Plastic fantastic

Kedden megvolt a kezelés. Azt nem mondom, hogy minden nap mennék, de elviselhetetlen sem volt. Kb 30-30 szúrás volt, pikk-pakk megvolt. Elvileg 3-4 nap alatt alakul ki a hatása, de én tegnap már alig izzadtam, ma meg már semennyire, totál száraz a hónaljam pedig ma elég stresszes a napom + nyomott meleg is van.
Eddig nagyon boldog vagyok és remélem, hogy 6-7 hónapig valóban kitart a hatása. Évente 2x ez nekem megéri, hogy nem kell azon agyalnom hogy mit vehetek fel és hogy nem kell feszengenem. :relaxed:

6 Likes

Köszi, hogy leírtad a tapasztalatod, a 30 szúrástól azért kicsit leizzadtam, pedig csak olvastam.
Eddig csak jó tapasztalatokat olvastam az eljárással kapcsolatban a neten, sokan csináltatják meg nyár elején és akkor ősz végéig biztosan szárazak maradnak.
Ha szükségem lenne rá, biztosan magamba böketném én is, mert nincs annál felszabadítóbb érzés mint amikor az ember komfortosan érzi magát a bőrében.:relaxed:

1 Likes

Tényleg durva így leírva, hogy 30-30 szúrás + tűcsere is volt hónaljanként, mert 15-20 szúrás után már kopik a tű is.
Viszont maga a tényleges kezelés nem tartott 5 percél tovább összesen. Volt ahol semmit nem ereztem, de volt ahol azért sziszegtem kicsit. :grinning_face_with_smiling_eyes: De tényleg kibírható az a pár perc.
18:30-ra volt időpontom, bekentek érzéstelenítővel, amíg az hatott, addig kitöltöttem a szokásos orvosi regisztrációs papírokat. 18:50-kor kezdte a doktornő és 19h-kor már léptem ki a kapun. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Amúgy azon annyira ledöbbentem, hogy a botox kezelés már nem egy ilyen exkluzív eljárás, hanem kb. mintha algoflexet vettem volna a sarki gyógyszertárban. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Amíg ott voltam és épp hallottam másokat: “jó, akkor 2 hét múlva jövök ezt is töltetni” , " írjuk be fixen az időpontot 5 hónapra", “lehet akkor oda is kellene, még alszom rá és akkor telefonálok időpontért” stb. Döbbenet, pláne hogy 25-30 év körülinek tippeltem őket.

4 Likes

Hát igen, manapság már hétköznapi kezelésnek számít mindkettő, sok helyen is csinálják és árban kb. ugyanannyi mintha egy Red Carpet kezelést csináltatnék a kozmetikában. Csak a kozmetikai kezelés 2 hétig látszik, aztán huss, a botox meg a fillerek azok 3 hónapig alsóhangon ott maradnak ahová szúrták őket.
A korai használattal nem értek egyet, kivéve az olyan eseteket mint a tiéd is, hiszen itt életminőség javításról van szó.

Ahova nehéz bejutni, ott valóban érdemes beíratni a következő időpontot, amíg plasztikai sebészhez jártam én is így tettem, mert 6 éve is 1 éves várólistája volt.

1 Likes