Én nem is merném ajánlani sötétebb bőre bevallom, de aki kombinált bőrű Hófehérke annak meg igazi kincs a drogériában
ABH Dipbrow pomádé. Még mindig rengeteg van benne, bőven megéri az árát.
The Balm Sexy Mama púder február 20-án:
És ma:
Mióta használod az ABH pomádét?
Nagyon szép teljesítmény mindkettő Főleg mert úgy sejtem, nem egyetlen púdert használtál egész fél évben
Húúú… 2019.04.23-án írtam róla véleményt, előtte már biztosan elkezdtem használni min. 1-2 héttel. Szóval jól bírja, pedig mindennap használom. Persze kiszárad, de egy csepp Duraline újjávarázsolta az állagát.
Ezt a púdert a munkahelyemen tartom, naponta 1x végigtapicskolom vele az arcom (kivéve, ha elfelejtem). Amúgy nem igazán szeretem, önmagában nem mattít le egy órára se.
Egy pirosító második élete
Újra-nyomtad vagy eltört és azután újítottad fel?
Eltört, de egy ideig úgy használtam. Nem tudom mennyire lesz így pigmentált, mert alapból égetett pirosító volt, azaz keményebb fajta.
Az üres pan a Wet n Wild Coloricon Bronzer Reserve your Cabana árnyaláta.
Nevével ellentétben ez nem bronzer egyáltalán, hanem nagyon finom fényű finishing púder, SPF 15-el. Redditen olvastam, hogy Hourglass Ambient Lightning másolat, amit mindig is ki szerettem volna próbálni, de nagyon drágának érzem. Másolat vagy sem, ezt már megtudni nem fogom mert a Coloricon megvett már kilóra: ez egy eszméletlenül jó termék, gyönyörű, diszkrét, minden nap használtam. Nem irritál, nem okoz pattanásokat. Újrarendeltem, remélem soha nem szűntetik meg.
Az üvegcse nem körömlakk, hanem ajaktinta. A Tonymoly Liptone Tint Dark Night árnyalata, ez volt a második üvegcsém, sajnos az utolsó pár csepp már megromlott: fura szag kíséretében polimerizált az üvegcse aljára Mennie kell. Nagy kár, ezt is nagyon szerettem, és ráadásul meg is szüntették azóta hogy beleszerelmesedtem ebbe az árnyalatba. Már a második üvegcsét is úgy vettem, hogy alig lehetett megtalálni ebayen…valószínűleg ezért is romlott rám, az elsőt el tudtam használni végig.
Ránéztem a púderre. Hát valóban szépséges fénye van még képernyőn át is!
Gratulálok az elfogyasztásaidhoz!
Show must go on! Valami ilyesmi címet adnék ennek a bejegyzésnek, ha valamit kötelező lenne. Egyszerre vagyok boldog és még boldogabb és egy kicsit azért szomorú is. Boldog vagyok, mert a primer sprayt és a fekete szemceruzát sikerült teljes mértékben elhasználnom és már az utánpótlás is megvan. Ugyanakkor még boldogabb és egyben szomorú is vagyok, mert ennek a project pannek itt véget is vetek. A többi kiválasztott termék használata igazából csak arra döbbentett rá, hogy mi az, amit biztosan nem akarok használni, ami végső soron egy nagyon értékes felfedezés. Így tehát elérkezett az ideje a szelektálásnak. Megváltam a pirosító palettától. Régóta nyúztam már, eleve nem vagyok a legnagyobb pirosító használó, és a segítségével rájöttem, hogy milyen árnyalatokat szeretek és mi gyűlölök magamon. Helyette beszereztem a catrice blush boxokból egy nude színt, és öröm a lelkemnek, hogy végre nem egy egész palettát kell tegyek-vegyek, aminek a felét nem is szeretem. Kukában landolt a banán púder és a rúzs is. A púder elhasználásához egy élet is kevés lett volna, cserébe macerás használni, így inkább visszatérek a jól bevált préselt púderekhez (újabb tanulság: nekem nem valók a loose powderek). A rúzs úgy döntött, hogy rám romlik, avas, zsírkrétás szaga lett, amit nem is csodálok, mert ő sem mai csirke. Az egyetlen dolog, ami mellett kitartok a projektbe választott termékek közül, az a tinted primer. Őt nagyon megszerettem, úgyhogy biztos, hogy nem végzi majd a kukában. Ha már viszont belekezdtem a szelektálásba, akkor néhány egyéb terméknek is mennie kellett. Így búcsút intettem két régi mononak (essence és catrice). Mindkét színhez van hasonlóm palettában, így ezekhez már jó régóta nem nyúltam. Végül pedig megváltam a fehér szemceruzámtól is. Ezt anno hirtelen felindulásból vettem meg, mert valahogy alapdarabnak gondoltam, de rá kellett jöjjek, hogy ez nagyon nem az én világom és akkor inkább egy bőrszínt kellett volna válasszak. Ez volt tehát az én hirtelen jött reggeli megtisztulásom, ami amúgy hihetetlenül jól, frissítően esett. Most nagyon szeretem a kollekcióm minden darabját.
