Project panning

Hádde ki bírja mindennap ugyanazt használni?..

5 Likes

Pontosan! :sweat_smile:

1 Likes

IMG_20200412_230926
Mostanában ezeket használtam a hétköznapi sminkjeimhez, az alapozó és a primer csomagolása elég viseltes már. Nem mutatnak valami szépen a fotón.
A Revolution pirosító kellemes meglepetés, simán kibír egy 8 órás munkanapot. :blush:

9 Likes

Nagyon szeretem ezeket a Revolution mono pirosítókat! Porolnak, de szépek a színeik és nem lesznek foltosak.

1 Likes

De leleményes vagy, szépen megoldottad a problémát, kíváncsi vagyok meddig bírja még ez a bronzosító! :slight_smile:

1 Likes

Kövezz meg, de én már minden szívfájdalom nélkül kidobnám… :flushed:

4 Likes

20200417_122516

Sziasztok gondoltam én is csatlakozom és felteszem a képet, hogy követhetőbb legyen a haladás.

Ezek a termèkek vannak az idei Project Pan-omban (ez a 3. Év, hogy ilyet csinálok) és ezeket használom nap mint nap.

A Ziaja egy Spf 10-et tartalmazó nappali krém, ezt használom primer-nek. Imádom, nagyon jó érzés a bőrömön és sokkal szebb rajta a smink. Biztosan újra fogom vásárolni, ha elfogyott.

A Púder a Catrice All matt púdere, ez a harmadik vagy a negyedik ilyen púderem. A képen nem látszik, de már kezdenek látszani a körgyűrűk a púder alatt.

Az Essence tokban egy Physicians Formula bronzer van, de annak utáltam a tokját, ezért átraktam ebbe :grinning: Már egész jól haladok vele, remélem néhány hónapon belül el tudom használni.

A pirosító Max Factor Creme Puff Blush a 20-as Lavish Mauve színben. Ez egy domború pirosító volt, most már teljesen lapos. Remélem ezt is be tudom fejezni néhány hónap alatt.

A paletta a BH Cosmetics x Carli Bybel paletta. Ezt biztosan nem fogom tudni elhasználni az év végéig, de szeretném minél többet használni.

A rúzsok: ez a két utolsó rúzs a gyűjteményemben, a tavalyi év folyamán megváltam az összes többitől. Egyszerűen nem szeretem a rúzst magamon, csak a sima színtelen ajakápolókat.
Ez a kettő ugyanaz a szín, az R de L Young egyik limitált kollekciójából.
Ezeket eddig a hozzájuk fűződő emléket miatt tartottam meg, de a bontott túlságosan krémes, elmászik mindenhova felkenés után órákkal is, a másikon pedig hiába van rajta még a fólia is, látom a kupakon keresztül, hogy pici dudorok lettek rajta, szóval lehet, hogy az lesz a vége, hogy mindkettőt kidobom.

Egyelőre ennyi, igyekszem majd rendszeresen jelentkezni :blush:

10 Likes

Már komolyan elgondolkodtam rajta, de így hogy újranyomtam, még talán 1-2 hónapra is elegendő lesz.

2 Likes

Szia. Örülök, hogy te is csatlakoztál, nagyon tetszenek a kiválasztott termékeid. A pirosítók elfogyasztásáról én még álmodni sem merek. Olyan mintha mindegyik feneketlen lenne :sweat_smile: a tiédet mennyi ideje használod, hogy ilyen fogyást elértél? A rúzsokat ne erőltesd, ha nem esik jól használni őket szerintem, főleg ha gyanús a szavatosságuk is. Esetleg próbáld meg őket krémpirosítóként használni, hátha úgy nagyobb örömet okoznak. Havonta tervezel majd helyzetjelentést adni? Kíváncsian várom majd!

Gratulálok a kitartásodhoz! Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó érzés lesz az utolsó adag felvitele. Van már esetleg kiszemelted a helyére? Újra fogod venni, vagy inkább egy másik elfogyasztására fekszel rá?

1 Likes

A Carli Bybel paletta nekem is megvolt, az első színt el is használtam belőle teljesen. Nagyon szerettem ezt a palettát.
Egy ilyen Max Factor pirosítóm is van, pont tegnap használtam. Az enyémnek már a fedele is letört. Nekem egy sötétebb bogyós gyümölcs színben van meg (Gorgeous Berries)

Ha elfogy akkor a világosabb mini Hourglass bronzosítómat szeretném elhasználni (Luminous Bronze Light) emellett haladnék a Marc Jacobs O’mega bronzeremmel is. Nyárra tervezem sokat használni a szatén fényű Trend it up bronzosítót meg a sötétebb mini Hourglasst (Diffused Bronze Light)
Aztán ezeken kívül van még egy Rdel Young Tropical Heat nevű limitált bronzerem ami nagyon jó, egy Trend it up kontúrpaletta amiben szintén van egy matt bronzosító, és a Charlotte Tilbury Filmstar Bronze&Glow paletta is. Szóval jó lenne, ha meg bírnám állni, hogy ne vásároljak egy ideig több terméket.

2 Likes

A pirosítót tavaly Júniusban vettem, szóval 10 hónap alatt sikerült lelapítanom. Tekintve, hogy ez egy 1,5 grammos mini pirosító (azért gondoltam, hogy megpróbálom ezt elhasználni mert ilyen pici) el se tudom képzelni hogy tud valaki elhasználni egy 10 grammosat.

A rúzst pont a héten próbáltam ki krémpirosítóként, de sajnos nem tetszett úgy a színe.
Még gondolkodom, hogy mit csináljak velük, egyelőre kenegetem a bontottat, annak biztos rendben van még a szavatossága.

A helyzetjelentéssel valószínüleg 1-2 havonta fogok jelentkezi, ahogy alakul. Nem biztos, hogy minden hónapban lesz érdemleges változás, de remélhetőleg 2 hónap után már lesz.

2 Likes

Te milyen ecsetet használsz a pirosítóhoz? Nekem a kedvenc pirosító ecsetem nem vett föl eleget, egy tömöttebb ecsetet kellett keresnem. Egy buffing (nem tudom mi a magyar neve :grinning:) ecsettel használom, azt elég egyszer belemártanom.

Ma végre kicsit több mint egy év után sikerült a végére érnem ennek a Lovely bronzernek. Azóta újranyomtam egyszer, hogy könnyebb legyen vele boldogulni. Persze nem minden nap ezt használtam, meg is bolondultam volna… :smiley: :joy:
20200417_134853

19 Likes

Gratulálok!

1 Likes

Köszi szépen :blush:

Ezt szépen kivégezted!

1 Likes

De ügyes vagy! :clap: :clap: :clap:

1 Likes

A tropical heat az az, mely a benefit hoola csomagolását imitálja? Amikor elérhető volt, annyira meg akartam szerezni, de környező üzletben sem volt már :pensive: