Project panning

Majd rakok fel képet, de most nagyon el voltam kapva a hétvégén.

2 Likes

Á, tényleg, így már emlékszem, hogy azt nézegetted!
Nem győzöm számon tartani az Essence újdonság palettáit.

Epic Sunset
Magical Mystical Me
Glitter show - ebből ráadásul több változat is van, ugye?
Crystal power
Disney princess
Aztán volt most (a Müllerben a hercegnősökkel együtt) az a narancsos dobozos viszonylag nagy paletta, aztán azok a 8 szögletűek és a Royal party, de ez utóbbiból hozzánk nem igazán került, talán ez az egy a Pink pandára. Már ha ez abból a sorozatból való…

2 Likes

Jól összeválogattad! :smiley:
Az Epic Sunset van meg Neked, ugye?
A Magical Mystical Me @Anheszenamon nak. A Glitter Show-ból 2 változat van, nekem az arany csomagolásba öltöztetett rózsaszínes-lilás-bordós színű van meg:

essence_glitter
.

3 Likes

A Be Royal palettáról tegnap láttam videót. Jónak tűnik az is, nagyon szépek a színek, pigmentáltak,a videó alapján.

2 Likes

A Magical Mystical Me-t is megvettem. :woman_shrugging: Egyszerűen gyönyörű a csomagolása. Azon gondolkodom, hogy talán nem is fogom használni, hogy össze ne piszkoljam, hanem elteszem a Harry Potteres cuccaim közé. :blush:

img_2649

Majd kíváncsian várom a tapasztalataid!

7 Likes

És igen, az Epic Sunset palettát vettem meg. Azt használom is. :smiley:

2 Likes

Húúú, ne is mondd! Nekem is nagyon tetszik Ő is!!! :smiley:

Szerintem érdemes szétnézni a Nyx monói között is utánpótlásért. Olyan jó lenne, ha lenne a kínálatban pár, évekig biztos pontnak számító termék, mert bizony tudnak nagyot alkotni az Essence háza táján, ha akarnak. Értem én mire ez az újdonságáradat, meg gyakori szortiment-csere, csak nem értek vele egyet.

2 Likes

Jajj, inkább adna ki az Essence évszakonként 2-3 palettát :sweat_smile:. Hogy vegyek meg ennyit? Szerencsére általában letudom magam beszélni ha megnézem milyen színből állnak. Az epic sunset illetve @anon27689852 által emlitett paletta dobogtatja csak meg a szívem ezekből :thinking:. A Disney Belle paletta komolyan mondom nagyon megérte a kék szín miatt :heart_eyes::heart_eyes: alig várom, hogy a hétvégén kipróbáljam a csillogósokat. A swatcok remekek voltak belőle :D.

2 Likes

@anon27689852, kipróbáltad mar a Bourjois pirosítót? :).

1 Likes

Még nem, mert nemrég vettem egy csodálatos MAC pirosítót, és most az a sláger. De még nem próbáltam a MaxFactort se. Te? Elégedett vagy vele?

1 Likes

Nekem nagyon tetszik :blush:, jól döntöttem hogy az enyhébb színt vettem meg :D. Nagyon könnyű vele bánni, még is látványos :).

1 Likes

Igen a rengeteg újdonság között vannak most nagyon jók (amiket említettetek pl.), de én is mindig lebeszélem magam róluk, hasonló módon és okokból, mint te. :slight_smile: A Belle palettára rákerestem most,a csillogós/fémes színek nagyon jónak tűnnek. .

1 Likes

Imádok project pan képeket nézegetni Instagramon. Ezt is ott találtam. Azért nem semmi ilyen nagy palettában ekkora mértékű haladàst elérni.
K%C3%A9p

11 Likes

Hú de durva! Nem semmi!

1 Likes

Impozáns látvány, bár egy kicsit furcsa az a néhány szinte érintetlen szín. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, szerintem is. Nálam azok az érintetlen színek sokkal előbb fogynának el, mint pl a kèkek és zöldek.

2 Likes

Én is imádok ilyesmit nézegetni, bár ha reálisan átgondolom, egyáltalán nem értem, hogy miért :smiley:

2 Likes

Ismerős volt a név a paletta képe fölött, vanYouTube csatornája is, azért megvannak a technikái, hogy gyorsabban haladjon a panninggel, belemártja rendesen az ecsetet, újraprésel bizonyos színeket és akkor már lazább lesz az állaga illetve láttam olyan videót is tőle, ahol az ecset végével lazította fel a festéket a panben, de szerintem máshogy egy ekkora palettát nem is lehetne elhasználni rövid idő alatt

1 Likes

Én is láttam már tőle videót, és szerintem a szemfestései sem mindig túl előnyösek. Néha azt érzem, hogy csak azért tesz fel még egy ezredik szint is, hogy fogyjon a dolog. Szerintem ez már egy kicsit a ló túloldala (elnézést ha valakinek az ilyen rétegzős sminkelés a stílusa, nem bántásból írtam, csak tőlem távol áll)

3 Likes