Plastic fantastic

Na, ha ezen kiszörnyölködtük magunkat, akkor jöhet a következő:

Ez nagyon durva! Az utolsó 3 perc önmagában megérne egy fél órás videót…

Pedig tényleg vannak olyan jól elhelyezett fillerek, amik jól állnak embereknek. Például akármennyire is koravén plasztikszörny lett, szerintem még Kylie Jenner is sokkal szebb, mint a plasztikák előtt volt. Szóval abszolút nem gondolom, hogy mindennek ne volna létjogosultsága. De ez basszus, hogy egyszer csak önálló életre kel a hialuron és össze-vissza mászkálni kezd… először csak baromi ronda leszel tőle, aztán nyirokrákos?! Végül meg, ha ki akarod oldatni, akkor meg attól leszel még sokkal öregebb. Az agyam eldobom :scream:

2 Likes

3x töltettem a számat, aztán leálltam vele, nem érzem, hogy jelen lenne az anyag bárhol is.
Aztán ki tudja… ha mégis elmászott akkor kérném, hogy a szemem alá kússzon be :smiley:
Egyre inkább szike párti vagyok, töltögetni nem fogok, ha valami elkezd elmászni akkor megcsináltatom.
Jövőre van tervben a szemem és meg fogom kérdezni a bullhorn lipliftet is, hogy meg lehet-e csinálni úgy, hogy kevésbé legyen ferde az egyik oldalam. Kovács dr nagyon szépen varr, egy év alatt láthatatlanok lesznek a hegek, ezért merem bevállalni nála a szememet is.
Eddig azt gondoltam, hogy itt a vége, ennél többet nem szeretnék, most azt mondom, hogy meglátom hogyan öregszem majd és még mi fog kelleni, hogy azt lássam a tükörben amit szeretnék.
Egyébként aki fél a tűtől, késtől annak ajánlom a professzionális kezeléseket, idén tavasszal is lenyomtam 2 kör lézert és látványos hatása van. Eltünteti a foltokat és sokkal tömörebb, egészségesebb lesz a bőröm tőle.
Szerintem ehhez hasonló kezelésekkel is nagyon sokat lehet tenni az öregedés ellen, érdemes nézegetni őket, én ezzel is orvoshoz ( bőrgyógyász) járok, nem kozmetikába.

3 Likes

Amúgy a youtuber lány nagyon cuki, amikor mutatja, hogy ő milyen ráncos, ezen felröhögtem.
Ráncol, aztán pedig sima lesz a bőre :smiley:
A ránc az ami akkor is ott van, amikor nem mimikázik az ember, na pont ez kezdett el engem is zavarni, megjelent a pókháló a homlokomon a harmincas éveim végén.

@Luiselotte uiselotte kedves, kihez jàrsz botoxoltatni? Nem voltam még soha, de mivel romlott a szemem, néha hunyorgok, hogy élesebben lássak, és ezáltal megjelent a szemöldök alatti ránc, azt szeretnêm meg majd jön a többi is lassan ìgy 50 felett :rofl:Köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

A Perladermbe https://perladerm.hu/ Dr Tóth Gyöngyihez, pár hét és megyek glabellára :slight_smile: