Hű, gratulálok!
Nagyon ügyes vagy, gratulálok
Sziasztok, barátnőmtől kaptam, mert neki nem tetszik és el is törte…én persze elhasználnám Ti használnátok, így ahogy van a “nagy egybe” középső részt és a végén a kicsi darabokat összedolgoznátok, vagy már most széttörnétek az egészet ahogy van és visszanyomkodnátok?
Nem nyúlnék hozzá, így használnám, ahogyan van.
Nem szeretném kidobni őket, viszont nyilván pénzt nem kérnék értük, de hátha valaki kipróbálná.
Budapesten a 13 v 4. kerületben szept 4-én késő du/este át tudnám adni vagy 2-án este. Vagy opcionálisan a 16. kerületből elhozható bármikor.
Kiko Brow Scuplting ceruza - 04-es árnyalat, nekem túl krémes és vastag a ceruza (Anastasia brow Wizz-re hajazó 3szög alakú ceruza feje van). Én a pupa szemöldök ceruzákat jobban szeretem, vékonyabbak. Több mint a fele meg van benne.
Elf contur púder paletta - fele van meg kb a púdereknek.
Real Technique éves ecset - hullik sajna - képen látható is, de hátha valaki nem ismeri és kipróbálná mielőtt beruház rá. 7 éves, de már 3 éve hullik.
Wet’n Wild alapozó, buff bisque színben - fele meg van kb. szegény elég büdös alapból
Csatlakozom, én se bántanám.
Megint eltelt egy hónap, ráadásul elég aktívan sminkelős hónap. Kezdek újra visszatérni a komplexebb sminkekhez illetve estenként is néha elkapott a kísérletezős kedv. Ez meg is látszódik a képeken, nagy változások történtek. Azt már látom, hogy december 31-ig nem lesz teljesen kiürítve ez a paletta, de kíváncsi vagyok, hogy meddig jutok el vele
Azt még elfelejtettem leírni, hogy most, hogy újra visszatértem az intenzívebb sminkeléshez, szeretnék havi célokat is kitűzni. A kis eperrel megjelölt három szín lesz szeptemberben a fókuszban, nagyon szeretem őket együtt, főleg ősszel. A célom mind a három esetében az, hogy a pan egyik oldalát elérjem. Szerintem ezzel nem lesz gond, nem akarok irreális célokat kitűzni, de ez motiválni fog a továbbiakban is a rendszeres sminkelésre. Amúgy ti már átálltatok az őszi színekre vagy még a nyári hangulat dominál?
Azt a duokróm színt én is nagyon szeretem.
Az utóbbi két sminkem fahéjbarna, sötétbarna füstös volt, szóval igen, igencsak őszi hangulatban vagyok már, 36 fok ide vagy oda.
Én ma is papagájban nyomtam De nyáron is használtam a Subculture őszi színet. Szóval inkább hangulatfüggő nálam azt hiszem.
Az aznapi időjárástól függ. Színek tekintetében már várom az őszt (bár az egyre több rétegnyi ruha magamra pakolása nem hiányzik).
Nálam is hangulat és időjárás függő azt hiszem. Bár a füstös, őszi sminkeket teljes nyugodtsággal bevetem nyáron is, ellenben az élénk narancs, rózsaszín, sárga stb. kombókat el sem tudnám képzelni a hűvösebb évszakokban. Valahogy eleve jobban érzem magam a smokey sminkekben, valószínűleg ez az oka. Nagyon irigylem azokat, akik télen is tündökölni tudnak a “papagáj” sminkekben, ahogy írtátok.
Áhh, sajnos nekem ilyen nincs, hogy őszi meg nyári smink, én valahogy mindig azt pingálok a szememre, ami jön éppen
Én még nyári sminkeket csinálok zömében . Amikor jön a rossz idő, egyből átváltok őszi sminkekre :).
Szintén zenész, nálam inkább hangulatfüggő…
Ugyan még nem telt el egy hónap azóta, hogy a kis kiegészítő project pan-emet elkezdtem, de már jövök a helyzetjelentéssel. Ennek egyik fő oka pedig az, hogy a bronzerem tragikus halála után mindenképp szerettem volna valamit a helyére bevezetni, valamint nagyon jól állok a többi termék fogyasztásával is. Amennyire nem jött be az alapozó, a púder és a spray külön-külön, most annyira imádom őket. Eddig mindig az volt a problémám, hogy az előbbi kettő túl poros végeredményt okozott, míg a spray csak eláztatta a fejem (és az illata borzasztó, ez most sem szeretem). Ebben a hónapban viszont megtanultam őket együtt használni, és a spray pont tökéletes arra, hogy a poros hátast elvegye és egybeolvassza a sminket. Ilyen szép még sosem volt a sminkelt bőröm. az alapozó az év végéig biztos el fog fogyni, a spray már a következő egy hónapban, azonban a púder örök életű lesz valószínűleg. ha már örök életről beszelünk, akkor a rúzs is egy ideig a bajtársam fog maradni, egyelőre csak próbálom szoktatni magam ehhez a pinkesebb árnyalathoz (véletlenül sikerült ilyen színt választani). Ez az idegenkedés meg is látszódik a fogyasztáson, nem tudtam új vonalat behúzni, olyan csekély mennyiség fogyott. Ezzel szemben a szemceruzám használatára sikerült újra rászokni, így itt sem félek attól, hogy az év végéig ne fogyna el. Végül pedig a bronzosító helyett egy pirosítót hoztam. Régi társam már ez a paletta (a jobb alsó színt nem fogyasztottam el, hanem kitörve érkezett),de igazából csak arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy milyen árnyalatokat kedvelek és mit nem. Pont emiatt ebbe a projektbe a bal felső árnyalatot veszem be, és amint elfogy, landol a kukába a paletta, és már csak monot fogok venni.
Tegnap púderezem az arcom erre előbukkant a Catrice púder alja. Nagyon szeretem ezt a terméket, ha elfogy, szívesen újraveszem
Ez melyik Catrice púder? Én néhányat próbáltam tőlük és nagyon elégedett voltam velük. Ezek szerint te is szereted használni
Catrice prime and fine
Tavaly nyáron vettem, nem sminkelek mindennap ugyan, nem is reménykedtem, hogy valaha is eljutnék az aljáig, de így is látszik, mennyire kedvelem. A T-vonalra szoktam tenni belőle mert ott nagyon átfényesedik a bőröm. Átlátszónak mondja magát, de inkább világos bőrön működik szerintem, mert még ott is van egy kis “színe”.
Ezeknél a transparens púdereknél nekem is mindig kétségem van afelől, hogy ez tényleg jól mutatna akar sötét bőrön is. Valahogy mindig van mégis egy kis halvány szín benne