És miért pirosat szoktak szem alá ajánlani akkor? Az meg pont a zöld komplementere, nem igaz?
Az furcsa, ilyenről még nem hallottam Pirosat nem is láttam egyik colour correcting palettában sem, soha. Inkább a pattanásokra szokták a zöldet, pont ezért, mert azok pirosak tudnak lenni.
Még narancssárgát láttam hogy valaki a fejére rakott (amit mondjuk szintén nem értek), de hogy pirosat bárhová is?
Egy Hung Viet videóban láttam, hogy pirosat (egy folyékony MAC rúzst) használtak pattanásos bőrre. Először ijesztően nézett ki, de az alapozás után valóban úgy tűnt, hogy segített elfedni a pattanásokat.
Akkor én vagyok a kakukktojás, mert pirosat szoktam kenni a szemem alá.
hmm, a catricenél láttam még, de már nagyon régen, azóta az állvány felét lecserélték… de az is lehet, hogy rosszul emlékszem.
Kipróbálom! Mariana-árkok vannak a szemem alatt!
Ha nagyon kék volt a szemem alatt az alváshiánytól a narancssárga szépen semlegesítette az alapozó alatt
Nem is csak ez, hanem, hogy változik az ember ízlése. Régen odavoltam a sötét (gótosan sötét) színekért, manapság egy is elég amit megtartottam, azt is szerintem örök életre elegendő lesz Barátnőm pedig borzasztóan örült a sok bordó, sötétvörös árnyalatnak
Az olyan narancsos piros, amit szem alá tesznek. A kreolos bőrök nagyon zöldek tudnak lenni, főleg a karikák. Nekem az egész arcom zöldben pompázik, ha nagyon fáradt vagyok ilyenkor egy barackos valamitől egészségesebbnek nézek ki.
Na hát akkor ezért van, hogy nem hallottam még róla, mert az én bőröm a kreoltól olyan távol van, mint Makó Jeruzsálemtől Nekem fehér bőröm van, és a karikáim lilák, szerencsére nem annyira vészes azért
Na de ma is tanultam valamit! Így már van értelme a pirosnak, ez tény
Kivégzés közeli állapotok
De jó, úgy szeretem ezeket képeket nézni nagyon ügyes vagy. Mióta használod őket?
A Nars bronzere nem annyira régi, a szemhéjfesték a múlt századból származik. Amikor még a karácsonyi bőröndös akciókban tényleg csudajó dolgok voltak!
Viszont, ahogyan egy előző kivégzésnél az Elfogytak topicban is írtam, nem tapasztaltam még az EL-nél minőségromlást a hosszú évek során, ezért nem került hajlott kora ellenére sem kukába. Persze azért fogyott ilyen lassan, mert párhuzamosan én is több palettát használok, így örömünnep az is, amikor valaminek sikerül a végére érnem.
Szép munka!
Egy hónap elteltével.
Mindkét termék alaposan megfogyatkozott. Próbálom nap mint nap ezeket használni, hogy elfogyjanak.
UD Beached bronzer
Mac Select Sheer Pressed Powder
De ügyes és kitartó vagy szoktam is nézni a Mit használtam ma topikban a képeiden, hogy nagyon látszódik már a változás
Micsoda erő! Már a felénél kihajítottam volna
Én lefeküdnék a földre és sírnék.
Én még a kapott mintámnál se tudtam elérni fogyást