Piactéri furcsaságok

Okém köszi :slight_smile:

Remélem Alsace nem sértődött meg amit írtam, csak vicceltem ám :slight_smile:

2 Likes

Biztos vagyok benne hogy nem :).

1 Likes

Hú hát még sok-sok évvel ezelőtt, láttam meg álmomban a címét Habfiú :joy::joy:, meg egy nagyon gyönyörű borítót. El is kezdtem írni egy ilyen sellős sztorit de aztán abba hagytam :D, nem volt kitartásom, ötletem :D.

1 Likes

Kár hogy nincs és nem lehet filmes, sorozatos topic :cold_sweat:

2 Likes

Ès van kèpe - :rhinoceros: - odaìrni a 2014- es ősrobbanàshoz, hogy 1x hasznàlt.!!! A Ct rùzsnàl 1x próbált, majd lejjebb pàrszor hasznàlt. Jò lenne eldönteni.

4 Likes

Dehogy durciztam be kicsinek imádtam a Baywatchot szegény Hasselhoff volt a hősöm :joy: :rofl: :rofl:

3 Likes

Ó pedig biztos érdekes lehetett nem csak hableányok voltak régen :smiley: Csináljunk filmajánlós topicot is? Közben kenegethetjük magunkra az új termékeket :rofl:

3 Likes

Én mindig vártam ,hogy futás közben pofára esik a forró homokban :))

5 Likes

Kár, hogy szétitta magát :frowning: RIP kislánykori hős :frowning:

1 Likes

Nem tudom hogy lehet-e itt egy krémmániás fórumon :D, amúgy szuper lenne :).

1 Likes

Csináltam egyet remélem maradhat :slight_smile:

2 Likes

Engem annyira elszomorít, hogy így elterjedt a ‘nem érdekel’. “Csere nem érdekel”, "nem érdekel az ajánlat’ stb. Ha szmájli van utána, vagy köszönöm, az sem enyhíti magát a kifejezést. Ha valaki azt mondja, hogy de hát ebben semmi rossz nincs, képzelje el a beszélgetést élőben. Ha nekem valaki azt mondja, hogy nem érdekli, amit beszélek hozzá, minimum rosszul esik. Írásban miért vagyunk egymáshoz smirglisek?

4 Likes

Én azt szoktam írni, hogy “cserélni nem szeretnék”, ami viszont úgy tűnik, hogy mégsem ér célba, mivel kb. minden alkalommal bepróbálkoznak vele mégis. :woman_shrugging:

1 Likes

Hú, akkor tuti nagyon menő az apukád! :wink:

Nem olvassák el, és ezen sajnos semmilyen megfogalmazás sem segít.

1 Likes

Érdekes, amit írsz, szerintem igazad van.
Nekem nagyon negatív tapasztalat az elmúlt pár évben - most 34 vagyok - hogy mennyire lemorzsolódtak a barátnők. A húszas éveink végén még intenzív kapcsolat volt, de mire mindenkinek párja/férje/valakinek gyereke lett, eljutottunk odáig, hogy csak hosszas e-mailezgetések után sikerült 2-3 havonta összehozni egy kávét, szigorúan meló után, 90 percben… Mert mindenkinek fontosabb az igazi élete. Én ezt így hívom, hogy van az igazi életed az igazi barátaiddal :slight_smile: Tavalyi fogadalmam volt, hogy pont annyi energiát teszek az ilyen kapcsolatokba, amennyit viszont látok, hát meg is szakadt az összes. Félreértés ne essék, ők se találkoznak már, nem engem utáltak ki :smiley: én voltam évekig a “közönségszervező”, aztán, ahogy ez elmaradt, szartak is bele. Az különösen szomorú, hogy ez csak a női kapcsolatokat érinti. A párom a barátaival huszonévek után is 2-3 hetente minden pénteken találkozik, érdekes módon a srácok lelkesen várják a “fiúbulit”, soha egyszer nem írnak rá a másikra az utolsó pillanatban, hogy “jajj, ne hari, de csak mára kaptam időpontot a fodrásztól, muszáj lemondanom”. Lehet, hogy rossz emberekbe futottam bele, de a “lánykori” barátnőim közül mára 1 db maradt… elég szar arány. Vagy csak én definiálom túl tinédzseresen a barátságot, de nekem arra nincs igényem, hogy 3-6 havonta nagy vonalakban mesélgessek az életemről. Az nem barát, maximum ismerős.

4 Likes

Azèrt ìrjàk sokan előre, mert a többsèg eladni szeretnè az àrut. Legtöbbször pedig olyanok ìrnak, akik pl.egy abh palettàt szeretnènek cserère, de csak drogèriàs hasznàlt rùzsuk ès màs egyebük van. Akinek sok sminktermèke van az legtöbbször leèpìteni - eladni szeretnè, nem cserèlni valami ùjabbra, főleg nem több drogèriàs darabra.

4 Likes

Ezzel nincsen semmi gond, értem, hogy mit miért írnak, és tudom, hogy emiatt morcos sok eladó. Engem a megfogalmazás zavar.

1 Likes

Nekem 44 évesen konkrétan nincs barátnőm. Ehhez persze az is hozzátesz, hogy egyrészt régen sem volt sok, másrészt én 21 éve felköltöztem Budapestre, ők pedig maradtak. Egy ideig még találkoztunk, de egyre kevesebb lett a közös téma.

3 Likes

Bennem sosem merült fel, hogy ez smirglis lenne. Ez csak egy formula, egy címke. Mint pl. “utánvéttel nem küldök semmit”, vagy pl. hogy “személyes átvétel csak a megadott helyen”. Ha cifrázom, az emberek egy része egyszerűen nem fogja fel a lényeget, ezért egyszerűbb lényegretörőnek lenni. Semmi elszomorító nincs benne szerintem.

7 Likes