Na de az mán mégse olyan, nekem nem kéne.
Jól működő technikák, de megvenni én sem szeretném utána.
Èn azon csodàlkozom tegnap òta, hogy egy mini denona ami ràadàsul pròbàlt, mièrt kerül 14.000- be . Sephorában kb. 8000 Ft. 15.000- èrt a nagy 5- öst àruljàk.
Csak nem a kedvenc Szirupunk? Híres a túlárazott és/vagy próbált termékeiről
Termèszetesen .
Azért itt a fórumon a legtöbben tisztában vagyunk vele (lassan én is) épp mi mennyi meg hol van akció stb. Örülök hogy sok jó dolgot megosztotok velem is ezt köszönöm. Sokat segített vásárlásnál vagy csak hogy képben legyek.Érdekes akik nem tudnak arról mit hol érdemes éppen jó áron beszerezni vagy nem mer rendelni a netről stb azt sajnálom hogy olyanokba fut bele mint “boltot nyithatna” meg a beauty shopper és társai ( nevet nem írok ki, de szerintem sejtitek kik azok). Persze lehet őket az érdekli hogy a hőn áhított terméket meg tudta venni mindenféle macera nélkül és pénze is volt rá, pedig ha tudná milyen más lehetőségek vannak ha kicsit bátrabb vagy keresgél… Na mindegy, már én is más szemmel nézem a dolgokat. Látszik kis hazánkban mekkora éhség van a minőségi sminktermékek iránt. Sok minden itthon még neten sem kapható, sőt még hozzánk se szállítanak nagy cégek. Mintha a térképen se lennénk e szempontból:( Bár hogy Londonban nincs Sephora sem Bécsben lehet hogy nem állunk még annyira rosszul:)
Képzeld, vele beszéltem!
Nem néztem végig az összes eladó dolgát, de érdekelte a Pat korrektor és váltottunk pár e-mailt. Mesélte, hogy mindent az eredeti oldalról, legtöbbször Amerikából rendel és hogy mindig mennyit szenved a vámmal meg a kiszállítással, ekkor ajánlottam neki pl a Selfridgest. Lehet, hogy neki tényleg ennyibe, vagy majdnem ennyibe került minden (kivéve az akciós dolgok ), de a tényen nem változtat, hogy sokkal jobb áron meg lehet szerezni Eu-n belül.
Nahát érdekes… de olyan üzletszerűen erőlködik a 600x-os feltöltéseivel, hogy nehéz elhinni, de lehet tényleg csak szerencsétlen a lányka, legalább segítettél neki, rmeéjük az árai is csökkennek majd
Pedig drukkolok neki mert idegesítő a hetrente jövő termékdömping. Őszintén használt palettáért ennyit én se adnék ki (pl Sunrise) Mindegy nem morgok mert elviszek a kisördögök
Én azt nem értem, hogy amikor bevezették a 7 napos szabályt a feltöltésnél (ami igazából 8), akkor azt is mondták, hogy egy ember max. 5 terméket tölthet fel egy nap. Vagy rosszul emlékszem? Ezt azóta eltörölték? Azt én is kicsit túlzásnak érzem, hogy valaki leül a gép elé és 20-30 termékkel telef**sa a piacteret. Vajon miért nincs erre korlát?
“Néhányszor” használt ABH paletta… kezdek ettől én is már kiakadni, ráadásul, ma realizáltam, hogy mit is jelentenek ezek a hülye kiírások. Megérkezett egy teljesen szűz Lisa rúzs és összehasonlítottam a Skyscraper rose árnyalattal… hát fogtam a fejem, szerintem engem ezzel nem kicsit lehúztak… majd holnap le is fotózom, mert az se 1x próbált volt az fix, és ehhez képest az az ár röhejes volt Meg se böktem volna annyiért, inkább megkérem barátnőmet, hozzon egy újat nekem Tanulságnak eltettem, kezdők szerencsétlensége
Èn a helyedben meg is ìrnàm a vèlemènyezèsnèl, hihetetlen! Ki volt az eladò? Leìrnàd ide, nehogy màs is bedőljön neki. Esetleg ràìrni, hogy àtvàgott, küldje vissza az àr 1 rèszèt.Sajnàlom!!!
Áh, már mindegy, több is veszett Mohácsnál, csak most nagyon átverve érzem magam, szóval kezdek fullon bepipulni erre az 1x meg néhányszor próbáltra… Volt róla fotó ugyan amikor megvettem, de nem ismertem a terméket, azt hittem ezek ilyen minikék. Később kezdett gyanús lenni, mert elvileg csak kicsit kisebb grammban mint az EL rúzsom. Hát mondom jó ez biztos ekkora. Ma kinyitottam az újat és szemmel látható volt a különbség. Ráadásul a lány külföldön él, szóval tök nem értem az egészet… kicsinyeskedni pár ezer forinton… Nem emlékszem a lány nevére valami BaraXY és ő nem írt nekem értékelést Januárban még láttam tőle egy Muse rúzst de látom azt is megvette valaki. Ha a 10 ezer helyett adta volna 7 ezerért na az érte volna meg így tök lehúzás, hiszen ezt a színt kérhettem volna tök újonnan is 10 ezerért Már értem ezt a sok mérgelődést a zsibivel kapcsolatban akik nem ismerik úgy ezeket a termékeket… igazából eleve ha használt cucc ne kerüljön már annyiba mint újonnan Mindegy, ettől függetlenül nem fogom kevésbé szeretni azt a rúzst csak mérges vagyok, mert túlságosan kellett valami ahelyett, hogy kivártam volna amíg barátnőm elhozta nekem. Egyébként sokkal durvább átverésem is volt az életben mint egy rúzs, de muszáj volt kidühöngeni magam.
