Piactéri furcsaságok

Kértétek páran az új topicot :wink:.

5 Likes

Konkrétan milyen furcsaságokról lenne szó? :slight_smile:

Különös zsibis hirdetéseket gyűjtöttünk ide. Pl alig használt rúzs és hát inkább használt volt mint alig. Túlárazott lejárt termékek, ilyesmik :slight_smile:

4 Likes

Nem kimondottan egy hirdetés, de számomra a parfümkeresés elég hosszadalmas, mert 80%-ban nincs külön odaírva, hogy csak néhány ml-t ad ki belőle az eladó, ezért minden hirdetést egyenként meg kell nyitni.

4 Likes

Na itt is van az első sztorim. Tegnapelőtt addig alkudozott egy vevő, hogy egy gyakorlatilag hiánytalan üveg (2 hete bontott) plusz ajándék 2 ml (értékes) parfümöt a teljes üveg árának feléért odaadtam, neki elsőbbségivel kellett azonnal, kb óránként írt, úgyhogy a teljes folyamatot fotón kellett dokumentálnom. Most meg visszaír, hogy szerinte nem eredeti a termék. (Ajmal Aristocratról van szó. Eleve
nem vennék, főleg nem adnék el hamisítványt, de ilyesmit ki hamisít? :smile:)

4 Likes

De gáz ez. Nekem is volt egy sztorim, ahol kb. hatféleképpen kellett bizonyítanom egy palettáról, hogy eredeti.

1 Like

Te jó ég… De nem értem, miért nem előre érdeklődnek?
Írtam neki, hogy a Nerolibol van és nyugodtan küldje vissza, azonnal mentegetőzött és mondta, h csak mellesleg kérdezte :smile:

1 Like

Csak mellesleg… Jaj istenem, komolyan :smiley:
Nekem úgy volt, hogy megkérdezte az illető honnan van, mondtam, hogy a hivatalos oldalról rendeltem. Utána leütötte, de aztán e-mailben mondta, hogy hogy állíthatom, hogy eredeti, ha a hivatalos oldal nem is szállít Magyarországra. Mondtam, hogy DE szállít… :smiley: Aztán bizonygathattam e-mailekkel, hogy nekem van igazam…

4 Likes

Na ez tényleg jobb történet, mint az enyém :joy::smiley::smiley::smiley:

Áhh, azért a tiéd sem kutya :smiley:

1 Like

Hű azta de gáz sztorik, ezen csak nevetni lehet, bár gondolom azért jól felidegesített titeket a dolog. Azért remélem megnyugodtak a kedves drága vevők :smiley:

2 Likes

Csak eljátszotta a nagyvilági úrinőt! :slight_smile:

1 Like

Igen, végül nagyon jó hangulatban zártuk le az adásvételt :blush::blush:

1 Like

@noisette utóbbit nehezen tudom elképzelni :sweat_smile:

3 Likes

Ennek nagyon örülök :blush:

1 Like

Szerintem volt ott már minden…:smiley:

1 Like

Sziasztok, jottem csekkolni, panaszkodnak-e mar ram :grin: Rossz a lelkiismeretem. Szeretnek piacterezni, de ujra es ujra elmegy a kedvem tole.
Kiirom, hogy 1200 forint es szemelyesen adnam at. Jon a kerdes, mennyibe kerul es hogy tudnam kuldeni. A kuldes oke, tennek kivetelt, ha valakivel ugy latom, megvan a jo osszhang :blush: De olyan furcsa a kiirasban egyertelmuen jelzett infokrol tajekoztatni valakit.
A kuldessel kapcsolatosan is olyan nehezen ment a kommunikacio mostanaban… felek elkuldeni a cuccot egy ismeretlennek, mert ha barmi nem jol megy, vagy akar o csalodik barmilyen okbol, akkor utana en magyarazkodhatok. Szemelyesen legalabb megnezi, ha nem valtja be az elkepzeleseket, nem veszi meg, ennyi.
Milyen tapasztalatotok van ezen a teren?

4 Likes

A szemèlyes àtvètellel vigyàzz, mert van olyan kedves vevő, aki megnèzhetem cìmszòval kinyitja ès màr benne is van az ujja a sminkben, hogy megnèzze, milyen a swatch, majd közli, hogy hm mègsem az ő szìne, vagy alkudozni kezd.( Előzőt egy kedves km- es mesèlte el. )

4 Likes

Velem is megtörtènt egyszer, hogy szerinte nem eredeti a paletta. Persze semmit nem èrtett hozzà. Online rendeltem, ìrtam neki, hogy akkor küldje vissza, ùgy feldühìtett, èn nem szòrakozom bizonygatàssal. Ja, megtartja, csak elbizonytalanodott. Nem tudom, mit vàrt, hogy elengedem az àr felèt?
N

3 Likes

Foleg parfumoket adok es hat szemelyesen, arccal eddig mindenki kulturalt volt halisten… de jogos, koszi a figyelmeztetest

2 Likes