Naná! Én is nagyon élvezem nézegetni!
Monom nincs olyan sok, szerencsére…
Naná! Én is nagyon élvezem nézegetni!
Monom nincs olyan sok, szerencsére…
A pigmentek nem “koszolnak” nagyon? Én azért tartok tőlük, mert olyan macerásnak tűnnek
Köszönöm, akkor folytatom mindenképp!
Nem tudom még, egyelőre csak megrendeltem, de még nem kaptam meg, majd kiderül
Kicsit macerásak, de nekem van olyan palettám (pl. a Subculture, egyébként imádom), aminek a sima, préselt szemhéjpúderei jobban hullanak szem alá, mint a pigmentek.
Bocsánat, kicsit csúsztatok, tkp. glitterem van, de az egyik annyira “aprószemű”, hogy néha elfelejtem, hogy ő nem pigment, hanem glitter. Szemhéjbázisra viszem fel nedves ecsettel, így egyáltalán nem potyog és a nap végéig fennmarad.
Szeretnéd teljesen üresre “pucolni” a palettát? Pl. a fekete színt is tervezed elhasználni? Én ezt a színt tkp. egyáltalán nem használom…
Nekem jó pár monóm van, a refill kiszerelésekben azt szeretem, hogy palettába rendezem őket, és így már gyakrabban kerülnek elő, de ugye a CP SSS-ekkel ezt nem lehet megcsinálni, ők ritkábban vannak porondon. Hála istennek nem alakult ki bennem nagy SSS-imádat, a préselt szemhéjpúdereik jobban megfogtak.
Jaj de hülye vagyok, én is tele vagyok CP meg CS mágneses monokkal, csak palettába vannak rendezve, aztán eszembe sem jutott Direkt úgy válogattam egy csomó színt, hogy harmonizáljanak, aztán nekem ez olyan mintha palettám lenne.
És nedves ecsettel tudod koordinálni, hogy mennyit veszel fel? Nekem ez a nagy aggodalmam, hogy ezeket a loose pigmenteket szerintem már felvenni sem tudnám úgy, hogy ne legyen olyan minden körülöttem hát a feketét én sem igazan használom amúgy, hagyományos tussal húzok vonalat, és mélyítésre inkább sötét barnát használok. Idén nem hiszem, hogy teljesen ki tudnám takarítani, de egyszer majd mindenképp az lesz a cél, hogy a fekete kivételével minden elfogyjon. Akkor valószínűleg majd kiszedem belőle a feketét és magneses palettába rakom sosem lehet tudni alapon
Igen, ilyen elrendezésben lehet, hogy számomra is vonzóbbak lennének, mint önmagukban
Azta, jól haladsz! Szeretem ezeket a bejegyzéseket, cseppet sem unalmas. Ha van kedved gyakrabban is jelentkezhetsz, hogy hogyan haladsz a palettával.
A mono szemfestékeket pont azért szeretem,mert ha nem akarok egy szín kedvéért újravenni egy egész palettát(és miért is akarnék?), akkor elég vadászni valami hasonló monora. Illetve a Catrice szokott kijönni kis különlegességekkel, amiknek nem mindig bírok ellenállni. Táskába is könnyebb bedobálni őket, mint egy palettát utaztatni. De lehet csak a menthetetlen sminkmániás beszél belőlem.
Én is utazásnál szoktam bevetni őket
Megdöntöm annyira a kis tégelyt, hogy a szája széle felé dőljön egy kevés pigment, vagy néha csak a kupak belsejéből szedegetem fel az anyagot, olyan pigmentált, hogy az is elég. Nem mondom, hogy nem macerásabb, mint egy préselt szemhéjpúder, de szerintem érdemes pár szép darabbal kísérletezni.
Ha rosszat akarsz magadnak, keress rá a Tammy Tanuka pigmentekre (Etsyn van, orosz, a kis kiszerelések 2ezer Ft körül vannak emlékeim szerint).
Jézus máriám, végem. Nehogy rendeljek
Édes istenem, elcsorgott a nyálam gyönyörűek
A koronavírus miatt asszem leállt a rendelés, nem tudom, azóta feloldották-e. Próbálj meg ebbe kapaszkodni.
Áááá, bocsi. És nagyon szépen becsomagolja őket, tőle van a két meglévő pigmentem. Tervezek még rendelni… olyan 345 darabot.
Feldobnal rola a swatchos topicba foto(ka)t, kerlek. Annyira kivancsi lettem!