Project panning

Borzalmasan régen akarok már írni ide, de mindig elfelejtem :smiley:
Nagyon dolgozom a Lovely bronzeremen, mást nem is használok már hónapok óta, csak ezt.
2 héttel ezelőtti allapot:
20200202_105600

Mai állapot:
20200215_101343

Nagyon bízom benne, hogy másfél hónapon belül elhasználom. Jön a jó idő, én meg elővenném a fényes bronzereimet :smiley:

Revolution púderemben is sikerült egy baby pant alkotnom 2 hete:
20200131_105034
20200131_105046

Ez pedig a mai állapot:
20200215_101409

Mattításra teljességgel használhatatlan ez a púder, úgyhogy vásárláshoz szoktam feldobni a fényvédő felé, hogy ne csillogjon az arcom, ahhoz meg teljesen jó. Természetes hatást ad, mert szerencsére kismillió árnyalatban elérhető, és ez pont a bőröm színével egyező.

14 Likes

Dehogy az! A Lanolips ugyanúgy lanolinnal dolgozik, és főleg ajakápolókat gyárt :wink:.

1 Likes

A munkahelyi púdereket (mivel csak egyet tartok benn), szuperül tudom irtani.
Ma a The Balm Sexy Mama púderében jelent meg a pan alja:
20200220_160735

10 Likes

Napközben szoktad még púderrel felfrissíteni a sminked?

1 Likes

Ált. délután, indulás előtt. Dél körül meg mattító lapocskákat.

2 Likes

Nyáron mennyire olajosodik a t-vonalad? Hogy tartod kordában, ha sminkelsz? Mennyit kell frissítened?

1 Likes

A pirosítóim állapota:
Nars Orgasm - hát izé… a kisfiam valahogy megkaparintotta, cukin matatott háttal nekem, de aztán gyanús lett az a bizonyos 5 perc csend, úgyhogy segítséggel, de megvan az alja :rofl: A tetejét is sikeresen letépte.
A matt levendula Shu Uemura utántöltőt viszont én fogyasztom, nagyon szeretem, lehetetlen túladagolni.
image

17 Likes

Háá, nekem nem kell nyár, hogy megszégyenítsek egy olajtermelő üzemet.:smiley: A mattító lapocskák nagyon nagy segítséget jelentenek, önmagában eddig csak a MUFE púder volt hatásos. Nyáron a reggeli sminkelésnél is használok púdert, télen nem nagyon.
Dél körül végiglapogatom a fejem, fél négy körül púderezek, ennyit csinálok.
Praktikákat megosztani ér!

5 Likes

De szép a levendulás pirosító!

1 Likes

Köszönöm! Ha elfogy, ennek is kereshetem az utódját:((

Kiskópé, segít anyának a sminkelésben :joy:

4 Likes

Nekem most nincs bevált holmim olajmező ellen :confused: Újra kell terveznem, mert változások álltak be a bőröm működésében. Emiatt gyakrabban púderezek, zsepi 1 rétegével itatom fel a fényt. Nagyon brutál lett nálam. Tervezek púderalapozót beszerezni a melegebb időre. Lehet, hogy 3-féle cuccal kell majd kennem a képemet: korrektor szem köré-hidratáló, orcákra alapozó-tartós, t-vonalra púderalapozó-mattító, olajfelszívó.

Én úgy vettem észre, hogy BB krémmel kevésbé zsírosodik a bőröm, mint alapozóval. Valahogy az alapozó mintha arra késztetné a T zónámat, hogy ontsa magából az olajat.

2 Likes

@Amadea csak hogy ne érezd magad rosszul, én erre simán ráteszek pár lapáttal. Ahhoz, hogy a szemkörnyékem, az arccsontom, pofi rész elfogadhatóan egészségesen nézzen ki, brutál testes, nagyon balzsamos, olajokban gazdag nagyon intenzív kencéket kell, hogy használjak, kicsit sem sajnálva szigorúan este is és reggel is. Mire elfogadhatóan egészséges szintre érnak a száraz területek, a T-zónám olyan szinten lázad fel, hogy a zsíros bödön hozzám képest smafu. Tehetek én erre a területre bármit, kb.10 percenként itathatom, púderezhetem, halottnak a csók. Persze a száraz részeim ilyenkor a legszebbek, mert végre van egészséges fényük, de a T-zóna az bizony folyik, szó szerint. A PC 50-es fényvédője kiszárítja a szemem, de a T-zónámnak nulla. A silicát használom alapozó felvitele előtt is, mattító primer után, meg alapozó után is lepúderezem, de még be sem érek dolgozni, és már folyik.

2 Likes

Egy ilyen bb krémem van (még), de megszűnt a gyártása. Persze ez sem tartja zsírmentesen, csak 2 órán át max. De jobb, mint mással. Silica púder nekem is segített eddig, most nem tudom hogy szuperál majd. Hát, ha megunom a küzdelmet, majd hagyom a fenébe az egészet :stuck_out_tongue:

1 Likes

Már nem gyártják ezt a színt?:frowning:

BHA hámlasztó, szkvalán, G&G B-bomb? Nekem az agyagmaszkok nagyon beváltak, bár csak időleges a hatásuk.
Amúgy rájöttem (tudom, hamarabb kellett volna), hogy nem kell mindenhova púdert tennem, és minden alapozótermék (alapozó, bb, cc, korrektor) mást kíván meg. Jó szorakozás, párosítd össze a megfelelő alapozót a,megfelelő púderrel…

1 Likes

Sikerült azt olvasnom, hogy " vègigtapogatom a fejem" :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Mennyire megkeseríti az olajosodás az életünket…:frowning: Köszönöm, hogy próbálsz vigasztalni.
Szerinted mi lehet az oka? Hormonális változások, vagy valami hiányzik a bőrből, ezért úgy érzi, extrán kell termelnie az olajat?
Én is azt vettem észre, mint @Kokapu, hogy az alapozó mellett gyorsabban zsírosodik a bőröm, gondolom, az alapozó szárító hatása miatt.

Olyat is szoktam.:joy: Ma a csap végigfröcskölt, persze az arcomra jutott a legtöbb csepp, ócatosan tapogattam az arcom, hogy mit bontott le a víz a remekművemből…

1 Likes