Szeretném, ha megkapná a neki járó törődést, a páromtól kaptam, és látom, hogy az ő arca is felragyog, amikor reggel ez után nyúlok
A Helia-d arckrémemből, már csak nagyon kevés van, 4 hónapja használom mindennap. A korrektor megvan 7 hónapja, így haladtam vele ( ezt már felraktam ide talan szeptemberben mikor elértem picit az alját :). Mindennap többször, sok problémás területre használtam :).
Ide is régen írtam, aminek több oka is van. Egyrészt nem feltétlenül fogyasztottam úgy a kijelölt termékeket, mint ahogy szerettem volna. Van, aminél tartottam a heti 1 használatot, pl. a rúzsnál, de a TUP szemhéjpúderemhez nem sokszor volt hangulatom. Viszont elértem a pant egy Catrice monoval, ami szinte napi használatban van. Aztán van olyan is, amit időközben összetörtem (Maybelline púder, amit azóta újra is préseltem).
Végeztem egy project panre kijelölt termékkel. Sikerült elhasználnom a Nuxe ajakbalzsamot. Nagyon sokáig kitartott, de nem venném újra mert most a Lansinoh mellbimbókrém (jaj de morbid) az új favorit és sokkal jobb.
Augusztus 4.
Október 16.
Január 25.
Nemsokára végzek a púderrel, bár nem egyedüli versenyző, van még egy porpúderem. Már meg is rendeltem az utódját.
Sziasztok! Még van néhány nap januárból, de gondoltam megmutatom a palettám alakulását egy szűk hónap alatt (az összes sminkemhez ezt használtam, néha egy két monóval kiegészítve). A színekbe egyre csak szerelmesebb leszek, viszont a törött paletta egyre jobban frusztrál, úgyhogy eddig nem okozott gondot a kizárólagos használat.
Teljesen elfogyott a Pancake árnyalat, amire számítottam is, mivel már újrapréseltem, és nagyon kevés termék volt hátra. A szemhéjbázis fixálására használtam, mostantól viszont a fehér szín (Penguin) tölti be ezt a szerepet.
Tegnap felbukkant a Petrol árnyalat alja is, ami meglepetés volt, mert úgy éreztem, hogy még nagyon sok van benne. Imádom azt a színt használni, a jelenlegi go-to sminkem szerves részét képezi.
Bevallom, nekem ezek az Essence rúzsok nem lettek a kedvenceim. Ennek oka a tartósságában van… Az egyiket elajándékoztam, a másikat olykor-olykor azért használgatom. Most kezdtem meg a logot az oldalán. Amikor ezt viselem, napközben többször is újra kell kennem. Nagyon szeret elvándorolni a számról.
Ez milyen árnyalat @dunaimano ? Én szeretem az enyémet, az eddig próbált árnyalatok közül csak ez áll jól, leginkább ezért szeretem :D. Nekem is vigyáznom kell hogy ne kenődjön, meg nagyon aláhidratálni, de nagyon szeretem.
15 Fabulous.
A színét én is nagyon szeretem, tetszik, hogy nagyon krémes, nem szárítja a szám, viszont cserébe tényleg gyorsan eltűnik.
UP: @Szandika Bocsi, rosszul mondtam, a 13 Brave. A 15-t adtam tovább.
Essence Mattító púder
Szeptember 1.
Szeptember 15.
Február 1.
A teteje már letört, lekopott róla minden. Remélem nemsokára elfogy
Nagyon szépen haladsz vele!
Köszönöm
Elég régen írtam már ide, mert a Sleek palettáimat, amivel eredetileg indítottam a porjectet már kiselejteztem.
Jelenleg a fenti képen látható termékeken látszik legjobban a haladás. Februártól szeretnék minden hónapban másik palettára koncentrálni. Ezzel a Revolution palettával kezdem a sort.
Fel tudod még így venni a terméket? Újra fogod préselni vagy amint nem lehet elérni többet, kidobod?
Egyelőre még tudok felvenni,de szerintem ami marad azt kidobom.
Szerintem, véletlenül ejtsd le!
Végülis,az is egy megoldás
Sziasztok! Ugyan többségében a Soph palettámra koncentrálok, azért néha-néha előkerül valami más is így történt meg néhány napja, hogy a Trend it up monomnak is megjelent az alja. Nagyon szeretem utazáskor ezt használni a primer fixálására, és mivel nagyon világos a bőröm, ezért a kis rózsás beütése is látható. (Bocsánat az esti, lámpafényes kép miatt)
Hehe, ezeknek a TIP monoknak nálam is mindig a bal felső sarkában jelenik meg a pan. Valahogy kényelmes lehet oda nyúlni az ecsettel, nem tudom…
Engem is meglepetésként ért a helye, mert úgy gondoltam, hogy mindig középre rakom az ecsetet