Majd rakok fel képet, de most nagyon el voltam kapva a hétvégén.
Á, tényleg, így már emlékszem, hogy azt nézegetted!
Nem győzöm számon tartani az Essence újdonság palettáit.
Epic Sunset
Magical Mystical Me
Glitter show - ebből ráadásul több változat is van, ugye?
Crystal power
Disney princess
Aztán volt most (a Müllerben a hercegnősökkel együtt) az a narancsos dobozos viszonylag nagy paletta, aztán azok a 8 szögletűek és a Royal party, de ez utóbbiból hozzánk nem igazán került, talán ez az egy a Pink pandára. Már ha ez abból a sorozatból való…
Jól összeválogattad!
Az Epic Sunset van meg Neked, ugye?
A Magical Mystical Me @Anheszenamon nak. A Glitter Show-ból 2 változat van, nekem az arany csomagolásba öltöztetett rózsaszínes-lilás-bordós színű van meg:
.
A Be Royal palettáról tegnap láttam videót. Jónak tűnik az is, nagyon szépek a színek, pigmentáltak,a videó alapján.
A Magical Mystical Me-t is megvettem. Egyszerűen gyönyörű a csomagolása. Azon gondolkodom, hogy talán nem is fogom használni, hogy össze ne piszkoljam, hanem elteszem a Harry Potteres cuccaim közé.
Majd kíváncsian várom a tapasztalataid!
És igen, az Epic Sunset palettát vettem meg. Azt használom is.
Húúú, ne is mondd! Nekem is nagyon tetszik Ő is!!!
Szerintem érdemes szétnézni a Nyx monói között is utánpótlásért. Olyan jó lenne, ha lenne a kínálatban pár, évekig biztos pontnak számító termék, mert bizony tudnak nagyot alkotni az Essence háza táján, ha akarnak. Értem én mire ez az újdonságáradat, meg gyakori szortiment-csere, csak nem értek vele egyet.
Jajj, inkább adna ki az Essence évszakonként 2-3 palettát . Hogy vegyek meg ennyit? Szerencsére általában letudom magam beszélni ha megnézem milyen színből állnak. Az epic sunset illetve @anon27689852 által emlitett paletta dobogtatja csak meg a szívem ezekből . A Disney Belle paletta komolyan mondom nagyon megérte a kék szín miatt alig várom, hogy a hétvégén kipróbáljam a csillogósokat. A swatcok remekek voltak belőle :D.
Még nem, mert nemrég vettem egy csodálatos MAC pirosítót, és most az a sláger. De még nem próbáltam a MaxFactort se. Te? Elégedett vagy vele?
Nekem nagyon tetszik , jól döntöttem hogy az enyhébb színt vettem meg :D. Nagyon könnyű vele bánni, még is látványos :).
Igen a rengeteg újdonság között vannak most nagyon jók (amiket említettetek pl.), de én is mindig lebeszélem magam róluk, hasonló módon és okokból, mint te. A Belle palettára rákerestem most,a csillogós/fémes színek nagyon jónak tűnnek. .
Imádok project pan képeket nézegetni Instagramon. Ezt is ott találtam. Azért nem semmi ilyen nagy palettában ekkora mértékű haladàst elérni.
Hú de durva! Nem semmi!
Impozáns látvány, bár egy kicsit furcsa az a néhány szinte érintetlen szín.
Igen, szerintem is. Nálam azok az érintetlen színek sokkal előbb fogynának el, mint pl a kèkek és zöldek.
Én is imádok ilyesmit nézegetni, bár ha reálisan átgondolom, egyáltalán nem értem, hogy miért
Ismerős volt a név a paletta képe fölött, vanYouTube csatornája is, azért megvannak a technikái, hogy gyorsabban haladjon a panninggel, belemártja rendesen az ecsetet, újraprésel bizonyos színeket és akkor már lazább lesz az állaga illetve láttam olyan videót is tőle, ahol az ecset végével lazította fel a festéket a panben, de szerintem máshogy egy ekkora palettát nem is lehetne elhasználni rövid idő alatt
Én is láttam már tőle videót, és szerintem a szemfestései sem mindig túl előnyösek. Néha azt érzem, hogy csak azért tesz fel még egy ezredik szint is, hogy fogyjon a dolog. Szerintem ez már egy kicsit a ló túloldala (elnézést ha valakinek az ilyen rétegzős sminkelés a stílusa, nem bántásból írtam, csak tőlem távol áll)