Nem akartam szólni miatta, de nekem már feltűnt Annyira hányinger az ilyen… viszket a kezem egy komira…
Ó én is jártam így. Egy Kylie pirosítót eladtam tök olcsón és a vevőm meg dupla àron tette fel eladásra…
És el is adta?
Nem lehet, hogy a postaköltséget tette rá?
Jaj, ez a fancsisz? Ő is ráhajtott az üzletszerű eladásra az utóbbi időben…
A 2014- es amrezy mèg mindig fent van , de az 1 èvnèl règebben feltöltött termèkek törlèsre kerülnek. Hogy is van ez? Nekem magas.
Nekem is…
Hogy mit tett rá vagy mit nem nem tudom. Én annak örültem hogy megvette. Csak véletlenül feltünt. Van aki majdnem a dupla árat tette rá egy nemrég akciós termékre amit most úgy árul mintha normál teljes áron vette volna. És nem high end termék.
Persze! És nagyon sok termékkel csinálta ezt, hogy megvette és szinte azonnal fel is tette eladásra drágábban.
Jaj de gáz ez a nyerészkedés… már értem sokan miért haragszanak a zsibire. Amúgy meg olyan jó kifogni jó áron klassz termékeket, kiábrándító amit ez a fancsisz is csinál Ez az illető aki veled csinálta meg ugyanezt még űzi az ipart? Csak azért kérdem, nehogy vegyek tőle bármit is a jövőben.
Akkor ez a csaj egy igazi zsibi-ribi!
Már törölte magát. Főként high-end cuccokat árult.
Jól tette… lehet többen kifejezték az elégedetlenségüket emiatt…
Ez mekkora mondás!
Nekem volt régen egy lista a jegyzeteim között a telefonomban, hogy “KM rémek”, de majd, ha csinálok újat - közben készüléket váltottam - ezt az új szakszót fogom használni!
Max csak puffogni tudunk az ilyenek miatt, vagy óva inteni egymást, a szabályzat nem tiltja a nyerészkedést, mindenki annyiért árul, amennyiért akar (ezt már leírták nekünk párszor). A “rejtett” nyerészkedők is gázok. Akik csupa ötcsillagosok, de pl. eladják a négyéves használt szemfestéket, aminek ők már legalább a harmadik tulajdonosai. A múltkor majdnem belefutottam egy ilyenbe, ha nem szól nekem a legelső tulaj, hogy ezt a cuccot ő vette magának még évekkel ezelőtt, simán megvettem volna az eredeti ártól alig kicsivel olcsóbban. Aztán utólag visszagombolyítva a véleményeket, láttam, hogy több kéz nyúlkált már bele, mint ahány fogorvos az én számba. Kb. negyedáron (se) lett volna korrekt eladni.
Közben felkerült egy ”csak swatcholt” Natasha Denona mini diamond and glow, a egyetlen hibája, hogy a highlighter törötten érkezett, de nekem úgy tűnik, hogy kézzel lett visszanyomkodva
Hogy tudta a töröttet visszanyomkodni?
Lehet be is nyálazta, bleh…
Juj azt én is láttam! Nagyon gusztika!!
Ha nem por állagú, hanem olyan, mint a ColourPop SSS-ek akkor simán vissza lehet nyomkodni. Ha por állagú akkor pedig alkohollal lehet megoldani.