Monoval már próbálkoztam korábban, sajnos feladtam, de lehet az nem a jó szín volt. Újra nem veszem, mert annyi mindenem van, bár most furcsa nem érte nyúlni minden nap. Most egyelőre szemhéjpúderek terén pihentetem a kérdést, várom, hogy valami kialakuljon.
Rúzsokkal egyébként azért vagyok bajban, mert nagyon sokat képes lennék megvenni, aztán sosem fogynak el. Ezt heti 1x használom minimum, néha többet, és nem fogy túl gyorsan. Viszont rúzsból a következő jelöltem már megvan.
És mi a következő kiszemelt? Hasonló szín?
Nem, egy mélyebb bordós beütésű rózsaszín, de nem igazán tudom megfogalmazni a színt.
Azt mindenesetre megállapítottam valamelyik nap, hogy a rúzsaim nagy része pasik számára biztosan megküönböztethetetlen
Igen, ez ismerős érzés. Én pont tegnap rendeltem körömlakkokat és hamar rájöttem, hogy teljesen felesleges a párom véleményét kikérnem, mert szerinte az összes bordó/piros árnyalat ugyanaz
Nem gondoltam, hogy ilyen hamar ismét bekerül egy púder a project pan-be,de ha már napvilágot látott az alja ( az előző projectem az Oriflame szemöldök formázó úgyis áll egy ideje)
Néhány napja úgy döntöttem, hogy újrapréselem a bronzosítómat, mert már nagyon nehéz kinyerni belőle bármit is. Még sosem csináltam rendes, alkoholos újrapréselést csak úgymond szárazon. Nem tudom, hogy mit csinálhattam rosszul, de nem vagyok elégedett a végeredménnyel. Nagyon nehéz felvenni az ecsettel a terméket, nagyon sokszor kell körözni benne, mintha “hard pan” alakult volna ki a tetején. A képen talán látszódik is, hogy kicsit megkapartam, hátha akkor visszakapom a régi pigmentáltságot. Így most nagyon nem a szívem csücske ez a termék. Szerintem még adok neki egy szűk hónapot, amíg elérkezik a havi beszámoló ideje. Ha addig rájövök a használatára, akkor marad, ha nem, akkor sajnos kuka lesz belőle esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba, hogyan kelthetném megint életre?
Hajjaj… Nem tudom mit ronthattál el Nekem általában a házilag újranyomott púderek sokkal porolósabbak, óvatos ecsetkezelést igényelnek.
Én is erre számítottam, de sajnos pont az ellenkezője történt. Lehet, hogy tényleg megpróbálom majd lekaparni a felső réteget
Nekem is sokkal porolósabbak, főleg a bronzerek, olyan pigmentáltakká válnak, hogy ihajj. Nem tudom, mennyi alkoholt adtál hozzá? Rendesen lepréselted utána valami nagyon nedvszívó papírtörlővel vagy hasonló? Hagytál időt neki hogy száradjon? Nekem úgy tűnik képről hogy nagy a nedvességtartalma.
Elméletileg mindent “tankönyv” szerint csináltam és már vagy 3 nap el is telt azóta. Esetleg az még kevés lenne?
Nálam is ez szokott lenni. Hogy sokkal porolósabb lesz ès minimális ecset érintéssel is túl sok terméket veszek fel.
Szerintem feloldhatott valami összetevőt az alkohol, ezért megváltozott az anyag. Ez régi cucc, egyébként?
Tudom, hogy szorgos és lelkes elhasználó vagy, de ezzel nem érdemes már vacakolni, ez a szerény véleményem
Hát nem mai csirke, és is azt gondolom, hogy ez gyorsan a kukában fog landolni, van bőven utánpótlás
Hát ez érdekes Nekem 24 óra elég általában és tök szuper lesz. Lehet ez a márka nem szereti az újranyomást? Passz
Az én tippem szerint a problémád okát polietilénnek hívják, ami szárazon segített stabilan együtt tartani a ‘zsíros’ részt a ‘poros’ résszel, de ahogy alkohollal keverted, szépen elterült a felszínen és száradás után filmet vont rá. Nem hiszem hogy vissza tudod állítani az egyensúlyt, umpalumpának lesz igaza ismét, el kell engedni
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket, a fentiek szerint jártam el, és annak teljes nyugalmában, hogy amit lehetett kihoztam belőle, szépen útjára engedtem a szemetesbe. Ma már egy másik bronzosítót használtam, és úgy érzem, hogy már nem is hiányzik az előző. Szép volt, jó volt, elég volt. Ez egy kicsit el is gondolkodtatott azon, hogy hányszor gondolja az ember, hogy ha bizonyos termék elfogyna, akkor biztos újra venné. Ezt el is tudom képzelni mondjuk egy szempillaspiral vagy alapozó esetében. De palettáknál, bronzosítóknál stb annyi jó lehetőség van, hogy szerintem tényleg csak akkor vásárolnék valamit újra, ha az tényleg holy grail lenne számomra.
Egyetértek a gondolataiddal. Egy ideje szigorúan egy terméket vásárolok egy kategóriában egy márkától. Vannak persze kivételek, pl. Colourpop palletták. De nem veszek 2 egyforma ecsetet, 2 ugyanolyan márkájú rúszt, highlightert, pirosítót, stb. Palettákból is hasonló az elképzelésem, bár ott van ismétlődő márka. A kíváncsiságom kielégítésére kell, hogy mindig legyen valami új, ehhez viszont nem érdemes ugyanolyan dolgokból betárazni. Persze én szeretném elhasználni is a cuccaimat.
Igen, az utolsó két mondatod tökéletesen leírja az érzéseimet!
El se hiszem, de elhasználtam egy teljes bronzert. Ez egy Physicians Formula bronzer volt, csak nem szerettem a csomagolását, ezért amikor már kevés volt benne áttettem ebbe. Tavaly február végén vettem, szóval pont másfél év alatt fogyott el.
Nem semmi, egy elhasznált bronzer Ügyes vagy és nagyon kitartó