Újabb beszámoló a gyermekről! Ebben a hónapban valahogy nem voltam túl kreatív a sminkekkel, minden reggel kapkodni kellett, ezért általában a jól bevált kombókhoz nyúltam, amikből még félálomban is össze tudok dobni egy elfogadható sminket. A többi szín így sajnos szomorkodott egész hónapban, de a kiválasztottak fürödtek a sok használatban az agyam már egy kicsit 2021-ben van, így most már az év hátralévő részére szóló célokat határoztam meg, mégpedig hogy a megjelölt színeket elhasználjam teljesen. Ha ez sikerül, akkor én elégedett leszek az egész éves közös munkánkkal és boldogan küldöm el majd a palettát egy kicsit szabadságra.
Már annyira a következő év jár a fejemben, hogy el is kezdtem gondolkozni azon, hogy melyik paletta legyen a középpontban legközelebb. Végül az essence bangkok-ját illetve a leharcolt, öreg kis fortune favors the brave revolution palettámat választottam. Utóbbiból már eleve nagyon sok el volt fogyasztva, viszont most egy kis minőségellenőrzés után úgy döntöttem, hogy a legjobboldalán levő néhány maradék sötét színt eltávolítom. Volt ezek között olyan, ami eleve igen gyengén teljesített, illetve néhány az idők során kiszáradt. Így már csak néhány katonával indulok csatába, de ők a legjobb harcosaim. Valószínűleg a következő évben a néhány megmaradt monom is középpontba kerül, mert sajnos a hétköznapokban eltűnnek a kollekciómban.
Végül pedig helyzetjelentéssel tartozok a még project panben lévő tinted primeremmel kapcsolatban. Még mindig jól kijövünk, majdnem minden nap használom, de jól tartja magát ahhoz képest. Abban viszont nagyon bízom, hogy az új évet már nem együtt kezdjük.
Hűha, le a kalappal előtted! Én még egy hétig sem bírok egy palettát használni. Meg is unom meg bűntudatom van a többi miatt, amikért nem nyúlok. Emiatt is kezdtem leépítésbe (na meg Pat Mcgrath és Natasha Denona miatt)
És már a feketében is elérted a pan alját, ez igen!
Hányszor megfogadtam már, hogy egy hétig csak egy palettát használok… de egyszerűen muszáj megtörnöm a napok monotonitását legalább ebben a kis hobbimban.
Hat valószínűleg ha nekem is drágább és több palettám lenne, akkor én is sajnálnám őket elhanyagolni, úgyhogy abszolút megértelek! Abban viszont örök csodálótok vagyok, hogy tudtok minden nap más kombinációt kitalálni. Én mindig félek, hogy ha egy sietős reggelen ismeretlen vizekre evezek, akkor abból semmi szép nem lesz, így mindig ahhoz a kitapasztalt kb három kombóhoz nyúlok, ami már jól bevált. Aztán ezeket egy idő után megunom, és valami lecserélődik, de egyszerre 3-4 variációnál többet sajnos nem használok. Valahogy nem az én stílusom a hétfőn zöld smink, kedden pink stb, nincs hozzá sajnos elég kreativitásom
Pontosan így vagyok én is. Egyszer megterveztem egész évre a határidőnaplómban, hogy melyik héten melyik palettát használom. A nagyon kicsi pl 4-6 színűek mellé másik alternatívát is tettem. Mondanom sem kell, hogy pár hét után elbuktam. Frusztrált, hogy nem nyúlhatok ahhoz amihez épp aznap reggel kedvem lenne, vagy épp nem is volt az adott palettában pl olyan khaki zöld amit a ruhámhoz akartam igazítani. Egyedül a nagy palettáknál nem volt gond (pl Jaclyn Hill) mert ott végtelen számú variációt lehet alkalmazni és nehezebb megunni.
Egyébként nekem is csak egy rövid időszak volt az életemben (kb egy év) amikor színesebben sminkeltem. Azóta maradok inkább a naturálisabb, arany, pezsgő, bronz, mályva, bordó, lila és khaki színeknél.
