A kezelés:
Bemész az orvoshoz, lecsücsülsz és megbeszélitek a kezelést, kéri, hogy ráncoljál, akkor jelölget rajtad pöttyöket, azokba fog szúrni.
Felfekszel az ágyra, áttörlik az arcod fertőtlenítővel, jönnek a szúrások, én most 8- at kaptam, számoltam. Az anyag Dysport volt, frissen bontott ampulla, nekem ezt elég úgy 10 havonta szuratni, nagyon jól tart a homlokomban.
A szúrások nekem úgy közepesen fájtak, teljesen elviselhetőek voltak, szoktam kérni stresszlabdát a kezembe azt szorongatom ilyenkor.
Utókezelés:
Szúrás után 4 órán át nem szabad vízszintesbe kerülni és elaludni, ne nyomódjon a szúrások helye és ne másszon el az anyag. Nekem ez a legnehezebb mert idehaza az a tipikus leülök- elalszom típus vagyok:D Szóval most megnézem a Titanicot .
A rendelőben szúrás után 5-6x ráncolsz, majd 1 óra alatt még 2x ismétled, így minden a helyére kerül.
Aznap nem szabad hajolgatni, egy hétig kerülni kell a meleg helyeket mint szauna, gőz, szoli. A meleg nem barátja az anyagnak gyorsabban bomlik tőle így rövidebb ideig tart a hatása.
Az anyag pár nap alatt beáll, ez abban nyilvánul meg, hogy amit eddig ráncoltál azt most nem fogod tudni megmozdítani. A hatása fokozatosan múlik el, nekem kb. fél év múlva tetszik a legjobban amikor azért már mozog minden ámde nem ráncos.
A kezelés végén kapsz ambuláns lapot és az eeszt- ben is megjelenik a dolog, számlát vagy kézbe adnak vagy e-mailben érkezik.
Mi van ha nem hat?
Akkor vársz két hetet, felhívod őket, visszamész , megnéznek és kapsz még egységet. Ilyen még nem volt nekem de mindig felajánlják, hogy szóljak, jöjjek, ha gondom van.
Remélem tudtam segíteni