Köszönöm!
Végre elértem a pan alját a másik csont színnél, a pirositonal viszont nem látok változást
Urban Decay Beached Bronzer; így állok most. A fotón nem igazán látszik de a pan közepe teljesen üres.
Szépen haladok a kiválasztott sminktermékekkel. Rúzst és szemhéjpúdert hetente használom, többit naponta.
Rúzs: már majdnem lekoptattam a Pupa feliratot.
Púder: napi használatban, egyre nagyobb a lyuk.
Szemhéjpúder: párszáz forintos beruházás volt. Már látszik a pan az egyik oldalon, bár valamiért mindig ott nyúlok bele. Remélem nem lehetetlenség elhasználni.
Pirosító: ezt szeretném leginkább elhasználni, de úgy érzem, lehetetlen. Ugyancsak problémázom rajta, hogy az egyik fele megkövesedett, a képen látszik is. Elvileg még pár hónap van a felbontástól számított “lejáratig”. Megpróbáltam lekaparni a szilárd részt, és úgy használni, de nem értem el megfelelő eredményt. Mit gondoltok, használható még ez a pirosító?
Ha szereted, akkor még megér egy kis felújítást (vastagabban lekapirgálni a felső réteget), de ha nem vagy oda érte, akkor…
Ha ennyire megváltozott a pirosító minősége, én nyugodt szívvel megválnék tőle. A választott szemfestéked pedig biztosan nem lesz nehéz elhasználni, olyan sok sminkhez el tudom képzelni, természeteshez és színeshez is.
Azt hiszem, többet nem tudok kipréselni ebből a TIU blotting púderből.
Szép munka
Hipphipphurrá!
Sose sikerült még púdert elhasználnom, úgyhogy nagyon örülök.
Én össze szoktam őket törni, aztán mindig megoldódott ez a dilemma.
Mondjuk, ha az új Guerlain púderemet törném össze, azon azért nem röhögnék…
Gratula!
A legrégebbi és leggyakrabban használt alapszíneim. Tudom, hogy nem a legminőségibb darabok, de mégis fáj értük a szívem. Számomra pont megfelelően pigmentáltak, nem potyognak és nagyon tartósak. Kár hogy már nem elérhető ez a kiadás.
Semmi baj ezzel a márkával. Én a világos csontszínéből rengeteget elhasználtam már, míg bele nem bolondultam a palettákba. Még szemhéjalap nélkül is működött rajtam!
Jo hogy ennyire szereted oket! Nincs baj az olcsobb markakkal, amig nem csupan nehany hasznalatig tart a kapcsolat. Az Inglot kinalataban biztos talalsz ehhez hasonlo mono matt barnakat, ha eljonne a bucsu ideje.
Én is szeretem az Essence termékeket, jó pár dolgot használok tőlük. Nem beszélve arról, hogy néhány mostanában kiadott paletta,stb… újdonságok nagyon jóra a sikerültek.
Képzeld, pénteken megjött a PinkPandás csomagom, de még nem volt időm foglalkozni vele. A Catrice pirosítóval mellényúltam, szerintem. A 04-es árnyalatot rendeltem és nekem olyan piszkoslila hatású. Lehet, hogy ajándék lesz belőle!
A paletta viszont nagyon szép! Jófajtának is néz ki, bár még nem próbáltam ki. Valahogy én nem szeretek egyből “belemászni”, szeretek velük előtte “ismerkedni”.
Én sem szoktam mindjárt kipróbálni,van hogy csak nézegetem, aztán vissza teszem a helyére
Viszont nekem a pirosító nagyon jó,a színe, minden, kettőt kellett volna rendelnem
Majd azért mondd el milyen a paletta,ha már kipróbáltad, kíváncsi vagyok rá.
Milyen palettát rendeltél?
Az essence Glitter Show rózsaszín változatát (a változatosság kedvéért). Hasonló a fizimiskája, mint a Milani palettának.