Project panning

Hű, gratulálok! :+1:

Nagyon ügyes vagy, gratulálok :blush:

Sziasztok, barátnőmtől kaptam, mert neki nem tetszik és el is törte…én persze elhasználnám :slight_smile: Ti használnátok, így ahogy van a “nagy egybe” középső részt és a végén a kicsi darabokat összedolgoznátok, vagy már most széttörnétek az egészet ahogy van és visszanyomkodnátok?IMG_20200825_152018

1 Likes

Nem nyúlnék hozzá, így használnám, ahogyan van.

4 Likes

Nem szeretném kidobni őket, viszont nyilván pénzt nem kérnék értük, de hátha valaki kipróbálná.
Budapesten a 13 v 4. kerületben szept 4-én késő du/este át tudnám adni vagy 2-án este. Vagy opcionálisan a 16. kerületből elhozható bármikor.

Kiko Brow Scuplting ceruza - 04-es árnyalat, nekem túl krémes és vastag a ceruza (Anastasia brow Wizz-re hajazó 3szög alakú ceruza feje van). Én a pupa szemöldök ceruzákat jobban szeretem, vékonyabbak. Több mint a fele meg van benne.

Elf contur púder paletta - fele van meg kb a púdereknek.

Real Technique éves ecset - hullik sajna - képen látható is, de hátha valaki nem ismeri és kipróbálná mielőtt beruház rá. 7 éves, de már 3 éve hullik.

Wet’n Wild alapozó, buff bisque színben - fele meg van kb. szegény elég büdös alapból :slight_smile:

20200825_151420 20200825_151346

2 Likes

Csatlakozom, én se bántanám.

1 Likes

Megint eltelt egy hónap, ráadásul elég aktívan sminkelős hónap. Kezdek újra visszatérni a komplexebb sminkekhez illetve estenként is néha elkapott a kísérletezős kedv. Ez meg is látszódik a képeken, nagy változások történtek. Azt már látom, hogy december 31-ig nem lesz teljesen kiürítve ez a paletta, de kíváncsi vagyok, hogy meddig jutok el velereceived_442017260134092

14 Likes

Azt még elfelejtettem leírni, hogy most, hogy újra visszatértem az intenzívebb sminkeléshez, szeretnék havi célokat is kitűzni. A kis eperrel megjelölt három szín lesz szeptemberben a fókuszban, nagyon szeretem őket együtt, főleg ősszel. A célom mind a három esetében az, hogy a pan egyik oldalát elérjem. Szerintem ezzel nem lesz gond, nem akarok irreális célokat kitűzni, de ez motiválni fog a továbbiakban is a rendszeres sminkelésre. Amúgy ti már átálltatok az őszi színekre vagy még a nyári hangulat dominál?USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-297362160

8 Likes

Azt a duokróm színt én is nagyon szeretem.
Az utóbbi két sminkem fahéjbarna, sötétbarna füstös volt, szóval igen, igencsak őszi hangulatban vagyok már, 36 fok ide vagy oda.

4 Likes

Én ma is papagájban nyomtam :smiley: De nyáron is használtam a Subculture őszi színet. Szóval inkább hangulatfüggő nálam azt hiszem.

2 Likes

Az aznapi időjárástól függ.:slight_smile: Színek tekintetében már várom az őszt (bár az egyre több rétegnyi ruha magamra pakolása nem hiányzik).

2 Likes

Nálam is hangulat és időjárás függő azt hiszem. Bár a füstös, őszi sminkeket teljes nyugodtsággal bevetem nyáron is, ellenben az élénk narancs, rózsaszín, sárga stb. kombókat el sem tudnám képzelni a hűvösebb évszakokban. Valahogy eleve jobban érzem magam a smokey sminkekben, valószínűleg ez az oka. Nagyon irigylem azokat, akik télen is tündökölni tudnak a “papagáj” sminkekben, ahogy írtátok.

2 Likes

Áhh, sajnos nekem ilyen nincs, hogy őszi meg nyári smink, én valahogy mindig azt pingálok a szememre, ami jön éppen :smiley:

8 Likes

Én még nyári sminkeket csinálok zömében :sweat_smile:. Amikor jön a rossz idő, egyből átváltok őszi sminkekre :).

1 Likes

Szintén zenész, nálam inkább hangulatfüggő…

1 Likes

Ugyan még nem telt el egy hónap azóta, hogy a kis kiegészítő project pan-emet elkezdtem, de már jövök a helyzetjelentéssel. Ennek egyik fő oka pedig az, hogy a bronzerem tragikus halála után mindenképp szerettem volna valamit a helyére bevezetni, valamint nagyon jól állok a többi termék fogyasztásával is. Amennyire nem jött be az alapozó, a púder és a spray külön-külön, most annyira imádom őket. Eddig mindig az volt a problémám, hogy az előbbi kettő túl poros végeredményt okozott, míg a spray csak eláztatta a fejem (és az illata borzasztó, ez most sem szeretem). Ebben a hónapban viszont megtanultam őket együtt használni, és a spray pont tökéletes arra, hogy a poros hátast elvegye és egybeolvassza a sminket. Ilyen szép még sosem volt a sminkelt bőröm. :heart_eyes: az alapozó az év végéig biztos el fog fogyni, a spray már a következő egy hónapban, azonban a púder örök életű lesz valószínűleg. :sweat_smile: ha már örök életről beszelünk, akkor a rúzs is egy ideig a bajtársam fog maradni, egyelőre csak próbálom szoktatni magam ehhez a pinkesebb árnyalathoz (véletlenül sikerült ilyen színt választani). Ez az idegenkedés meg is látszódik a fogyasztáson, nem tudtam új vonalat behúzni, olyan csekély mennyiség fogyott. Ezzel szemben a szemceruzám használatára sikerült újra rászokni, így itt sem félek attól, hogy az év végéig ne fogyna el. Végül pedig a bronzosító helyett egy pirosítót hoztam. Régi társam már ez a paletta (a jobb alsó színt nem fogyasztottam el, hanem kitörve érkezett),de igazából csak arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy milyen árnyalatokat kedvelek és mit nem. Pont emiatt ebbe a projektbe a bal felső árnyalatot veszem be, és amint elfogy, landol a kukába a paletta, és már csak monot fogok venni.
20200903_073410 20200903_073520

9 Likes

Tegnap púderezem az arcom erre előbukkant a Catrice púder alja. Nagyon szeretem ezt a terméket, ha elfogy, szívesen újraveszem :blush:

20200903_075843

12 Likes

Ez melyik Catrice púder? Én néhányat próbáltam tőlük és nagyon elégedett voltam velük. Ezek szerint te is szereted használni :blush:

1 Likes

Catrice prime and fine
Tavaly nyáron vettem, nem sminkelek mindennap ugyan, nem is reménykedtem, hogy valaha is eljutnék az aljáig, de így is látszik, mennyire kedvelem. A T-vonalra szoktam tenni belőle mert ott nagyon átfényesedik a bőröm. Átlátszónak mondja magát, de inkább világos bőrön működik szerintem, mert még ott is van egy kis “színe”.

1 Likes

Ezeknél a transparens púdereknél nekem is mindig kétségem van afelől, hogy ez tényleg jól mutatna akar sötét bőrön is. Valahogy mindig van mégis egy kis halvány szín benne

1 Likes