Project panning

És miért pirosat szoktak szem alá ajánlani akkor? Az meg pont a zöld komplementere, nem igaz?

Az furcsa, ilyenről még nem hallottam :smiley: Pirosat nem is láttam egyik colour correcting palettában sem, soha. Inkább a pattanásokra szokták a zöldet, pont ezért, mert azok pirosak tudnak lenni.
Még narancssárgát láttam hogy valaki a fejére rakott (amit mondjuk szintén nem értek), de hogy pirosat bárhová is?

3 Likes

Egy Hung Viet videóban láttam, hogy pirosat (egy folyékony MAC rúzst) használtak pattanásos bőrre. Először ijesztően nézett ki, de az alapozás után valóban úgy tűnt, hogy segített elfedni a pattanásokat.

2 Likes

Akkor én vagyok a kakukktojás, mert pirosat szoktam kenni a szemem alá. :blush:

3 Likes

hmm, a catricenél láttam még, de már nagyon régen, azóta az állvány felét lecserélték… de az is lehet, hogy rosszul emlékszem.

1 Likes

Kipróbálom! Mariana-árkok vannak a szemem alatt!

3 Likes

Ha nagyon kék volt a szemem alatt az alváshiánytól a narancssárga szépen semlegesítette az alapozó alatt :blush:

2 Likes

Nem is csak ez, hanem, hogy változik az ember ízlése. Régen odavoltam a sötét (gótosan sötét) színekért, manapság egy is elég amit megtartottam, azt is szerintem örök életre elegendő lesz :smiley: Barátnőm pedig borzasztóan örült a sok bordó, sötétvörös árnyalatnak :blush:

3 Likes

Az olyan narancsos piros, amit szem alá tesznek. A kreolos bőrök nagyon zöldek tudnak lenni, főleg a karikák. Nekem az egész arcom zöldben pompázik, ha nagyon fáradt vagyok :joy: ilyenkor egy barackos valamitől egészségesebbnek nézek ki.

3 Likes

Na hát akkor ezért van, hogy nem hallottam még róla, mert az én bőröm a kreoltól olyan távol van, mint Makó Jeruzsálemtől :joy: Nekem fehér bőröm van, és a karikáim lilák, szerencsére nem annyira vészes azért :smiley:
Na de ma is tanultam valamit! Így már van értelme a pirosnak, ez tény :smiley:

1 Likes

Kivégzés közeli állapotok20200920_114018 20200920_113827

19 Likes

De jó, úgy szeretem ezeket képeket nézni :heart_eyes: nagyon ügyes vagy. Mióta használod őket?

A Nars bronzere nem annyira régi, a szemhéjfesték a múlt századból származik. Amikor még a karácsonyi bőröndös akciókban tényleg csudajó dolgok voltak!
Viszont, ahogyan egy előző kivégzésnél az Elfogytak topicban is írtam, nem tapasztaltam még az EL-nél minőségromlást a hosszú évek során, ezért nem került hajlott kora ellenére sem kukába. Persze azért fogyott ilyen lassan, mert párhuzamosan én is több palettát használok, így örömünnep az is, amikor valaminek sikerül a végére érnem.

4 Likes

Szép munka! :clap: :clap:

1 Likes

Egy hónap elteltével.
IMG_20200920_191409

9 Likes

Mindkét termék alaposan megfogyatkozott. Próbálom nap mint nap ezeket használni, hogy elfogyjanak.
UD Beached bronzer
Kép

Mac Select Sheer Pressed Powder
Kép

13 Likes

De ügyes és kitartó vagy :blush: szoktam is nézni a Mit használtam ma topikban a képeiden, hogy nagyon látszódik már a változás

1 Likes

Micsoda erő! Már a felénél kihajítottam volna :stuck_out_tongue:

3 Likes

Én lefeküdnék a földre és sírnék.:laughing:

2 Likes

Én még a kapott mintámnál se tudtam elérni fogyást :rofl:

2 Likes