Project panning

Köszönöm! :blush:

IMG_20190921_080741_1
Végre elértem a pan alját a másik csont színnél, a pirositonal viszont nem látok változást

5 Likes

Urban Decay Beached Bronzer; így állok most. A fotón nem igazán látszik de a pan közepe teljesen üres.

K%C3%A9p

K%C3%A9p

K%C3%A9p

8 Likes

Szépen haladok a kiválasztott sminktermékekkel. :slight_smile: Rúzst és szemhéjpúdert hetente használom, többit naponta.
Rúzs: már majdnem lekoptattam a Pupa feliratot.
IMG_20190923_133540
Púder: napi használatban, egyre nagyobb a lyuk. :slight_smile:
IMG_20190918_212350
Szemhéjpúder: párszáz forintos beruházás volt. Már látszik a pan az egyik oldalon, bár valamiért mindig ott nyúlok bele. Remélem nem lehetetlenség elhasználni.
IMG_20190918_212405
Pirosító: ezt szeretném leginkább elhasználni, de úgy érzem, lehetetlen. Ugyancsak problémázom rajta, hogy az egyik fele megkövesedett, a képen látszik is. Elvileg még pár hónap van a felbontástól számított “lejáratig”. Megpróbáltam lekaparni a szilárd részt, és úgy használni, de nem értem el megfelelő eredményt. Mit gondoltok, használható még ez a pirosító?
IMG_20190904_073330

7 Likes

Ha szereted, akkor még megér egy kis felújítást (vastagabban lekapirgálni a felső réteget), de ha nem vagy oda érte, akkor…:put_litter_in_its_place:

1 Likes

Ha ennyire megváltozott a pirosító minősége, én nyugodt szívvel megválnék tőle. A választott szemfestéked pedig biztosan nem lesz nehéz elhasználni, olyan sok sminkhez el tudom képzelni, természeteshez és színeshez is. :slight_smile:

1 Likes

20190924_135417
Azt hiszem, többet nem tudok kipréselni ebből a TIU blotting púderből.

11 Likes

Szép munka :slight_smile:

1 Likes

Hipphipphurrá! :clap: :clap::+1:

1 Likes

Sose sikerült még púdert elhasználnom, úgyhogy nagyon örülök.

2 Likes

Én össze szoktam őket törni, aztán mindig megoldódott ez a dilemma. :laughing:
Mondjuk, ha az új Guerlain púderemet törném össze, azon azért nem röhögnék…

3 Likes

Gratula!

1 Likes

A legrégebbi és leggyakrabban használt alapszíneim. Tudom, hogy nem a legminőségibb darabok, de mégis fáj értük a szívem. Számomra pont megfelelően pigmentáltak, nem potyognak és nagyon tartósak. Kár hogy már nem elérhető ez a kiadás.
20191014_114247

8 Likes

Semmi baj ezzel a márkával. Én a világos csontszínéből rengeteget elhasználtam már, míg bele nem bolondultam a palettákba. Még szemhéjalap nélkül is működött rajtam!

2 Likes

Jo hogy ennyire szereted oket! Nincs baj az olcsobb markakkal, amig nem csupan nehany hasznalatig tart a kapcsolat. Az Inglot kinalataban biztos talalsz ehhez hasonlo mono matt barnakat, ha eljonne a bucsu ideje.

2 Likes

Én is szeretem az Essence termékeket, jó pár dolgot használok tőlük. Nem beszélve arról, hogy néhány mostanában kiadott paletta,stb… újdonságok nagyon jóra a sikerültek.

2 Likes

Képzeld, pénteken megjött a PinkPandás csomagom, de még nem volt időm foglalkozni vele. A Catrice pirosítóval mellényúltam, szerintem. A 04-es árnyalatot rendeltem és nekem olyan piszkoslila hatású. Lehet, hogy ajándék lesz belőle!
A paletta viszont nagyon szép! Jófajtának is néz ki, bár még nem próbáltam ki. Valahogy én nem szeretek egyből “belemászni”, szeretek velük előtte “ismerkedni”. :smiley:

3 Likes

Én sem szoktam mindjárt kipróbálni,van hogy csak nézegetem, aztán vissza teszem a helyére :slightly_smiling_face:
Viszont nekem a pirosító nagyon jó,a színe, minden, kettőt kellett volna rendelnem :smile:
Majd azért mondd el milyen a paletta,ha már kipróbáltad, kíváncsi vagyok rá. :smile:

2 Likes

Milyen palettát rendeltél? :slightly_smiling_face:

Az essence Glitter Show rózsaszín változatát (a változatosság kedvéért). :smiley: Hasonló a fizimiskája, mint a Milani palettának.

2 Likes