Ui: bocsi a sok rizsáért és a reggeli lámpafényes kép miatt is
Szeretjük a rizsáidat mindig tanulunk belőle. A saját nevemben biztosan mondhatom. Tiszta, világos az írásod mindig, öröm olvasni.
Ja, és jól tetted, h kihajítottad, ami nem a zsánered!
Köszönöm szépen, ez a bók most igazán feldobta a reggelem érdekes amúgy, hogy hogy ragaszkodtam olyan dolgokhoz is, amiket nem használtam. Most viszont, hogy rákényszerítettem magam a használatra és rájöttem, hogy nekem ezek nem jönnek be, teljes lelki nyugalommal adtam túl rajtuk. Felszabadító érzés mindenképp!
De jó volt olvasni az írásod, nekem is nagyon tetszett!!
Pont ma tűnődtem egy szelektáláson, egy már majdnem teljesen elhasznált négyes szemhéjpúder menesztésén… Hasonlót érzek vele kapcsolatban mint amit te most megfogalmaztál. Amikor megvettem örültem neki mint majom a farkának, de már annyi más szebb barnám van, egyszerűen nem nyúlok hozzá, és teljesen felesleges “rákényszerítenem” magam a teljes elhasználására így.
Nekem is szimpatikus, ahogy kijött belőled az írásod; ha így meg tudjuk fogalmazni, a szelektálás is könnyebben megy.
A banánpúdert soha nem értettem…egy rakás beautyblogger mutogatta, felkapott lett, több márka is kijött vele, de őszintén kinek való sárga arcpúder?? (Ezt általánosságban írtam, nem személyesen neked!)
Akkor legyen ez egy ilyen megtisztulós nap, és ints te is búcsút a nem kívánt kis palettának
Én is csak hirtelen felindulásból vettem, majd otthon egyből vertem is a fejem a falba, hogy mit tettem sárga volt és borzalmasan volt kialakítva az adagolója is. Nem akarok minden sminkelés után porszívózni
Ő lenne az, nagyon nagyon régen vettem (szerintem legalább 5 éve )
A fedő ment a műanyagokhoz a többi kuka. Pár hete rengeteg rúzstól váltam meg, azt hittem még szeretem azokat a színeket, de aztán meg sosem nyúltam értük… Ő nagyon örült neki, az ő színei inkább Van még három L’Oreal szemhéjpúderem mint ez, alig használt állapotban szerintem őket is elajándékozom.
Ez nagyon ismerős, a boltban minden olyan szép és vonzó, aztán otthon meg jön a rádöbbenés, hogy messzebb nem is állhatnának tőle ezek az árnyalatok
A sárga a lila komplementere. Akinek nagyon karikás a szeme alja, annak pont jó a sárga púder a szeme alá, egyébként szerintem nem jó.