Project panning

Ja, bocsi, látom van már fent :sweat_smile:

1 Likes

Sziasztok. Majdnem eltelt egy hónap az előző kép óta, úgyhogy újra itt vagyok. A fotót azért akartam most megosztani, mert a Tiramisu árnyalatot már nagyon nehéz kiszedni, és az újrapréselés előtti állapotot akartam nektek megmutatni.
received_190992235468141
Emellett elfogott a Catrice szemöldök ceruzám is, már megvettem az utánpótlást.
20200221_143249

17 Likes

Nagyon ügyes és kitartó vagy. :muscle:t3: Minden nap ezt a palettát használod? Vagy közben azért mást is? Ezt a Catrice szemöldökceruzát már én is többször újravettem.

2 Likes

Nagyon szépen haladsz vele.

1 Likes

Hát talán úgy mondanám, hogy az esetek túlnyomó részében ezt használom, de azért néha máshoz is nyúlok, hogy ne unjam meg. Viszont ahogy a fehér szín is elfogy, már kényszerűségből is valami máshoz kell nyúljak, mert az az utolsó szín a palettában, amivel fixálni tudom a primert. Azon is gondolkoztam már, hogy a számomra használhatatlan 183 days by trend it up banán púderem fogok erre a célra befogni. Hátha egyszer az is elfogy, mert rendeltetése szerint nekem nem vált be egyáltalán.

4 Likes

Köszönöm :blush: és @Anheszenamon-nak is :blush:

Nagyon jó látni, ahogy fogynak a színek :blush:, gratulálok :D.

1 Likes

Nem semmi ahogy haladsz vele, én semmire se tudok így elköteleződni smink terén, muszáj váltogatnom a palettáim. De nagyon ügyes vagy, hogy így használod és “lukacsosodnak” a színek. :slight_smile:

2 Likes

Nem tudom:( Az amerikai honlapon néztem, de ott ugyanez az árnyalat (226) inkább halvány rózsaszín, és a leírás szerint is az.

Én nagyon lusta vagyok sminkelés téren, talán azért megy ez ilyen könnyen. Általában kitalálok egy összeállítást, amit aztán folyamatosan alkalmazok, így nem kell reggel gondolkodni, hogy ma mi legyen, illetve mindig tudom, hogy hogyan fog kinézni. Ez így addig megy, amíg meg nem unom, ami adott esetben akár egy hónapig is eltarthat. Olyankor megint jön egy váltás, és másra helyezem a fókuszt. Így is sokáig sminkelek reggel, mi lenne még velem, ha akkor találnám ki a kombinációkat (és esetleg nem is sikerülne jól). Szerintem délre érnék oda mindenhova :joy:

4 Likes

Jó taktika amúgy! Szerintem ha reggel 6-7-kor kell majd kelnem én se fogom túlgondolni a sminkjeim, báár én képes vagyok emiatt korábban kelni :smiley: Ha nem megy max valami rúzshangsúlyos smink aztán kész is a varázslat :smiley: Én előre kigondolom mit veszek fel a héten és milyen sminkeket csinálok. Sokszor éjjel inszomniás vagyok, olyankor agyalgatok ezen amíg bele nem alszok a 100-jára elképzelt kis kollekcióm minden darabjának a felidézésébe :sweat_smile:

3 Likes

De ügyes vagy, hogy csinálod , hogy egész hétre tudod mit veszel majd fel? Egyszerűsítesz (pl. 2 nadrágot és 3 felsőt variálsz) vagy ilyen jól fejben tudod tartani, netán összekészíted egy helyre az egészet?

1 Likes

Jó azért nem szigorú a rend, de többnyire hétvégén (van, hogy előtte is, ha nagyon szarul alszom) kikészítem őket a szekrény végébe vállfákon, sorrendben. Persze menet közben változtatok néha, de így is gyorsabb mint ezen filózni aznap :slight_smile: Nagyon sok egyberuhám van, szeretem őket, mert nem kell agyalni a kombinációkon. Többnyire a ruhákat is számon tartom akár a sminket, ha meg tudod miből válogatsz könnyebb kitalálni a kombinációkat. Ha minden kötél szakad farmer+akármi mindig jól jön ki :smiley: Mondjuk szeretek öltözködni és sminkelni is :slight_smile: Olyan igazi öntörődés ez számomra :slight_smile:

2 Likes

Jól csinálod! :+1:
Nekem blúzos-nem farmeros a melóm és a vasaláson szokott a dolog megbukni. Utálok vasalni és akkor bajba kerülök, mert reggel derül ki, hogy mégsembaz kell, amit elgondoltam, amihez kedvem van nincs kivasalva és már idő sincs rá :stuck_out_tongue_winking_eye:
Én is szeretem kigondolni, hogy mit veszek fel másnap, mi lesz a kiegészítő és akarok-e sminkelni és mivel :slightly_smiling_face:
Elnézést a sok off miatt! Befejeztem :blush:

2 Likes

Én már egy ideje nem görcsölök ilyeneken. Amikor egy kifejezetten magas rangú megbeszélésen azon feszengtem, hogy mennyire túlöltözött vagyok, mert kb. mindenki extra lazán (sőőőőt) volt öltözve. Azt vettem észre, hogy ma már kb. semmi nem ciki, illetve ami régen volt a ciki, az az etalon, ami régen etalon volt, az meg most a ciki.

