Fél év használat után a Tonymoly Cat’s Wink púder.
Hűha, akkor ez a termék nagyon sokáig ki fog tartani
Igen, nagyon pigmentált, így keveset kell belőle használni.
Sikerült kivégeznem a Catrice rúzsomat. Nem szerettem, mert olyan volt mint egy gyenge szájfény, de legalább nem szárított. Inkább ajakápolónak használtam el. A DM-es She alaplakk nekem bevált, újra is vettem. Akartam venni egy jobbat (Anny) kipróbálni, de sokalltam az árát, inkább félretettem azt a pénzt az ABH palettákra. Bő fél évig elég volt, pedig gyakran cserélem a manimat.
Nekem csak ilyen apróbb örömeim adatnak, hogy időnként ki-kivillan a pan alja, vagy keletkezik egy-egy huppli a mattokban.
Tulajdonképp nem is nevezhetőek drága befektetésnek a szemhéjpaletták szerintem, mert mindennapos használat mellett is alig-alig fogynak.
Azta! Nekem nincs olyan palettám, amiből 1 pannek is látszódna az alja… :-o
A Too Faced Tickled Peach matt csontszíne határozottan mélyül, de ennyi…
Nekem is van bőven még alig-alig érintett palettám, most kicsit faragtam a szobromat csak.
Nem vagy egyedül, nekem sincs
Nekem akad kissé “lyukacsos” palettám, de a legtöbb nagyon messze van hozzá…, még!
Nekem volt 2 olyan palettám is ahol a matt csontszínt teljesen elhasználtam (BH Carli Bybel, The Balm Balmsai)
Sziasztok. Néhány nappal ezelőtt sajnos megadta magát a Soph x Revolution palettám csomagolása, és letörött a teteje. Ez még jobban ösztönöz arra, hogy idén többet használjam és akár meg is kíséreljem “elfogyasztani”. Ezen kívül jelenleg 4 palettám van, melyekből hármat 2019-ben vettem, így nem olyan nehéz “rávennem” magam, hogy többségében ezt használjam, mivel amúgy sem olyan nagy a választék. Úgy érzem, hogy mivel elég nagy a színválaszték benne, így egyhamar nem fogok ráunni és az eltérő évszakoknak megfelelő sminkeket is el fogom tudni készíteni vele. Kíváncsi vagyok, hogy egy évnyi viszonylag kizárólagos használat mellett mekkora változást fog előidézni. Természetesen nem szeretném megutálni a palettát és a többit sem ignorálni, ezért amikor inkább máshoz lesz kedvem, akkor máshoz fogok nyúlni, de igyekszem többségében kitartani mellette.
Hű, ez már most is dícséretesen néz ki!
Szép és változatos paletta egyébként. Nehezebb lesz ráunni.
Igen, általa kedveltem meg például a pirosas színeket, amiktől mindig rettegtem a beteges kinézet miatt, de ezek valahogy nagyon jól eltalált árnyalatok.
Hálistennek nekem is megvan , imádom
Milyen palettáid vannak még?
Revolution Fortune favours the brave, Revolution Iconic fever, Revolution Iconic division, essence Sawasdee Bangkok
A FFTB sokáig az egyetlen palettám volt, nagyon szerettem és el is használtam az összes színt, ami igazan közel állt hozzám, most már nagyon ritkán nyúlok hozzá, mert a maradék szín vagy gyengébb minőség (az égetettek nem sikerültek túl jóra szerintem, mert túl kemények és porosak) vagy extrább szín. A divisiont nagyon szeretem, bár a zöld csillámos szín irritálja a szemem, és a legelső irizáló színt is nehéz kiimádkozni a helyéről, de belső szemzugba imádom. A fever-t még viszonylag keveset használtam, igazából eléggé impulzus vásárlás volt, és inkább azt a célt szolgálja, hogy ha kifogynék a kedvenc matt barnákból, akkor legyen utánpótlás.
Nagyon szépen alakul a használat Nekem is megvan ez a paletta nagyon szeretem