Nekem meg pont az a bajom vele, hogy ez az árnyalat atom pigmentált és a legkevesebb mennyiség is sok. Egy régebbi Avon pirosítóecsetet szoktam használni hozzá, mert az nem annyira tömött. De szoktam alkalmazni pirosításra a Sigma F40 kontúrecsetet is vagy az Essence Ho Ho Ho karácsonyi kiadásában megjelent highlighter ecsetet is.
Igen ez az:
Nagyon szeretem, szuper a színe is. Nekem itt KM zsibin sikerült megvennem.
Nagy buzgón használgatom ezt az ajakolajat, és azt kell, hogy mondjam, semmivel nem tud kevesebbet mint a kb. 5-ször ennyibe kerülő Clarins (abból is elhasználtam egyet)
Főleg esténként használom, de ha száraznak érzem az ajkaimat akkor napközben is felkenem.
Hűűű nem semmi, gratulálok
Ez egy 9 g-os bronzer volt? Lehet én keveset használom a bronzeremet, mert esélyét nem látom, hogy egy év alatt elfogyjon (Physicians Formula Butter Bronzer). Milyen bronzereket használtál még mellette?
Nagyon szép teljesítmény!
Igen, az volt
Én minden sminkhez használok bronzert, ha pedig úgy érzem nagyon világos, akkor hajlamos vagyok kicsit többet. Ennél is éreztem, hogy lehetne talán egy icipicit sötétebb, lehet ezért fogyott olyan gyorsan.
Egyébként más drogériás bronzereket használtam még mellette, Rimmel, Trend it up, a Sleek arcpalettában lévőből nagyon sokat használtam, vagy a NYX arcpalettában lévőből is használtam párszor. Ami még nagy kedvencem volt az a Makeup Obsession bronzer palettám, így hogy jön a jóidő, azt tervezem majd többet elővenni, mert jó pár szaténos szín van benne
Valószínűleg én is eszem a bronzosítókat , mert ez a hatalmas mennyiség (25g) is fogyatkozik rendesen. Általában 10 -12g-os mennyiségeket szoktam elpusztítani, ez lesz majd az első óriási kiszerelésem. Én is minden nap használom, kicsit átmegyek a kontúr részeken is vele, de szemre is sokszor szoktam használni, szóval indokolt a fogyás.
Egy dolgot nem szeretek ebben a bronzosítóban, az pedig a fehér színű csomagolás, amit lehetetlenség tisztán tartani, vagy akár letisztítani. A beltartalmat viszont imádom.
Kedvencem volt még a Too Faced régebbi verziójú Milk Chokolate Soleil matt bronzosítója, és a Shiseido bronzer 2 medium naturel árnyalata is.
Én használtam el már több 10 grammosat is. Igaz, akkoriban még egészséges életet éltem: csak 1 db pirosítóm volt és azt addig nyúztam, amíg el nem fogyott.
Ugyan nem a project panning-em része, de hoztam néhány terméket, aminek már kikandikál az alja
Nagyon ügyes vagy, hogy így kihasználod a dolgaid. Maradj csak ezen az úton.
Elhasználtam a Project Panre kijelölt és hőn szeretett Bourjois Healthy Mix alapozómat. Egy ideig biztosan nem veszem újra mert túl sok alapozó van megbontva itthon. A melegebb idő beköszöntével pedig előkerülnek a mattító alapozóim ( EL DW, Nyx Can’t Stop… Fenty) és az ásványi poralapozók (AM, KAP)
Sziasztok!
Igaz, hogy ebben a hónapban sokkal kevesebbet sminkeltem, mint azelőtt, de azért megmutatom a jelenlegi állást. A Danger nevű bordó színnek sikerült elérni az aljára.
Olyan, mintha a zöld szín “szedett volna magára”, de biztos a fények miatt olyan, mintha több lenne benne a friss képen.
Csodálom a kitartásod.
Haha igen, valóban olyan kicsit. Egyrészt lehet, hogy a fények játéka, másrészt az a szín és a világos rózsaszín is annyira darabos, hogy ahogy hozzá nyúlok egy kicsit is, az egész szín “domborzata” átrendeződik
A fényes színeket mivel viszed fel?
Ha nagyon precíz akarok lenni és van is időm az aprólékos felhordásra, akkor egy lapos ecsettel építgetem. Viszont a gyors hétköznapokon általában ujjal
Azért kérdezem, mert én is ujjal szoktam felvinni, nem találtam még olyan ecsetet, amivel működne.
Én mindig összevásárolom az aktuális essence trendkiadás ecseteket, és azok közül a laposakkal intenzíven fel lehet vinni, csak ezek a morzsálódósak néha lehullanak felvitelkor a szem alá. De pont emiatt én mindig utólag viszem fel az alapozót
@curlsandcurves, annyira szeretnék Essence ecsetet, de csak a Müllerben láttam múltkor, máshol még soha. Hol szoktad őket megvásárolni?
Én általában csak dm-be járok, ott szoktam vadászni rájuk