Project panning

Hát ezt én is kipróbálom. Nagyon szimpatikus kihívás. Egy kérdés: minden rúzst beletettél? Mert pl hiába sorsolnék ki bordót, pirosat, mivel egy évben 2-3-szor teszek fel ilyen merész színeket.

Mindent beletettem bizony. Már volt is 1-2 rúzs, amit rájöttem, hogy nem nagyon használnék önszántamból, de megpróbáltam kis “módosítással” feltenni őket, pl egy nagyon világosat egy másik rúzs felé, vagy csak épphogy feltapogatva egy túl sötétet/merészet. Kicsit kimozdít ez a kihívás a komfortzónából :slight_smile:

4 Likes

Megcsináltam első körben a palettáim között a sorsolást. Hát elég érdekes eredmények jöttek ki. 10 palettát sorsoltam és 7 nappal számoltam. Összesen 36 szemfesték palettám van, ezekbe beleírtam azokat is amiket @Amadea nál foglaltam le, meg egy Viseart ami majd zsibiről fog érkezni.
Tehát ez a 10 paletta jött ki:

1. Nabla Poison Garden (3 alkalommal kell használnom)
  2. Dose of Colors Eyescream (4 használat)
  3. CP Good Sport (5 alkalom)
  4. CP It’s My Pleasure lila paletta (6 smink, ez izgi lesz)
  5. Jeffree Star Alien (5 smink)
  6. UD Born To Run (1 smink, ezt sajnálom mert végtelen lehetőség van benne)
  7. Trend it up Color Cube paletta (2 smink)
  8. Revolution Visionary (1 smink)
  9. OPV Spotlight színes paletta (7 smink)
  10. Jeffree Star Blood Sugar (5 smink)

El fogom ezt játszani a pirosítókkal és a rúzsokkal is :slight_smile:

10 Likes

Úú, ez is jó ötlet ám, palettákkal és pirosítókkal eljátszani :slight_smile: Ha végigmegyek az összes palettámon, ahogy elgondoltam, akkor nekem is ez jön :slight_smile: Pirosítókat lehet megcsinálom valamelyik nap ugyanígy, mert már nekem is alakul a készlet és azt sem tudom melyikhez nyúljak :smiley:

2 Likes

Én ezt nem értem. Hogyan is működik?

1 Likes

Még egy kérdés eszembe jutott: ha végigérsz valamelyik rúzson, tehát használtad annyiszor, mint amit kisorsoltál neki, akkor folytatod a többi kilenccel a kihívást vagy beveszel melléjük egy újat, hogy mindig 10-en legyenek?

Én úgy csinálom, hogy mindig beveszek egy újat, így tényleg nem unom meg a kihívást és nagyobb eséllyel találok az aktuális sminkemhez illőt a 10 rúzs között :slight_smile:

1 Likes

Hát ez valahogy úgy működik, hogy összeírod az összes rúzsodat és beszámozod őket. Véletlenszám-generátorral kiválasztasz 10 db-ot közülük és csak azokat használhatod. Azt is a véletlenszám-generátorral határozod meg, hogy 1 bizonyos rúzst hányszor kell használnod, mielőtt kiveheted a 10 rúzs közül és újat választhatsz helyette. A 10 rúzs közül bármelyiket használhatod, tehát nem muszáj mondjuk egy hétig ugyanazt használni, de csak azt a 10 rúzsodat használhatod. Remélem valamennyire érthető voltam… :smiley:

4 Likes

Írtad, hogy kisorsolod azt is, hogy hányszor használod majd. Itt milyen maximum értéket adsz meg?

Amúgy nekem is nagyon tetszik a kihívás :blush:

1 Likes

Köszi a részletes magyarázatot, nekem sem volt világos elsőre. :smiley: Nagyon szimpatikus, úgy érzem ezt nem lehet megunni. És sorra kerülnek azok a kozmetikumok is, amiket valamiért nem annyira használunk.

1 Likes

Köszi! Így már világos. Tényleg jó ötletnek tűnik!

Én erre 10-et állítok maximumnak :slight_smile:

@dunaimano, @Kokapu: örülök, hogy tetszik a kihívás, bárcsak az én ötletem lenne eredetileg :stuck_out_tongue: egyébként nekem is ezért tetszett meg, mert egyre több rúzst kezdtem el vásárolni és éreztem, hogy vannak olyanok, amik egyre jobban el vannak hanyagolva. Így legalább tuti sorra kerül mindegyik :slight_smile:

4 Likes

Én a “merész” színű rúzsaimra szájfényt teszek, így “szelidülnek” kicsit.
Az átlátszó nem a legalkalmasabb; a pink, barack vagy nude /rúzsárnyalattól fügően/ viszont szép eredményt hozhat.

2 Likes

Bízom benne, hogy év végéig sikerül kivégeznem ezt a stickes Lancome alapozót. A fotón a szeptemberi és a jelenlegi állapot látszik.
K%C3%A9p

12 Likes

Nagyon tetszik a jobb oldali képen lévő manikűr!:slightly_smiling_face:
(Tudom, megint a lényeget…)

4 Likes

Köszi :slight_smile: Tegnap voltam körmösnél. Egy fekete alapra kente fel ezt a színt és dupla mágnessel 4 oldalról mágnesezte. Több színben pompázik, fekete-bordó-lila-arany-zöldes arany

4 Likes

Nekem is van vagy 5 féle mágneses lakkom imádom őket, bevallom elsőre nekem is a manikűröd tűnt fel :sweat_smile::heart_eyes:

1 Likes

Eszben tartom a trükköt, köszi, van mágneses és sima fekete lakkom is, már csak időt adjanak hozzá.:smiley:

1 Likes

Másfél év szinte mindennapos használat után.
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo “Soft Brown” árnyalatban.28

15 Likes