A terv nagyon szép volt. Pont ezt élvezem reggelente, hogy rengeteg árnyalat között turizhatok, csak nincs hozzá elég helyem.
Amúgy annyira tetszik nekem, mikor raktok fel képet és látszódik a ruha/fülbevaló stb. és olyan szép összhangban van minden. Én ruhák terén is eléggé egy palettán (fekete-fehér-esetleg sárga és zöld) mozgok, hogy nagyon nincs is mihez igazítsam a sminkem
Én se merek nagyon mostanában, merész sminkeket csinálni, mivel elkezdtem gyerekeket tanítani
Én is addig sminkeltem színesen és merészebben (pl élénk rúzsok) amíg gyesen voltam. A munka világában más a helyzet.
Jelenlegi állapot. Az Essence szemhéjpúdert kiveszem projectből, helyette a Nyx zöld szemfesték lesz a következő áldozat. A Revolution pirosítónak pedig már kikandikál az alja. Ő még marad egy kicsit.
Az Essence már tényleg kiszolgált
Ügyesen fogysztasz!
Köszönöm! Az Essence a kedvenc sietős sminkem alapja volt sokáig, egyszerű natúr szín, de közben meg olyan különleges fénye van a szemhéjon. Igazi tejeskávé szín.
Jöttem megmutatni, hogyan állok az UD Beached Bronzerrel. Nagyon szeretném, hogy végre üres legyen a pan. A két fotó között 6 nap telt el. Talán jövő héten elfogy végre
Szeptember 21.
Szeptember 27.
Már nincs sok hátra, kitartás
Igaz, még hátra van 1 nap a hónapból, de a kényszerpihi miatt tudom, hogy az már nem számít, mert nem fogom használni holnap ezeket.
Szóval augusztus végén kijelöltem pár elhanyagolt sminkterméket fogyasztásra: 1 rúzst, 1 palettát, 2 szemöldökformázót. Főleg az utóbbiakat szerettem volna kicsit megfogyasztani, mert a rúzs nálam alap, még ebben a maszkos időszakban is kell, és kész! Utóbbi információ tükrében nem volt nagy küzdelem a reggeli kence, inkább a mennyiség csökkentésére vettem rá magam. Csak akkor jöhet új rúzs, ha elfogyott egy másik. Itt sikeresen elértem a műanyag borítást. Ha nagyon akarom, ecsettel még tudom használni vagy kiszedem a tartóból a bentmaradt mennyiséget.
A paletta esetében az volt a kihívás, hogy minden hétköznap használjam, és ezenfelül szerettem volna az alsó sor bal első panjét jobban kilyukasztani. Szerintem ezt sikeresen teljesítettem, látszik rajta a fogyás.
A szemöldökformázásban résztvevő 2 termék a Catrice és a Pupák. Az előbbi még időszámításunk előtt 600-ból való, iszonyatosan sokáig bírja a gyűrődést, és mivel van belőle utánpótlásom, ráálltam az elfogyasztására. Nem sikerült teljesen, van még benne pár értékes szemcse. A Pupáknak leginkább a krémes felét használtam, a port csak alkalmanként. Itt is lyukasztottam (milyen jó ellenőr lennék), ami egyébként meg is lepett. A színét nem teljesen adja vissza a kép, a fekete hajamhoz pont passzol.
Biztos vagyok benne, hogy jobban is sikerülhetett volna a project, ha a fogam nem viccelt volna meg és nem mentem volna át hörcsögbe.
Mellesleg bocsiii a kisregényért, ez volt zzzelső ilyen beszámolóm.
Jöhet a kisregény bármikor, hiányoltalak is már
Menő, hogy így tudtál haladni ezekkel a cuccokkal, a maszk alatti rúzsozással felnézek rád én néha az arctermékeket is hanyagolom
Szeretjük a kisregényeket
És nagyon ügyes vagy, hogy kitartottál!
A fogad és a hörcsögség említésén nagyon röhögtem
Nem semmi haladás, nagyon kitartó vagy, és mennyi termékkel!