Szerintem, ennek már annyi!
Hourglass Diffused Bronze Light
Hourglass tavaly karacsonyi limitalt kiadasa
CoverFX Sunkissed bronzer
Nagyon ügyes ès kitartó vagy! Minden nap ezeket a termèkeket használod?
Kicsit csaltam, mert a CoverFX az en bronzerem, a ket Hourglass a lanyome. Az enyemet rendszeresen hasznaltam el ugy bo masfel ev alatt. A Hourglass nagy palettaja tavaly oktober elejen erkezett ajandekba, aztan a bronzernek nagyon hamar a fenekere vert es megvette nagyban. Ez is elfogyott kb. ket honapja, osszefoglalva 12,4 gramm bronzert elhasznalt a lanyom cirka 10 honap alatt. (Nem csak ezt a bronzert hasznalta ez ido alatt.) O napi szinten eros arcsminket hord, az nem zavarja ha a szemeire nem marad ido, de kizarolag tokeletesen bronzositott es fenyesitett arccal lep utcara. (A szemeit a metron fejezi be, de nem mindig.)
Bár már írtam, hogy többnyire 2 féle tusfürdőm van nyitva, de amelyiket nem használom aznap, azt addig beteszem a fürdőszobaszekrénybe…, mert így van rend👍. Szóval, lehet, hogy ez beteges, de nekem is így jó.
Végülis újranyomtam, de nem lett olyan jó Így sokkal többet vesz fel az ecsetem, nem sikerült elég keményre nyomni.
A végéhez közeledve is tart a rajongás
Mennyi idő alatt érted el ezt a fogyást? Minden nap ezt a rúzst használod?
Augusztusban vettem a rúzst ha jól emlékszem, és azóta hetente kb 2-3-szor használom. Viszont napközben van hogy többször is felfrissítem, az azért nagyban hozzájárul a fogyáshoz. Emellett elég krémes az állaga, ami miatt nekem elsőre mindig túl vastagon sikerül felvinni, amit szeretek egy zsenivel kicsit leitatni. Így kicsit pazarlóan használom
*zsepivel
Újra elővettem a fogyóban lévő pirosítóimat, illetve ezeket mindig elől hagyom, hogy ne feledkezzek meg róluk, és hozzájuk próbálom kialakítani a sminkemet (egész jól megy ).
A MAC Really Me rúzst pedig egész egyszerűen nem lehet elfogyasztani, nincs még egy ennyiszer használt rúzsom, és mégsem akar elfogyni. Érdekes állaga van, sűrű, krémes, a finishe is nagyon érdekes, mert olyan mattosan szatén. Sokáig én mattnak tituláltam. Ez az a rúzs, ami vagy nagyon jól áll, vagy szörnyen rosszul. Mostanában a TF Shine Bare árnyalatával együtt használom, na ez bezzeg fogy rendesen!
Én is elég jól a pan aljára értem az UD Beached Bronzerrel. Ma határoztam el, hogy holnaptól ( úgyis pont dec.1.) év végéig már csak ezt a bronzosítót fogom nyúzni, hátha elfogy (bár kétlem)
Szerintem se kevés van még idő gyűjtögetni
A Revolution paletta nekem is meg van, te mivel használod a Petrol árnyalatot? (Az a kékesen csillogó barna alapú szín) Imádom azt a színt de valahogy nem találtam még meg mivel szép igazán együtt használni.
A szemhéjpúderben tuti nem menne, mert én is szeretem a változatosságot, de szeretném elhasználni a L’Oreálos pirosítóm és a két felbontott drogériás alapozót (legyen hely jobb minőségűnek ) Ha ez így ér, akkor én is csatlakozom
Persze hogy ér, én is pl. egy rúzzsal is csatlakoztam. Meg mellette pirosítóval, púderrel, az utóbbi kettővel kifejezetten az a célom, hogy elhasználjam őlet. A rúzst pedig csak azért vettem be, hogy lássam, az is el tud fogyni. Van egy pár, szóval terv szerint mindig lesz egy kijelölt “fogyasztásra”. Azt a szabályt hoztam magamnak, hogy hetente egyszer legalább használom. Minden nap azérz ezt nem tudnám tartani.
Azóta már 3 palettával bővültem amúgy én is imádom azt a színt, és nekem teljesen jól működik ujjal felvíve
Szuper akkor én is itt vagyok Jó, hogy mondod a rúzst, van egy Catrice rúzsom lepkefing a pigmentációja, de nem szárít olyan mint valami kicsit csinibb ajakír. Annyira nem utálom, hogy kidobjam, a pinkes verzója kukalakó lett. Ezt el akarom még használni feltétlen.
Azt hiszem most jött el az idő, hogy írjak egy kicsit a #nolippiesleftbehind rúzsos Instagram kihívásról, amit én is elkezdtem csinálni kb másfél hónapja.
Arról van szó, hogy összeírtam az összes rúzsom, kisorsoltam belőle 10-et, és azt is a random generátorra bíztam, hogy hányszor kell őket használnom, mielőtt új terméket hozhatok be a kihívásba (természetesen azt is véletlenszerűen választva). A képen a kezdő 10-es szett (ami mára kicsit változott), lentebb az, hogy hogy haladok.
Őszintén szólva, azt hittem hogy nehezebb lesz. Az elején azért volt könnyű, mert izgatottá tett, hogy “huhú, kihívás!”, utána meg már azért maradtam izgatott, mert éreztem, hogy rég elfeledett és nem használt rúzsokat veszek újra elő. Ez nem egy “no buy” kihívás, de azt azért szigorúan betartom, hogyha veszek is rúzst, akkor addig ne használjam, amíg nem kerül rá a szerencse. Ez részben akár önsanyargatás is lehetne, de legalább hatszor meggondolom, hogy kell-e új rúzs, mert egy darabig nem fogom tudni használni valószínűleg.
Hogy sorsoltad ki? Kézzel vagy valamilyen programmal?
Ezt is random number generátorral, mivel minden rúzst beszámoztam, így volt a legkönnyebb