Piactéri furcsaságok

Nem akartam szólni miatta, de nekem már feltűnt :frowning: Annyira hányinger az ilyen… viszket a kezem egy komira… :face_with_symbols_over_mouth:

1 Likes

Ó én is jártam így. Egy Kylie pirosítót eladtam tök olcsón és a vevőm meg dupla àron tette fel eladásra…

És el is adta? :open_mouth:

Nem lehet, hogy a postaköltséget tette rá?

Jaj, ez a fancsisz? Ő is ráhajtott az üzletszerű eladásra az utóbbi időben…

1 Likes

A 2014- es amrezy mèg mindig fent van , de az 1 èvnèl règebben feltöltött termèkek törlèsre kerülnek. Hogy is van ez? Nekem magas. :exploding_head::face_with_symbols_over_mouth:

5 Likes

Nekem is…

Hogy mit tett rá vagy mit nem nem tudom. Én annak örültem hogy megvette. Csak véletlenül feltünt. Van aki majdnem a dupla árat tette rá egy nemrég akciós termékre amit most úgy árul mintha normál teljes áron vette volna. És nem high end termék.

1 Likes

Persze! És nagyon sok termékkel csinálta ezt, hogy megvette és szinte azonnal fel is tette eladásra drágábban.

2 Likes

Jaj de gáz ez a nyerészkedés… már értem sokan miért haragszanak a zsibire. Amúgy meg olyan jó kifogni jó áron klassz termékeket, kiábrándító amit ez a fancsisz is csinál :frowning: Ez az illető aki veled csinálta meg ugyanezt még űzi az ipart? Csak azért kérdem, nehogy vegyek tőle bármit is a jövőben.

Akkor ez a csaj egy igazi zsibi-ribi! :wink:

10 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Már törölte magát. Főként high-end cuccokat árult.

2 Likes

Jól tette… lehet többen kifejezték az elégedetlenségüket emiatt…

1 Likes

Ez mekkora mondás! :rofl: :star_struck: :ok_hand:
Nekem volt régen egy lista a jegyzeteim között a telefonomban, hogy “KM rémek”, de majd, ha csinálok újat - közben készüléket váltottam - ezt az új szakszót fogom használni!

5 Likes

Max csak puffogni tudunk az ilyenek miatt, vagy óva inteni egymást, a szabályzat nem tiltja a nyerészkedést, mindenki annyiért árul, amennyiért akar (ezt már leírták nekünk párszor). A “rejtett” nyerészkedők is gázok. Akik csupa ötcsillagosok, de pl. eladják a négyéves használt szemfestéket, aminek ők már legalább a harmadik tulajdonosai. A múltkor majdnem belefutottam egy ilyenbe, ha nem szól nekem a legelső tulaj, hogy ezt a cuccot ő vette magának még évekkel ezelőtt, simán megvettem volna az eredeti ártól alig kicsivel olcsóbban. Aztán utólag visszagombolyítva a véleményeket, láttam, hogy több kéz nyúlkált már bele, mint ahány fogorvos az én számba. Kb. negyedáron (se) lett volna korrekt eladni.

8 Likes

Közben felkerült egy ”csak swatcholt” Natasha Denona mini diamond and glow, a egyetlen hibája, hogy a highlighter törötten érkezett, de nekem úgy tűnik, hogy kézzel lett visszanyomkodva :flushed:

1 Likes

Hogy tudta a töröttet visszanyomkodni?
Lehet be is nyálazta, bleh…:slight_smile:

2 Likes

Juj azt én is láttam! Nagyon gusztika!! :confounded:

2 Likes

Ha nem por állagú, hanem olyan, mint a ColourPop SSS-ek akkor simán vissza lehet nyomkodni. Ha por állagú akkor pedig alkohollal lehet megoldani.