Viszont ha már írtam ide, és a This is me rúzsok is állandóan szóba jönnek, akkor szeretném megmutatni az enyém állapotát. Azt hiszem ez a rúzs előidézett egyfajta rajongást
Ez melyik árnyalat?
05 Legendary
@Szandika , ma kipróbáltam! A Rose Ambre árnyalatát vettem meg. Mivel a mai szemsminkemet az eddigi bordós-lilásból átvittem kicsit sárgásabb irányba, ez a rózsaszínes-korallos pirosító árnyalat épp passzol. Magát a pirosítót a ruhám mellé téve pl. teljesen megegyező a színük.
Nagyon pigmentált, reggel rám is ijesztett kicsit és épp az imént néztem bele a tükörbe, mint a cövek, úgy ül az arcomon.
Augusztus 4.
Október 16.
Az Essence fixáló púder már majdnem elfogyott, amikor leejtettem és összetörött, így azt már kidobtam. Másik kettőt majdnem minden nap használom
Alkohollal nem akarod újranyomni a két felsőt és a mattító púdert? Azért kérdem mert gondolom már nehéz lehet használni, legalábbis nekem ilyenkor már csak szenvedés
Ilyenkor hogyan nyomod újra alkohollal? Összetöröd valamivel az adott színt, aztán visszapréseled? Az alkohollal a saját panjében kevered, vagy van erre egy külön eszközöd (tálka, pohár, tégely…)?
Igen, szerintem is nagyon tartós :). Szép színe van .
Èn is nagyon szeretem a 05 legendaryt, mostanàban azt hasznàlom csak. Annyi barnàsat kipròbàltam màr, ès vagy vilàgos volt vagy sötèt vagy nagyon meleg tònusù.Ez most tökèletes
Tökéletesen leírtad a véleményemet róla! Azon gondolkodtam pont a múltkor, hogy vajon mennyire néznének meg a kasszánál, ha egyszerre vennék belőle még vagy ötöt
Nem egészen ide tartozik de próbálom népszerűsíteni a Love beauty and planet és a Body Shopos termékeket facebookon. Mindenki a Baleát hypolja a csoportban, és eszméletlen pénzeket elköltenek rájuk, szerintem kevesebb de minőségibb termékekkel jobban járnának.
Összetöröm a színt minél apróbb darabokra, aztán cseppenként a 70%-os gyógyszertári alkoholt adagolok hozzá, amíg “saras” állagú nem lesz (ezt mind a saját panjében, nem külön tégelyben). Akkor a pan közepébe gyűjtöm az anyagot, ráhelyezek egy vastag konyhai papírtörlőt (személy szerint nekem ez vált be: https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2004120575830) és a papírtörlőn keresztül kezdem el préselni az anyagot valami szintén kör alakú cuccal (más tégelyek pl beváltak erre a célra). Préselgetem pár percen keresztül meg nyomkorászom, és ha megfelelően visszatapadt a panhez és látom, hogy már nincs benne túl sok folyadék, akkor egyszerűen kirakom száradni. Max 2 nap és jobb, mint újkorában
Köszi a részletes leírást!
Őszintén szólva eszembe sem jutott Igaz, kicsit több ideig kell benne körözni már az ecsettel. A leírásod alapján viszont lehet, hogy kipróbálom
Íme az én erőteljesen fogyóban lévő sminkcuccaim (egy része).
Armani Neo Nude púder alapozója bronzosításra, arc felmelegítésére sokkal inkább bevált nálam, mint alapozónak. Annyira szép, egészséges fényt varázsol az arcnak, hogy öröm nézni, DE hihetetlenül picurka mennyiség, hihetetlen magas áron, ennyiért nem éri meg, biztosan nem veszem meg újra. Amúgy alapozónak huszonéves bababőrrel rendelkezőknek tökéletes, de idősödő bőrre nem ajánlom,nekem a szemem alatti terület úgy nézett ki vele, mintha a múmia filmből léptem volna ki.
Pirosító, kifejezetten nagyon világos bőrre való, szép, matt, tehát egészséges bőrön mutat jól, igazi nyári élénkítő, így most pihen is tavaszig. Ezt sem venném újra, mert irreálisan drága, és azért nem ájultam el tőle.
A Dior porpúdere igaz nem pan, de gondoltam elfér azért itt is :), hatalmas kedvenc, rengeteget emlegettem már, szerelmünk töretlen, csak azért nem veszem egyelőre újra, mert túl sok társa vár még sorára.
A Surrat pirosítónak nekem olyan kiábrándító a csomagolása.
Igen, amilyen picike a mérete a valóságban, annyira borzasztó drága is, a csomagolás nudli műanyag, csúsztatható áttetsző fedéllel. A végén vagy egy kis pöcök,amibe bekattan a fedél, így szerencsére nem csúszkál össze-vissza.Több drogériás társa kenterbe vágja dizájnban. Finishben, azért ugyanezt nem mondanám, de ha pl. a Milani Luminoso szintén barackos/korallos színével hasonlítom össze, nem csak a színe, de a finishe is jobban tetszik, mint a Surratt-nak. Egyáltalán nem rossz a Surratt, de közel nem ér annyit, mint amennyibe kerül.
Nem is vettem meg, a csúsztatható fedelet már eleve nagyon idegesítőnek találtam, attól tartottam, hogy a használat során a por beleül és egyre nehezebb lesz csúsztatni, illetve a netes értékelések sem győztek meg.
Nem ül bele sehova sem a por, én egy időben rengeteget használtam, és tényleg nem ült ki a szélén (a kép kissé csalóka, mert úgy tűnik mintha vastagon ülne rajta a por), a csúsztatható tető egyébként remekül működik, de tényleg idegesítő lehet, ha kicsit túlhúzod, akkor kicsúszik a sínből.
Más színről nem tudok nyilatkozni, mert csak ezt próbáltam, és ez minőségre tényleg jó, de tényleg csak világos bőrön mutat, maga a pirosító pedig: SURRATT BEAUTY Artistique Blush - Duchesse 5
Az egyik barna szín alját is sikerült elérni.
Viszont kezdem unni ezt a palettát. A világos mattokat talán elhasználom belőle, de egyelőre úgy érzem hogy félre teszem őket.
A pirositot kivettem végül a projektemből egyrészt mert az Essencet próbálgattam, másrészt lehet mégis tovább adom valakinek és azért mégis kultúraltabban néz ki így mintha benne lenne egy lyuk ahol a pan látszik