Nem tudom, az is lehet, hogy picit más árnyalatok kerülnek az ázsiai piacra, mint az USA-ba (Kuala Lumpur reptéren vettem), ezt már észrevettem más márkáknál. Ha nagyon megerőltetném magam, lehet, hogy be tudnám szerezni Ha nem találok megfelelőt az Hourglass termékpalettán, akkor megoldom valahogy.
Lehet, hogy betegesnek tűnik, de nekem van egy külön app a tabletemen, amiben fent vannak a ruháim képei (egyszer rááldoztam egy hétvégét az elején, úgyis szelektálni akartam, azóta csak a katalógusképet mentem el, ha veszek valamit). Ott szoktam összeállítani vasárnaponként előre a hétre, hogy melyik nap mit veszek fel, virtuálisan készítem ki őket
Ez igen jól hangzik! És nem beteges, hanem rendezett és logikus dolog. Tetszik!
Nagyon menő. Milyen appot használsz? Ki kéne próbálnom nekem is.
A YourCloset appot használom. Elsősorban azért kezdtem el, mert kicsi volt a szekrény ahhoz, hogy átlássam a ruháimat, úgy meg, hogy egy vállfán 2-3 dolog is van, mindig volt, ami elfelejtődött. Így teljesen átlátom, hogy miből is választhatok, anélkül, hogy át kellene túrnom a szekrényt. Meg sokszor elfelejtettem, hogy mit mivel is akartam felvenni, így meg el tudom menteni későbbre ezeket a szetteket. Vásárlásnál is hasznos (tulajdonképpen csak online vásárolok), ha vacilálok, hogy ki tudnék-e használni valamit, csak megnézem az appot, és ha több dologhoz is megy, kapásból több szettet is össze tudnék vele állítani, akkor jöhet. Meg azt is jobban átlátom így, hogy mi az, amihez sosem nyúlok, úgyhogy ideje kiszelektálni.
Sikerült elhasználni végre ezt a Catrice folyékony highlightert amennyire csak lehetett, a pipetta nem ért le az aljára, de mivel annyira nem jött be, elfeledkeztem róla és beleszáradt az üvegbe.
Tényleg kb hat hónapig volt jó az állaga, de nagyon nem volt mindegy hogy alapozó alá vagy fölé próbáltam felvinni és sokkal körülményesebb volt használni mint egy por állagú highlightert.
Van egy bontatlan NYX folyékony highlighter ami a korrektorokhoz hasonló csomagolásban van, de szerintem azt csak nyáron kezdem meg, ilyen pipettasat nem vennék többet.
Elfogyott egy ilyen átlátszó lakk is, több mint egy éve megvan, alap és fedőlakknak is használható de fedőlakknak nem volt túl tartós.
A maradékot amit már nem ért el az ecset átöntöttem annak az üvegbe amit most használok Evelin alaplakkot.
Lehet hogy Glamour napokon veszek még belőle de egyelőre elég az Evelines.
Ebben a hónapban a szundi gomb nyert, úgyhogy a szememet szinte alig festettem ki, így nagy haladás nem mutatkozott meg a februári palettán. Ezért aztán felesleges lefotózni. Nem lesz a kedvencem ez a MUR Flawless, nagyon porol, és még a fényes színek sem intenzívek sajnos.
Az utóbbi időben ezt használtam a sminkjeim alapjának. Meglátszik rajta szerencsére
Februári illetve a ma reggeli állapot. El sem hiszem, hogy végre elfogyott Még soha nem használtam el teljesen púdert
Szép munka
Köszönöm
Sziasztok! Eltelt egy újabb hónap, úgyhogy ismét jelentkezem a palettám jelenlegi állapotával. Most sok változás történt, ugyanis legutóbb már nagyon közel jártam a pan aljához több szín esetében is, és ezek most mind “ki is lyukadtak” most itthonról dolgozom, de minden nap Skype-on tartunk egy kis megbeszélést. Ez azért jó, mert motivál arra, hogy szépen kikenjem magam, viszont megengedhetem magamnak azt is, hogy extrább sminkeket is készítsek, mert kamerán keresztül úgysem érvényesül annyira. A következő időszakban is próbálom majd tartani magam ehhez, hogy meglegyen a napomnak ez a kis fénypontja, illetve a készletem se porosodjon magányosan
@curlsandcurves, imádom ezt a palettát én is, mostanában csak ezt használom . A kedvencem belőlük a felső csillogós fehér? , A rózsaszín, a csillogós barnák a fehér bázis szín alatt, eddig . A mattokat eddig még nem mertem használni :D.
Én azt a belső szemzugba szoktam használni és a rózsaszínt is, mert az nagyon potyog. Nekem minden palettában a mattok a kedvenceim, nem is tudom, hogy bírod nélkülük.
Urban Decay Beached Bronzer:
-
december 1.
-
április 3.
Nem használom minden nap, mert több bronzosítóm van, de remélem elfogy idén.
Már nagyon nehezen tudtam kinyerni terméket ebből a bronzosítóból, ezért egy Niod kiskanállal kivakartam belőle a maradék port. Összetörtem, majd alkohollal kevertem és visszanyomkodtam a pan közepére. Jó pár használatra elegendő mennyiség van még benne.
Csokikrém!
Elismerésre méltó a kitartásod!
Köszönöm! Már 2 éve nyáron kineveztem ezt a terméket project panra, használom is szorgalmasan de csak nem akar elfogyni
Húha, több, mint 2 és fél éve már project pan-en van? Jó sokáig elég! Ügyes vagy, hogy ilyen szorgalmasan használod!
Volt amikor már annyira untam, hogy hetekig nem is vettem elő. Szerintem ha minden nap ezt használtam volna már rég elfogyott volna.