Project panning

Már nem ideálisak a fényviszonyok, de hétvégén csinálok! Ha elfelejteném, légyszi szólj rám.:slight_smile:

2 Likes

Na neeee… pigment, mindig minden fenyviszony idealis hozza! :face_with_monocle: Kerleeek! :hugs:
Bedobsz egy ILYET a koztudatba es… jajj. Legalabb a szinet aruld el a valasztasodnak! :blush:

2 Likes

Tessék, kis rámenős, ez lett a legelfogadhatóbb:
20200528_202241
Persze élőben sokkal intenzívebbek a színek, a kék úgy ragyog, mint a csillagfényes éjszaka. Nyx glitter primerre vittem fel őket száraz ecsettel, nedvesen sokkal ragyogóbbak.

8 Likes

Egy angyal vagy! Nagyon szepek, koszonom a fotot! :star_struck:
Kivancsi vagyok, hogy mennyiben kulonboznek a birtokolt pigmentjeimtol es milyen szint kene rendelni. :slight_smile:

Tényleg szépek. Nekem a kis kiszerelések vannak meg, 1500 Ft-ért ajándék.
A nevük cirill betűkkel van feltüntetve, de ezek azok:

4 Likes

Amúgy régebben is meséltem itt a TT pigmentekről, csak akkor nem volt ekkora lelkesedés irántuk.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Lehet hogy atsiklottam folottuk?! Nagyon szeles a szinskala, mesesen fotozott termekek, aranyos a csomagolas is. Rengeteg pigmentet vettem sok evvel ezelott, nem igazan hasznalom oket de ezek a Chromaticok elcsavartak a fejem. Szuksegem nincs ra, de ezek annyira szepek, hogy nem lehet leszek kepes sokaig ellenallni nekik. Lenyegesen olcsobbak, mint a Sydney Grace postaval. Na, majd ha ujraindul az eladas es nem felejtem el, bepotolom.

1 Likes

Legújabb Project Panning Kalandom:

Hát ez nem sikerült :grinning: A project pan-ban lévő Catrice púderem ma leesett és összetört. Sebaj, gondoltam, elég sminket varázsoltam már újjá egy kis alkohollal, nem lesz itt gond.

Volt egy Borjouis púderem, amit már rakosgattam egy ideje, mert túl sötét volt. Gondoltam összekeverem a Catrice-al, hogy világosabb legyen, és akkor lesz 2 használható púderem.

Nem jött be. Gondolom a Borjouis púder volt a ludas, de a végeredmény még sötétebb lett mint előtte volt, csúnya narancssárga árnyalattal. Ezek mennek a kukába. Még egyszer se jártam így :smiley:

20200602_212755

3 Likes

Hú, valamik reakcióba léptek egymással :thinking:

1 Likes

Egy hónap elteltével. Azt hiszem jól haladok vele :slightly_smiling_face:CollageMaker_20200609_165634682

8 Likes

104085424_271521640726787_8686627473859435859_n
4 hónap napi szintű használat mellett.

14 Likes

Wow, az enyém még úgy néz ki, mint új korában. Csak “sátoros” ünnepek alkalmával veszem elő. :grinning:

2 Likes

Nekem a másik finish és a bronzer is kilyukad szerintem holnap. A highlight is kopik rendesen, csak a pirosítók domborúak egyedül:). Nagyon gazdaságos kis csoda paletta ez. Eszembe se jut mást használni mellette:D.Egy másik kiadás várja, hogy hozzákezdjek, de ha az is elfogy, tuti megveszem a nagy kiszerelést a finishből:).

2 Likes

A bronzerből beszereztem egy Nude bronze lightot, és az annyira tökéletes a mindennapokra, hogy mást nem is használok, illetve van néhány monó pirositóm (Luminous flush, Diffused heat, Mood exposure) azokat szoktam még gyakrabban használni.
Ezt a palettát inkább alkalmi sminkekhez használom.

2 Likes

Hű ilyet se láttam még :star_struck:

Az enyém is újnak néz ki, a vírus miatt otthon nem sminkelek, csak néha összeszerencsétlenkedek egy-két szemsminket, de teljeset nem csinálok, feleslegesnek érzem, bár nagyon hiányzik a teljeskörű élmény, rendes ruhába felöltözve rendes sminkkel.

4 Likes

Ne is mond! Egy pár előadás /koncert kimaradt, alig járok el itthonról, szörnyű.

2 Likes

Képzeld, én olyan megszállott vagyok, hogy képes vagyok korábban felkelni csak, hogy sminkelhessek:D, és simán kertészkedek szép ruhában. Ha alkalomra várnék folyamatos várás és hiány lenne az életem.

5 Likes

Én is szívesen felkelek smink miatt :slight_smile:
Továbbra se látom értelmét full csinibe vágni magam, hogy a gép előtt üljek aztán. (kertünk nincs) Itthon szeretem a kényelmeset, csak most sok az itthon :smiley: Én úgy fogom fel, hogy ez csak egy időszaka az életemnek és nem ez megy örökké :slight_smile: Néha meg mehet a nyafi vagy sóhaj emberek vagyunk :slight_smile:

2 Likes

Teljesen egyetértek, mindenkinek más a motivációja:).

1 Likes

Én full csinibe szoktam vágni magam :joy:, párom miatt vagy ha megyünk valahova, bár a maszk miatt nem látszik :smiley: Nem tudom én így érzem magam jól otthon, vagy ha mini “házibulit tartunk”, vagy elmegyünk valahova :).

2 Likes