Project panning

Naná! Én is nagyon élvezem nézegetni! :blush:

Monom nincs olyan sok, szerencsére…

1 Likes

A pigmentek nem “koszolnak” nagyon? Én azért tartok tőlük, mert olyan macerásnak tűnnek

Köszönöm, akkor folytatom mindenképp!

1 Likes

Nem tudom még, egyelőre csak megrendeltem, de még nem kaptam meg, majd kiderül :smiley:

1 Likes

Kicsit macerásak, de nekem van olyan palettám (pl. a Subculture, egyébként imádom), aminek a sima, préselt szemhéjpúderei jobban hullanak szem alá, mint a pigmentek.
Bocsánat, kicsit csúsztatok, tkp. glitterem van, de az egyik annyira “aprószemű”, hogy néha elfelejtem, hogy ő nem pigment, hanem glitter. Szemhéjbázisra viszem fel nedves ecsettel, így egyáltalán nem potyog és a nap végéig fennmarad.

Szeretnéd teljesen üresre “pucolni” a palettát? Pl. a fekete színt is tervezed elhasználni? Én ezt a színt tkp. egyáltalán nem használom…

2 Likes

Nekem jó pár monóm van, a refill kiszerelésekben azt szeretem, hogy palettába rendezem őket, és így már gyakrabban kerülnek elő, de ugye a CP SSS-ekkel ezt nem lehet megcsinálni, ők ritkábban vannak porondon. Hála istennek nem alakult ki bennem nagy SSS-imádat, a préselt szemhéjpúdereik jobban megfogtak.

1 Likes

Jaj de hülye vagyok, én is tele vagyok CP meg CS mágneses monokkal, csak palettába vannak rendezve, aztán eszembe sem jutott :joy: Direkt úgy válogattam egy csomó színt, hogy harmonizáljanak, aztán nekem ez olyan mintha palettám lenne.

4 Likes

És nedves ecsettel tudod koordinálni, hogy mennyit veszel fel? Nekem ez a nagy aggodalmam, hogy ezeket a loose pigmenteket szerintem már felvenni sem tudnám úgy, hogy ne legyen olyan minden körülöttem :smile: hát a feketét én sem igazan használom amúgy, hagyományos tussal húzok vonalat, és mélyítésre inkább sötét barnát használok. Idén nem hiszem, hogy teljesen ki tudnám takarítani, de egyszer majd mindenképp az lesz a cél, hogy a fekete kivételével minden elfogyjon. Akkor valószínűleg majd kiszedem belőle a feketét és magneses palettába rakom sosem lehet tudni alapon :smile:

1 Likes

@curlsandcurves, csodálom a kitartásod! :).

1 Likes

Igen, ilyen elrendezésben lehet, hogy számomra is vonzóbbak lennének, mint önmagukban

1 Likes

Azta, jól haladsz! Szeretem ezeket a bejegyzéseket, cseppet sem unalmas. Ha van kedved gyakrabban is jelentkezhetsz, hogy hogyan haladsz a palettával.

1 Likes

A mono szemfestékeket pont azért szeretem,mert ha nem akarok egy szín kedvéért újravenni egy egész palettát(és miért is akarnék?), akkor elég vadászni valami hasonló monora. Illetve a Catrice szokott kijönni kis különlegességekkel, amiknek nem mindig bírok ellenállni. Táskába is könnyebb bedobálni őket, mint egy palettát utaztatni. De lehet csak a menthetetlen sminkmániás beszél belőlem.

1 Likes

Én is utazásnál szoktam bevetni őket :smile:

Megdöntöm annyira a kis tégelyt, hogy a szája széle felé dőljön egy kevés pigment, vagy néha csak a kupak belsejéből szedegetem fel az anyagot, olyan pigmentált, hogy az is elég.:slight_smile: Nem mondom, hogy nem macerásabb, mint egy préselt szemhéjpúder, de szerintem érdemes pár szép darabbal kísérletezni.
Ha rosszat akarsz magadnak, keress rá a Tammy Tanuka pigmentekre (Etsyn van, orosz, a kis kiszerelések 2ezer Ft körül vannak emlékeim szerint).

3 Likes

Jézus máriám, végem. Nehogy rendeljek :smiley:

Édes istenem, elcsorgott a nyálam :smile: gyönyörűek :heart_eyes:

A koronavírus miatt asszem leállt a rendelés, nem tudom, azóta feloldották-e. Próbálj meg ebbe kapaszkodni.:smiley:

1 Likes

Áááá, bocsi.:smiley: És nagyon szépen becsomagolja őket, tőle van a két meglévő pigmentem. Tervezek még rendelni… olyan 345 darabot. :rofl:

3 Likes

Feldobnal rola a swatchos topicba foto(ka)t, kerlek. Annyira kivancsi lettem!

1 Likes