3 Likes

@umpalumpa azért vasalni én se szeretek, egyre kevesebb vasalós göncöm van, régen csak az volt :smiley: Ma már nem vagyok ilyen elvakult :smiley:
Igazából elég izgulós típus vagyok, megnyugtat a tudat, hogy legalább magamat “rendben tartom” és van kontrollom a ruháimon és a sminkeken :slight_smile:

@whitemerci ezt én is megfigyeltem amúgy! Állásinterjún én voltam egyedül aki ennek megfelelően (ilyen elegáns irodába illő antracit szürke ruha fehér kiskabáttal) míg a többi várakozó hogy is mondjam, mintha a plázába vagy a randira menne. Londonban voltam egyszer recepciós és az irodában én voltam egyedül normálisan felöltözve, mindenki tök lazában nyomta, sőt sokan még cipő nélkül mászkáltak az irodában :open_mouth: Mondjuk én nem érzem cikinek ha túlöltözöm, mert kb folyton túlöltözöm, csak szeretem a szép ruhákat és a megfelelő viseletet az évszaknak és alkalomnak megfelelően. :slight_smile:

6 Likes

Fogyóban lévő dolgaim egy része, és pár kivégzett termék:

A két alapozó, illetve az IT CC-krém igen hosszú időbe telt, hogy idáig jusson a használatban, mert elég sokat kínlódtam vele. A száraz részeim utálták, bemúmiásodtak tőle, a zsíros t-zónámat viszont nem hatotta meg, simán kifénylett. Jelenleg nem múmiásít (brutál cucc kerül alá), de a T-zónam rekord gyorsasággal fénylik. Várom, hogy elfogyjon.

Milk Makeup blur stick, nem olyan rossz, mint ahogy azt az első 1 hónapban gondoltam. Mattításból nálam teljesen megbukott, pórusminimalizálásban is nulla volt számomra, de mégis szebb, egyenletesebb összképet produkált, vagyis mint primer mégsem volt olyan nagyon rossz :slight_smile:. A jelenlegi állapotot én bevégezettnek tekintem.

Bobbi Brown Fresh Melon krémpirosító. A KM-es értékelésemben nem voltam annyira megelégedve vele, se szájon, se arcon. Aztán ahogy előtérbe került illetve inkább nélkülözhetetlenné vált számomra ez a műfaj, úgy kezdtem el jobban értékelni. Ma már jó ideje mindig használok krémpirosítót, ennél a krémnél a sminkelés vége felé átmentem a bekent felületen még kevés porpirosítóval is, így fixáltam. Remekül bevált, mert így nem lesz poros, száraz hatása a bőrömön. Van még egy ehhez a színhez nagyon hasonló másik krémpirosítóm (más márkától), most annak a pusztítására álltam rá.

Guerlain fényvédős kőpúder szintén hosszú folyamat révén jutottam el ehhez az állapothoz, nemsokára a fenekére is verek a kompaktnak. Vékony rétegben szép üde eredményt ad, de már ez is kevés a t-zónámnak. Vastagabb rétegben rettenetesen fehér és sápaszt is, így nem megfelelő mindenkinek. Azt kell mondjam, örülök, hogy elfogy. :wink:

IMG_20200222_075602

9 Likes

De jó, hogy írtál a Milk blur stick-ről! Egy darabig gondolkodtam rajta, csak piciben, de így nem veszem meg, mert nekem is mattítás vagy póruseltüntetés lett volna a célom vele.
Köszi! :slightly_smiling_face:

2 Likes

Az én pórusaim tényleg nagy kráterek, ezekre semennyire nem jó, de az átlagos pórusokra megfelelő lehet. Mattításban is kb. olyasmi lehet mint az Yves Saint Laurent Touche Éclat Blur Perfector. Ez utóbbi nekem volt hogy működött, mármint elég jól tartotta az egészséges bőrfény hatást. Jelenleg semmi nem jó, de ez megint most extrém eset nálam.

1 Likes

Mire rájöttem, hogy a Shu Uremura (tuti, hogy rosszul írtam a nevét, bocsi…) pirosítóról van szó, annyira rövid az agyam…
Ez elég különös, újraszámozták volna őket? De ennek nincs értelme.