Project panning

Pfff, engem a “digitális” oktatás annyira leamortizált, hogy az elmúlt 3 hónapban még bezártság érzetem sem volt, mert egyszerűen nem értem rá azzal foglalkozni. Örültem, hogy az arcápolást - nagyjából - rendesen csináltam.
Néha úgy érzem, hogy gyakorlatilag eltűnt az életemből 3 hónap…

Illetve, ha itthon sminkeltem is néha, akkor a ritkábban használt, régebbi dolgaimat vettem elő (így fedeztem fel újra a jó kis Essence palettáimat).
Amikor pedig elmentem valahova, akkor jött a maszk probléma, és általában csak a szemem festettem ki. Oké, mondjuk úgyis ki kell mosni a maszkot, de valahogy akkor is taszított, hogy tiszta dzsuva legyen belül. Meg aztán, gondolom amúgyis megbontaná a sminket is.

4 Likes

Még mindig otthonról dolgoztok?

Igen, minden otthonról zajlik, egyedül a vizsgára tudok kiszabadulni amit nem lehet online lezavarni, soha nem vártam még vizsgát így :smiley:

2 Likes

Nálunk itt Vasban szerencsére nem volt vészes a helyzet. Végig jártunk dolgozni, pár napot voltunk kényszerszabadságon. Egyetlen embert sem ismerek a környezetemben aki elkapta volna a vírust. Szerencsére szinte ugyanúgy élhetjük az életünket mint a járvány előtt :pray:t2:

5 Likes

Mondjuk nekem a kényszerű home office kapóra jött, mert fogalmam sincs, hogy mi lett volna a gyerekek sulijával, ha dolgozni kellett volna járnom…

4 Likes

Igen, teljesen megértelek. Nálunk még ovis a gyerkőc, így meg van oldva a felügyelet. De kolléganőm 10 éves kisfia pl. reggel 6-tól délután fél 3-ig egyedül van otthon mert a szülőknek be kell járni dolgozni, nagymama pedig krónikus beteg és féltik a vírustól (így ő sem jöhet szóba) De nagyon ügyes a kis kölyök, a tanulás nagy részét is megoldotta önállóan.

3 Likes

Jaj de jó, ennek nagyon örülök, maradjon is így :smiling_face_with_three_hearts: Én a 2. hullámtól tartok azért bevallom… Én eddig se jártam ki durván, suli-könyvtár-bolt de azért hiányzik az a heti 4 alkalom amikor kimozdulok és megsétáltathatom a szép ruhát és sminket. A könyvtár kinyitott, vizsga után szerintem el is nézek oda végre :slight_smile: Ma pont a teljes sminkkel álmodtam, hogy azt kenegetem magamra, jó volt :smiley:

4 Likes

@Alsace, én is tartok, mi lenne basszus az egyetemen te jó ég :O. Nekem ősztől gyakorlati iskolában is kell tanítanom, úgyhogy uhh. Leginkább idős rokonaim miatt írom ezt.

1 Likes

Juj megértem a félelmeid :frowning:
Szerintem ősztől megint korlátozások lesznek, én el se pakoltam az őszi ruhákat, csak kivettem néhány nyárit, ha megyek valahova. Mostanában érzem mennyire hiányzik a régi kerékvágás :frowning:
Mit fogsz tanítani majd? :heartpulse:

1 Likes

@Alsace, most éppen csak éneket :). Ez is mély víz lesz azért, a töri is az volt annak idején (soha nem tanítottam előtte, egy hét alatt le kellett tudni 10 órát, középiskolában kellett tanítanom, pedig általánosban fogok.) Mondhatom vegyes volt, voltak nagyon jól sikerült órák, de voltak nem annyira fényesek is. A legnagyobb gond, hogy a rutin hiányzott. Nagyon sokszor sírtam otthon hogy ezt nem vagyok képes megcsinálni :sweat_smile:. Bátorság kellett ahhoz is, hogy ki kell állni idegen gyerekek közé akiket nem is ismersz. A másik abszurd a tanárnőnek nem minden módszer tetszett, ahogy tanítottam. A pláne hogy azt nekem honnan kellett volna tudnom :sweat_smile:. Mindegy remélem az ének könnyebb lesz.

4 Likes

Sok sikert! Menni fog! :crossed_fingers: Kemény csaj vagy :muscle:

1 Likes

@umpalumpa, köszi szépen, sokat jelent nekem a biztatásod! :slight_smile:

1 Likes

Le a kalappal, nagyon ügyes és bátor vagy! :heartpulse: Drukkolok, hogy jól sikerüljön az énekóra is, menni fog én is hiszek benned! :kissing_closed_eyes:

2 Likes

Lassan véget ér ez a hónap is, úgyhogy újabb helyzetjelentéssel érkeztem. A piros és petrol fényes színeknél bepróbálkoztam a nedves ecsettel, ennek nyoma meg is látszódik, de nagyon élveztem így is a használatot, nagyon intenzív pigmentációt kaptam.InShot_20200626_152322558

13 Likes

De jó, hogy mondtad ezt a nedves ecsetet pont a Petrol volt amiből alig bírtam kiimádkozni a festéket, ott applikátort használtam :see_no_evil:

Durván szépen haladsz a színek “elfogyasztásával” :clap: :clap: :heart:

1 Likes

Sokan panaszkodnak arra a színre, de én nagyon szeretem. Nedves ecsettel vagy egyszerűen egy lapos essence ecsettel, de néha ujjal is használom, és mindig elégedett vagyok vele.

Köszönöm, most már tényleg kezd látványos lenni, nagyon kíváncsi leszek, hogy az év végén hogy fog kinézni. Izgalmas lesz a kezdő képpel összehasonlítani.

2 Likes

Sziasztok! Újabb hónap, újabb kép a palettámról. Nagyon érdekes a kapcsolatom a nyári sminkekkel. Ősszel és télen mindig álmodozok arról, hogy majd a nyár folyamán milyen gyönyörű élénk narancs, rózsaszín stb sminkeket fogok készíteni, aztán mikor eljön a nyár mindig történik valami. Ilyenkor valahogy mindig leegyszerűsödik minden, általában csak egy bőrszínt feldobok, majd tus, szempillaspiral és kész is a szemem. Mondanám, hogy a meleg miatt van, de nem igaz. Valójában azt érzem, mintha nyáron mindenhova csak rohannék, és nincs időm egy komplexebb sminkre, de igazából télen van kevesebb időm. A lényeg, hogy úgy néz ki, hogy ezen a nyáron is a basic sminkek fognak tarolni és a tusok, úgyhogy bármilyen nemű változás csak a felső sor jobbról második színében lelhető fel (de abban legalább elértem a pan aljat). A több sajnos teljesen érintetlenül maradt.USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-1596007627289_6694141175168924439

16 Likes

Nagyon szépen haladsz, nekem csak 1 palettámban van 1 lukacska :smiley:

2 Likes

Majd változik :blush: nagyobb kollekció mellett jobban eloszlik a fogyasztás :blush:

2 Likes

Nem fényképezem le a haladásom, de elhasználtam a projectbe válaszott termékeim közül a Trend it up sheer nude alapozót. Annyira megszerettem, hogy újra is vettem volna, de úgy láttam másoknak is tetszik, mert nem volt belőle a tesztereken kívül. :smiley:
A P2 sminkalapot kidobtam a kukába, mert előhozta az ekcémám. Így jár az, aki nem elemez INCI-t.
A többi terméket meg használom szorgalmasan, de nem látványos a haladás, így nincs értelme képet hoznom róla.

7 Likes