Project panning

Úgy döntöttem, hogy belekezdek egy másik project pan-be is, mert úgy érzem, hogy néhány cuccom csak áll a kollekciómban, de valahogy nem akar fogyni, mert nem igazán nyúlok értük. Szeretnék bizonyos kategóriáknál már vérfrissítést tartani :smile:, de közben mindig arra gondolok, hogy először fogyjanak el a mostaniak. Az alapcél az, hogy a termékek év végéig kikerüljenek a gyűjteményemből, aztán meglátjuk hogy sikerül.
20200815_091718
A 183 days by trend it up spray már jó régóta lógatja nálam a lábát. Alig várom már, hogy elfogyjon, mert nagyon ki akarom próbálni a Catrice Prime and fine spray-t.
A tinted primer most pont aktuális a nyári időszakra, alapozóként is tudom használni, így nem lesz gond a fogyasztással. Ha kiürül, akkor a Catrice Aqua Fresh primert szeretném kipróbálni.
A púder időtlen idők óta a kollekciómban van, használgatom, de rájöttem mellette, hogy sokkal közelebb állnak hozzám a préselt púderek. Ha elfogy, akkor biztos, hogy ne veszek több loose powdert. Ez az egyetlen termék, aminél biztos vagyok benne, hogy nem fogom tudni az év végéig elhasználni.
A bronzosítót mutattam már nektek. Mindig azt gondolom, hogy alig van már benne, de nem akarja megadni magát, pedig már nagyon használnám a többieket. :smile: de azért is kitartó leszek, elfogyasztom, mert amúgy számomra tökéletes bronzosítóról van szó színben és tartósságban is.
A rúzs lesz még egy nehezebb kihívás. A színe egy rossz választás eredménye (gyűlölöm a bolti fényeket). Mivel normál használat mellett nagyon nem jön be a színe, ezért inkább blotting technikával igyekszem elhasználni, ugyanis a minőségével nagyon elégedett vagyok.
Végül a szemceruza, ami szintén nehezen akarja megadni magát… fekete szemceruzát csak a felső vízvonalra (?) használok, hogy alulról megtámogassa a tust. Sajnos ezt gyakran elfelejtem, remélem, hogy most a project miatt gyakrabban kézbe veszem.
Az alábbi képen bejelöltem a jelenlegi állapotokat, a rúzst és a ceruzát a papírlap aljához mértem.
20200815_092303 20200815_092413
Ennél a projektnél is havi jelentést tervezek. Köszi, ha valaki végig olvasta, kicsit hosszúra sikerült :smile:

18 Likes

Naná, hogy olvassuk! Példakép vagy! :medal_sports: :trophy:

1 Likes

A Catrice Prime and Fine nagyon jó én imádom, tuti újraveszem, ha elfogy :heart_eyes:

2 Likes

De kedves vagy :heart_eyes:

1 Likes

Én imádom a project pan-es posztjaidat, jöhet még bármikor :slight_smile:

2 Likes

Na most már végképp bezsongtam és motivált lettem, hogy végre lecsaphassak rá :smile:

1 Likes

Örülök, hogy tetszik, így én is motiváltabb vagyok :blush:

1 Likes

Remélem neked is tetszik majd, feltétlen írd meg a véleményed! A nagy nyári melegben nyilván nem csodaszer, de ősszel-télen hozza amit ígér :slight_smile: :slight_smile:

1 Likes

Mindenképp beszámolok a beszerzés után :blush:

1 Likes

A projekt panning nálam egy félig bukott projekt, ugyanis egy rúzs és egy szemhéjpúder esetét kivéve feladtam… Alapból engedményes szabályokat hoztam magamnak, pl. egy héten egyszer kellett használjam a rúzst, de borzasztó unalmas számomra, így nagyobb projekteket nem akarok bevállalni. Elég az, ha minden szépen lassan fogyogat… A szemhéjpúder esetében nem volt nehéz dolgom, mivel egy nude árnyalatról beszélünk, ami hónapokon át minden sminkem alapját képezte.
Nos tehát az említett rúzs és szemhéjpúder.
PhotoCollage_20200815_192303209
PhotoCollage_20200815_191712392

19 Likes

Hajráhajrá, mehetsz a következőre. Nagyon ispirálóak ezek a Pp posztok! :clap: :nail_care: :lipstick: :eye:

Ideje lenne nekem is bevállalni valamit, de alig kenem magam. 1 rúzs is 5 év alatt dogyna el (és most rendeltem 3 minit és 2 másikat :stuck_out_tongue: )

6 Likes

Nagyon ügyes vagy! :blush: a rúzs teljesítmény is nagyon szép, nekem pl ők az igazi mumusok használat szempontjából, főleg ilyen maszkos időkben. A mono helyére tervezel valamit bevenni a projektbe? Esetleg újra fogod vásárolni?

2 Likes

Ma eszembe jutott valahogy a fekete szemhéjpúder elhasználásával kapcsolatos kérdésed. Akkor azt mondtam, hogy valószínűleg az nem kerül elfogyasztásra, viszont ma lehet, hogy megváltozik az álláspontom. Kipróbáltam, hogy milyen, ha először azzal húzok egy füstös tusvonalat, majd azon megyek át egy határozott vonallal folyékony tussal. Nagyon tetszik az eredmény, mert egyszerre van meg az éles, erős tusvonal és a füstös hatás. Így már arra esély nyílt, hogy legalabb “kilyukasszam” ezt a színt is, aztán majd meglátjuk a folytatást.

3 Likes

Nagyon szép teljesítmény. Rúzst nagyon nehéz elhasználni. Ezt a színt el tudom képzelni óarany füstös szemhez, ősszel hátha kedvet kapsz hozzá újra.

1 Likes

Nagyon jó ötlet :)). Kiváncsi lennék hogy néz ki :).

1 Likes

Biztos jól néz ki! Mutatsz majd róla képet?
Sötét színű szemhéjpúderrel én is szoktam “tusvonalat” húzni és egy világosabbal elsatírozom egy kicsit.

1 Likes

Sajnos csak most lett lehetőségem fotózni, így már a sminkem egy kicsit viseltes állapotba került (egy edzést is túl kellett élnie), de azért a lényeg még így is látható rajta. Tetszik ez a stílus, valószínűleg rá fogok szokni :blush:20200816_183255

25 Likes

@curlsandcurves, gyönyörű :). Nagyon jól áll neked, különleges :slight_smile:.

1 Likes

Köszönöm :blush:

1 Likes

Köszi a képet, nagyon dívás.:slight_smile:

1 Likes