PinkPandáról is tudsz rendelni, ha opció.
Fényvédő: nehéz ügy, a dm saját márkásai között szoktak jók feltünedezni, csak vadászni kell és alaposan utánaolvasni.
@Amadea Köszi, a Pinkpanda nagyon jó ötlet . Akkor utánajárok jobban a fényvédőknek, remélem találok jót . Szép napot nektek és köszönöm a segítséget!
Aháá köszi! Az Essence ecseteit nagyon szeretem, na lapos pont nincs belőlük még.
Már jó ideje csak ezt használom a szemöldökömre,egyre nagyobb volt a mélyedés és ma végre megláttam a pan alját.
Most lehet, hogy majd egy hónap helyzetjelentés kimarad, mert így a vizsgaidőszak közeledtével már nem sok idő jut a napi sminkelésre, ami nagyon hiányzik
Itt az első havi helyzetjelentésem, elég sok minden változott.
A Catrice púdernek pont tegnap értem el az alját, egy pici csík már kilátszik belőle.
A bronzerrel is jól haladok, bár ez a képen nem látszik, de rendesen fogyott belőle.
A Ziaja krémet spf-es primerként használom, nagyon megszerettem, mindenképpen újraveszem ha elfogy. Az még sokára lesz, most az “Acai berry” feliratnál járok.
A Max Factor pirosítót is rendszeresen használom, de azon nem nagyon látszik változás.
Előző hónapban 2 rúzs volt a Project Pan-ban, de abból az egyik megpenészedett és a másiknak is kérdéses volt az állaga, ezért végül mindkettőt kidobtam. Helyettük betettem 4 db ajakbalzsamot, hogy fogyjon a készlet. Azokból jó néhány darab van itthon, de tekintve, hogy kb 1,5 hónap alatt használok el egyet ez nem olyan vészes.
A Mineraz feliratú tartókában a highlighter-em van, amit a múlt hónapban sikeresen lefelejtettem a képről. Revolution loose highlighter van benne, “Pearl lights” színben. Az eredeti tartója hatalmas, 35 gramm és elég nehezen kezelhetiő, ezért ebbe a tartókába szoktam egy keveset átöntögetni.
A szemhéjpúder palettát - BH x Carli Bybel - most nem volt értelme befotóznom. Ebben a hónapban jött ki rajtam a minden tavasszal jelentkező allergiás kötőhártya gyulladás, így a szememet most nem nagyon sminkeltem.
Azért ezt a palettát tettem a Project pan-be, mert ez a legrégibb palettàm és szeretném csökkenteni a palettáim számát. Az összes többi smink szempontjából jól állok, de palettából 8 darabom van, és az nekem túl sok ahhoz képest, hogy mennyit használok.
Szóval ez a legrégibb palettám, és a pár alkalommal amikor használtam a hónapban nem voltam vele megelégedve. Sokat veszített a pigmentáltságából, és sokkal jobban porol, mint korábban. Kezdem gyanítani, hogy eljàrt felette az idő. Szóval lehet, hogy a következő helyzetjelentésre már a palettától is megválok.
Ti mennyi idő után nyugdíjaztok egy palettát, vagy hogy döntitek el, hogy esetleg megromlott?
Én nem vagyok sminkbűvész eddig nem volt sok palettám, az is csak drogériás volt max. Néhány L’Orealt megtartottam, vannak vagy 5-6 évesek Én nem érzek semmi különbséget, max annyit, hogy fuh hát nem a legjobb sminkem, de csak most lett összehasonlítási alapom. Nekem a Carli tavaly ősz óta van meg, februárban használtam, ugyanolyan jónak éreztem
Nekem az utóbbi egy évben lettek csak palettáim (sajnos nekem is jóval több, mint amire szükségem volna), de úgy tervezem, hogy örök életre fognak szolgálni.
Sziasztok! Majdnem eltelt egy újabb hónap, úgyhogy megint itt vagyok (ha még nem untok nagyon ). Ebben a hónapban már kezdtem újra visszatérni a sminkeléshez, úgyhogy kicsit jobban látható az eredmény. Teljesen elfogyasztottam a bal felső sarokban található Penguin fehér színt, illetve sok bordó sminket is készítettem, aminek szintén látható a nyoma. Ettől a hónaptól a rdel young bronzosítom is bekerül a project panbe, már váltanék a csillámosabb nyári színekre, de őt nem akarom hátrahagyni.
Dehogy ununk, nagyon izgalmas figyelni a Nagy Fogyást.
Szerintem is érdekes és inspiráló. Gyere gyakran is akár
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket! Akkor folytatom ide a posztolást. Amúgy nagyon tetszik, hogy így hónapról hónapra fotózom a palettát, mert ilyenkor látom igazán a változást. Kíváncsi vagyok, hogy ki tudok-e tartani a projekt mellett az év végéig, mert ha igen, akkor biztos, hogy nagyon izgalmas lesz az első és az utolsó képet egymás mellé rakni. Azt viszont már kitaláltam, hogy amikor ennek a projektnek vége lesz ( vagy mert év vége van, vagy mert ráunok), akkor a mono festékeimet fogom kezelésbe venni. Ugyan csak 5 darab van, ami talán nem tűnik olyan soknak, de engem annyira zavar, hogy bár gyönyörűséges színekről van szó, még sem jut eszembe soha használni őket. Az biztos, hogy ha egyszer elhasználom az összes monomat, akkor csak abban az esetben veszek újat, ha tényleg valami extra különleges színt látok. Ti hogy vagytok a monokkal? Nálatok is mellőzve vannak?
Nálam abszolút A project panningbe bevettem egy monot, de nem bírtam tartani… Csak az alap csontszín, bőrszín, fehér, amit rendszeresen tudok használni. Ellenben a palettákért megőrülök.
Akkor legalább nincs késztetés vásárlásukra gondolom. Nekem pont az a bajom, hogy a palettákra fáj a pénztárcám egyszerre annyit kiadni, viszont a monok valahogy könnyebben belecsusszannak a kosárba. Pedig ha belegondolunk, akkor néhány mono árából gyönyörű palettákat lehetne venni. Próbálom ezt tudatosítani magamban
hááát azért be-becsusszan nekem is.
Haha gondolkoztam azon is, hogy veszek egy z palettát, hátha akkor jobban használnám őket, viszont akkor meg arra éreznék késztetést, hogy az üres helyekre is vegyek még valamit ez egy ördögi kör
Nálam a Pupa monók veszélyesek, olyan gyönyörűek! Pedig én sem igazán használom a monóimat.
Kellene egy olyan projekt is, hogy egy héten legalább egyszer egy monót használjunk nem ezt érdemlik ezek a kis gyönyörűségek. Nekem olyanom is van, amit megvettem és csak a kezemen próbáltam ki, pedig nagyon tetszik, csak van hasonló palettában. Csak a vásárlás öröme miatt kellett a kosaramba kerüljön
Nekem valahogy annyira nem akadt be a mono, inkább most pigmenteket néztem ki magamnak, meg vettem kettő Colourpop SST. Ezekből is csak olyan színeket válogatok, amik önmagukban is megállják a helyüket, hogyha mondjuk sietek valahová, akkor csak sittysutty kész