A Skyscrapert 1x használtam azóta, kétlem, hogy ennyire nagy szám lenne… de legalább már értem miért akarta, hogy nézzem meg előtte… de hiába néztem meg, nem ismertem ezt a rúzst
Megértelek, tudom, nem az ár miatt dühöngsz, hanem alapból ez a másikat nézzük hülyének beállítottság. Párom vett egy papírpénzt netes aukción . Elküldte az eladó, ajánlva, minden rendben ,megérkezett, CSAK meg volt hajtódva a hajtatlan pénz, mert az a majom nem csomagolta be kemény karton közé. Így pedig nagyon sokat veszít az értékéből. Mikor megírtam neki, hogy ez így nem lesz jó, akkor közölte, hogy jelezzem a postán a gyűrődést, biztosítva volt a levél. Nem értette meg, hogy az ő hibájából gyűrődött meg, mert nem csomagolta be rendesen, és ezért nem felel a posta. Akkor írtuk, hogy oké ,nem szórakozunk ,paypalnak jelentjük és ennyi. Egyből vissza vette és küldte a pénzt.
Hát butaságot csinál, tényleg, ha nem eu-ból szerzi be. vám és postaköltség, úgy már megugrik az ára ,de ha ő ennyiért is vette, nem nagyon fogja tudni eladni a miniket. 5 gramm van bennük -13-14000-ért, a 20 grammos sunrise és love már beautybayen 70 eur-ért -21.000 kapható, főleg ha van valami akció akkor még kevesebbért.
Jaj de sajnálom Legalább visszautalta. Én kp-ban fizettem személyes átvétellel, már nem érdekel, egyszer volt Budán kutyavásár…
Komolyan nem értem miért nem lehet leírni egy termékhez, hogy használt és kész, illetve mellékelni a fotót nyilván mellé és mindenki eldönti, megéri-e. De konkréten ugyanannyiért árulni mint egy újat, iszonyú idegesítő. Ez a másik eladó az ABH palettával is… széttúr minden terméket amit vesz és majdnem annyiért adja mint egy újat. Emiatt vettem meg inkább Krisztitől a bontatlan Carlit, mert 3 ezer ft difi volt és pont a lila volt majdnem panig használva… én ezeket 10-nél többért fel se merném tenni.
Közben meglett a másik szerintem lehúzós rúzs is… Ez még az enyémnél is drágább volt, a skyscaper kereken egy tizes volt. Ugyanezt a Muse rúzst vettem át milliószor kedvezőbb áron @noisette től.
Ez az ABH nekem is feltűnt. Tudom, az eladónak nem kell tudnia az aktuális akciókat, de pont tegnap rendeltem meg kevesebb mint 11.000 Ft-ért Cultbeauty-ról teljesen újonnan. Ez a paletta még az eredeti árához is túl van árazva jelen állapotában…
Ezt az egesz zsibis nyerészkedést nem értem, de a másik véglet is durva, vadonatúj EL rúzsok 2500 Ft-ért, YSL alapozó 4000 Ft-ért bontatlanul… és ott vagyunk mi, a középréteg, akik a be nem vált dolgokat próbáljuk eladni. Én ezt egy játéknak fogom fel, és örülök, ha nem vész kárba a rosszul választott termék és a pénzem egy része, de igyekszem annyiért feltenni, amennyiért én is szívesen megvenném. Plusz egy használt termék akármennyire exkluzív, azonnal veszít az értékéből. Talán a ritka parfümöknél lehet többet elkérni, de az egy egész más kategória.
@Alsace, küldd csak el az eladónak is a fotót, csak jelzésképpen. A másik rúzsánál is a “kipróbált” jelölés elég tág értelmezésű fogalom, kb bármit jelenthet.
@Isabelle szerintem is, és úgy vásárol, ahogy akar, de már látom, mindent fel fog tölteni hónapokon keresztül heti szinten
Van még egy ilyen nő, rengeteg luxusparfüm fújóst árul. Hetente újratölti az adatlapokat Még üveges parfümöknél meg is érteném valamilyen szinten, de ha valaki fújóst akar venni, úgyis rákeres. Szóval vérbeli üzletasszony lehet az eladó. (máshol kellene pénzt keresni inkább)
Mondjuk az akciókkal is tudnak cseszekedni rendesen egyesek. Én egyszer jártam úgy, hogy valamit megvettem teljes áron, levettem róla a fóliát, ránéztem és rájöttem, hogy nem tetszik, de nem nyúltam bele direkt. Feltettem az eredeti árnál egyébként jóval olcsóbban, jött valaki, aki még jócskán alkudni akart, és amikor mondtam hogy bocsi, konkrétan használatlan a termék, nem fogom féláron odaadni, akkor jött, hogy de xy webshopban most éppen mennyire akciós ÉS AZON MÉG FÓLIA IS VAN. Mondom ok, akkor rendeld meg onnan, engem nem bánt.
Ugyanez megtörtént egyszer, csak fólia helyett a dobozzal érvelt, ami nekem már nem volt meg…Hogy máshol dobozzal együtt meg tudja venni kicsit drágábban. -.-