Plastic fantastic

Mostanában egyéb topicokban gyakran felmerülnek olyan témák amik inkább a plasztika vagy orvos esztétika témakörbe tartoznának, ezért nyitottam ezt az új beszélgetést.

7 Likes

Imádom a címet :smiley:

3 Likes

Köszönöm szépen, hogy így díjazod a “kreativitásomat” :smiley:

2 Likes

Én anno a sulis harisnyatörténetes könyvtervezésnek adtam ezt a címet :smiley: De ez mindenhogy vicces :smiley:

2 Likes

Csak nem az Aqua: Barbie Girl-je ihletett? :wink: “Life in plastic, it’s fantastic” :wink:

2 Likes

Én is erre asszociáltam, egyből :joy:

3 Likes

Hú, ez jó! :star_struck:

Én is úgy gondolkodtam, mint @Montelino , hogy idővel csakis a mellfelvarrás jöhet szóba. Elégedett vagyok a méretemmel, számomra kifejezetten zavaró lenne egy nagyobb méret. Értem ez alatt már a C kosarat is, pedig a testarányaimhoz simán elférne a D is. 177 cm magas vagyok, széles-izmos a vállam, ennek megfelelően a hátam is, szóval tudom, hogy még az aranymetszés szabályai szerint is kicsinek számít egy 85 B.
A szoptatás se tett jót a mellemnek, ne szépítsük, legalább 5 év előnyt adott a gravitációnak. Amúgy még kész szerencse, hogy ez 37 évesen történt, agyfaszt kaptam volna, ha a 25 éves melleimet amortizálom… (végre egy érv a késői szülés mellett :sweat_smile: )
Szóval rákerestem ennek a plasztikának a menetére, van fent youtube-on Krasznai Zsoltos videó. Hát, az Isten mentsem meg ettől! Szerencsétlen nő úgy nézett ki, mint Frankenstein menyasszonya! És minimum fél év, amíg a helyükre vándorolnak a mellek?! Ki tudja, hol áll meg?! Jesszusom! Gyorsan letettem erről az ambícióról! Én kis naiv, azt hittem vágnak egyet mellkason vízszintesben, felhúzzák a bőrt és összevarrják. Hát, nagyon nem… Mellbimbó áthelyezés és társai… el is mondja, hogy sokkal bonyolultabb, mint egy sima mellimplant behelyezés. Hát, köszönöm, de akkor inkább maradok az enyhén megereszkedett saját verziónál.

8 Likes

Három ismerősömnek is meg van csináltatva.
A sima implantos és a varrás+implant azok jól néztek ki, aki csak varratta na ő mintha a sarki hentesnél csináltatta volna, szétfolyva a varratok, pedig minden utasítást betartottak mind a hárman, eléggé lutri szerintem a folyamat. A harmadik lánynak viszont annyira “csúnya” volt a before állapot, hogy még így is sokkal jobban néz ki mint a kiindulási alap.

Nekem giga cicim van, szeretem, nem kell hozzányúlni . :slight_smile:

4 Likes

Másik topikban már írtam, hogy nem tudom elképzelni ezt a műtögetés dolgot, de a botoxot sem. A cicim kapcsán még elgondolkoztam annak idején, hogy megcsináltatom, de ezt is elhessegettem. Igazság szerint a mérettel sosem volt bajom, mindig a formával küzdöttem.
Mostanra jutottam el odáig, hogy köszönöm, kiválóan elvagyok magammal és azzal, amit a természet adott. Nem mondom, hogy külsőségeimet vagy egyebeket tekintve nyertem volna a genetikai lottón, de másokat látva arra jutottam, hogy összességében nem jártam annyira rosszul.
Végignézegettem sok plasztikai sebészet előtte/utána fényképeit és 1-2 kirívó esetet leszámítva őszintén szörnyülködve/ámulva jutottam odáig, hogy még most sem értem, delikvensünknek mi értelme volt kés/tű alá feküdni. Ugyanis az eredmények nem hoztak olyan mértékű változást, ami megérte volna. Szerintem. Hozzáteszem, többféle beavatkozás fotóit néztem meg a szemhéjplasztikától az intimplasztikákon keresztül a mell- és hasfelvarrásig.

4 Likes

2018ban varrta fel dr. Rusz Zoltán a melleimet. igen, bonyolultabb művelet,mint az implantátum behelyezése.

Mai napig az egyetlen testrészem, amivel elégedett vagyok 100 %ban.

Közvetlen ezután szerettem volna feltölteni az ajkaimat, valamint az orromat megigazítani
A számra azt mondta Rusz doki,hogy szívesen tölt bele hialuront,de nagyon fog fájni és nem lesz igazán látványos,a szilikon pedig szintén csúnya lenne benne. Rl is engedtem azonnal.
Az orromat az ára miatt engedtem el.

A glabellámba töltetnék hamarosan hialuront,mert már nagyon mély. Ha kevésbé lesz mély,már boldog leszek.

Szoktam figyelni nőket, 40/50/60 pluszosokat, akiknek az arcán látszik a plasztika és nekem olyan egyenfejük , egyentekintetük van.
Nem tetszik egyáltalán.

