hourglass minikéim mellett). Bátran ajánlom mindenkinek mert egy álom ahogy terül, a satírozhatósága szuper és a pigmentációra sem lehet panasz. Most a két mini Hourglasst jelölöm ki pan projectre, de szeretném minél többet használni a MJ Omega Bronzeremet is.
Kép

26 Likes

Gratulálok, szuper kitartó vagy! Csoda, hogy még nem undorodtál meg tőle.:slight_smile:

2 Likes

Nagyon ügyes vagy :blush: gratulálok!

1 Likes

Ha valamit elhatározol… szuper vagy! :star_struck:

1 Likes

Gratulálok! :star_struck: Nem semmi egy teljesen elfogyasztott bronzer :clap: :clap: :clap:

1 Likes

Mindig csodálkozom, amikor egy púdernek meglátom az alját. Ezt a púdert @anon27689852 - tól kaptam júliusban, sajnos az eredeti állapotról nincs fotóm. Sokat használtam, egyrészt spf30-as (mégha nem is számít sokat egy púder esetén), másrészt a színe nekem picit sötét - vagyis igazából pont jó a nyári színemhez, és emiatt a többi világosabb púderemet félre is raktam mostanában.
IMG_20201010_171129

16 Likes

Ügyes vagy! Nekem hamarosan egy Mac púderem fogy el.

1 Likes

Már a fele sincs meg :astonished: :+1: Jól nyomod! :muscle:
El tudod még használni mielőtt lekopik a színed?

1 Likes

Mostanában keveset sminkelek itthon, de ha belehúzok, biztos nem lesz gond. :slight_smile:

1 Likes

Elfogyott az essence tinted primerem. Szerettem nagyon, de most nem fogom újra venni, mert van másik alapozóm is, illetve újakat is szeretnék majd kipróbálni 20201012_080419

9 Likes