5 Likes

Felszaladt ( volna hehe ) a szemöldököm a szilikontól a homlokodba, aztán láttam, hogy javítottad, régóta be van tiltva, bár van még egy két olyan orvos aki szájba töltögeti.
Annó megkérdeztem ott ahol a számat csinálták hogy miért van betiltva, a logika azt diktálja, hogy épp elég egyszer kifizetni és akkor örök életig tart a cucc, szemben az évenkénti töltögetéssel.
Azt mondta az orvos, hogy a szilinkonnal az esetek 98 százalékában nincsen semmi gond , el lehet vele lenni, a korral egy kicsit meg tud ereszkedni . A maradék 2 százalék az akiknek becsomósodik és bizony azt csak kivágni lehet onnan, vagyis száj felvág, anyag kikapargat, majd száj összevarr a menet, nem egy leányálom, ezért nem ajánlja és nem is csinálja.
A hyaluron meg felszívódik, nem fog soha meglógni, csomósodni tud, de azt el lehet masszírozni.
Sok ismerősömnek van szilikon szája, egy lány volt csak aki épp mostanában volt megnézetni, mert érezte, hogy valami nem kóser, mintha vándorolna az anyag, de szerencsére semmi baj nem volt csak pánikolt, a többieknek egyelőre köszöni jól van a szája, van akinek 5 ml figyel benne :smiley:

3 Likes

Jó dolog tudni lenni az ajaktöltés, ha figyelembe veszik az arc adottságait, nem csak ész nélkül mindenkibe is töltik.
Sok Krisztina Philipses posztot nézegetek mostanában, sajnos nála is azt látom, hogy válogatás nélkül ráadja mindenkire.

Ezt például tökre nem értem, szerintem indokolatlan.
433259067_18300304489199330_1741209869330964484_n

De az alábbi például egy nagyon jól sikerült munka, az ajaktöltése is szebb lett, mint a szigorú csíkszáj és a mosolyvonala is fiatalítja szerintem.
431524598_18300181759199330_1076885015824175128_n

Aztán itt van valami signature szálazós technikája, ez is szép lett!
432132944_18299316679199330_8955369300714416160_n

Erősen gondolkozom, hogy felkeressem a jóasszonyt egy konzultációra, csak kissé elbizonytalanít, hogy egy általam plasztikszörnynek ítélt orvosnak kezdjem el magyarázni, mit miért NEM kérek feltétlenül :sweat_smile:

1 Like

Igen, nekem is később esett le, hogy valamit összekevertem :rofl:

Ne haragudj, de nekem ezek közül az összes munka borzalmas. Süt róla, hogy mű. A legtöbb szájfeltöltésnél olyan érzésem van, hogy koszos a szája széle az alanynak, holott csak a töltés miatt árnyékot vet az ajakív.
Az utolsó hölgynél pedig nem csak a szájával történt valami. Vagy sokat fogyott, mert az arca is látványosan keskenyebb (ha a szájat kitakarom is), vagy megcsinálták az arcot is, vagy csak jó az endokrinológusa, mert a hölgy látványra olyan pajzsmirigyes és ödémás arcú, mint a huzat.

3 Likes

Kb. 2014 táján nagyon küzdöttem az aknéval és felkerestem a helyi bőrgyógyászati szakrendelést, természetesen hónapokat vártam az időpontomra. Dr. Csernus (Phillips) Krisztina fogadott.

Bruttó 2 percet töltöttem a rendelőben, fel sem ocsúdtam, mikor már a folyosón voltam ismét, kezemben egy recepttel (már nem emlékszem a krém nevére). Nagyon negatív élmény volt, kifejezetten bunkó is volt velem.

Később meglepődve láttam, milyen karriert futott be a hölgy.

5 Likes

@vivitrius Semmi gond, mindeninek más a szép! Én a csíkszáj vs. műszáj kategóriában a műszájra szavazok, soha semmi nem lesz olyan szép, mint egy természetes telt ajak, de ha már nem adta meg a sors, akkor lehetnek kompromisszumok.
Elvileg az utolsó képen a szálbehúzásos facelifting volt a segítség. Ami kicsit gyanús nekem, hogy az első kép sötétebb és más szögből van fotózva (lefele néz jobban a hölgy), mint a második, kérdés, hogy ha élőben látnánk, lehet, hogy nem lenne ennyire látványos az eredmény.

@creammaniac Igen, a kisvideóiból is látszik, hogy bicskanyitogató a stílusa… sajnos gyakran itthon az “elit” meg “igényes” szinonimája a lenéző sznobizmus… újgazdag tempó, rühellem :nauseated_face: Nehéz kérdés, egyszer csak megtalálom a nekem való orvost :roll_eyes:

2 Likes

Én annó Pukancsik doktornál láttam egy 0,7 ml töltést ami nagyon megtetszett hasonlóan picike szája volt a hölgynek mint nekem, így hozzá jelentkeztem be.
Tetszenek még a Mermaid Factory és Kovács András doktor úr szemhéjplasztika munkái, szerintem az utóbbihoz fogok bejelentkezni ha eljön az ideje.
Akit érdekelnek a beavatkozások javaslom beregelni a Sebeszem oldalra, ahol naplóval, leírással, fényképekkel töltik fel a lányok a műtéteket , ott is jókat lehet mazsolázni, szűrhető beavatkozásra, orvosra , szerintem hasznos oldal.

2 Likes