Piactéri furcsaságok

Na tessék :smiley: Legalább böködhetet a kis paneket benne :joy:

Tudom sokan szeretik Hudát, de kiver a víz a csomagolásaitól… ne bámuljon rám senki miközben válogatok a paletták között :smiley: Tudom jó minőségű, a Retrograde tetszik is de nem tudom egyelőre túltenni magam ezen, tudom totál kretén dolog :smiley:

3 Likes

Egyszer én is vettem kipróbált rúzst, mert nem tudtam volna máshogyan hozzájutni ahhoz a márkához. De a folyékonnyal nekem is fenntartásaim lennének. Az, hogy valaki megrendeli, otthon izgatottan kibontja, majd nem keni fel megnézni magán, nem, csak egy pici pöttyöt tesz a gondosan megmosott kézfejére… Az ilyesmire szokta mondani a párom, hogy “töptöröptörő” (és itt a tévémaci zenéjét énekli :smiley:).

3 Likes

Nagyon sokáig nem próbáltam ki ,mert sokan szidták. De a régi rose goldban van egy-két árnyalat ,ami nagyon tetszik, a mac melon pigmentjére hasonlít, “angelic” és a fling ,ezen kívül végre kipróbáltam a paletta többi színeit is. Maradni fog, a csomagolás nem izgat :smiley: És lebeszéltem magam az ND love palettájáról is. angelic fling

3 Likes

A Lisa Elridge rúzsokat továbbra is csak a márka honlapjáról lehet rendelni?

1 Likes

Igen csak onnan, ebayen horror áron árulják ami most kifogyott. Én a tavaly nyáriból és a vörösből kértem. Barátnőm elhozza személyesen jön meglátogatni :blush:

1 Likes

Még küzdök küzdök én is :smiley: Egyelőre sok újdonságom van velük is kéne játszani igazából. Ez a két szín gyönyörű! Majd leragasztom a lelkemig bámuló szemeket :rofl:

1 Likes

Teszter, 10.000-ért már meg lehet venni :smiley: :see_no_evil: https://kremmania.hu/elado/andievincze-dior-diorskin-nude-air-luminizer-powder

2 Likes

Ez nem tudom, hogy furcsaság-e, de ez milyen ABH Amrezy paletta?
Elvileg nagyobb, nem?
Tudom, hogy vannak régebbi, már nem gyártott ABH paletták is, ez is olyan lenne?

https://kremmania.hu/elado/janasbrigi-anastasia-eyeshadow-palette-amrezy

2 Likes

Létező paletta, bár nem mai kiadás. Találtam temptalia linket róla. Nem tudom mikor vehette, de tuti nem egy éven belül. Ahhoz képest pedig drágán adja

2 Likes

Én egyre gyakrabban gyanakszom néhány itteni eladónál, hogy Glambotról rendelnek alapból drága termékeket olcsón, és aztán többszörös áron eladják. Elég gyakran nézegetem a Glambotot, úgyhogy nagyjából ismerem a kínálatot, és múltkor is belefutottam egy eladóba, akinek csupa olyan terméke van fent zsibin, amik max. onnan beszerezhetők vagy évekkel ezelőtti limitált kiadások voltak, az illető mégis újként árulja…Ez is gyanús nekem egy picit.

9 Likes

2014- es limitàlt kiadàs, ezt abh gyűjtők szeretik, nem sminkelèsre valò màr szerintem. Ezt azèrt meg kellett volna emlìtenie.

5 Likes

Igen ez azèrt elèg szèp fèlrevezetès egy olyannal szemben, aki nem jàrtas annyira, csak azt làtja, hogy abh amrezy. A minőségük sem volt olyan mint a mai palettáknak.

5 Likes

Tuti a fotó minősége is kérhetek egyből kettőt? :joy:

Az ABH paletta vagy 3-4-5 hónapja kering a zsibin, azért se vettem meg, mert réginek találtam a google keresés alapján, plusz a színei se voltak olyan nagy WOOOW élmény :smirk: Az viszont érdekes, hogy a régi ilyen színvilágú az új pedig Barbibaba csillám Kennel :rofl:

3 Likes

Köszi lányok, akkor jól gondoltam, hogy nem stimmel valami.

1 Likes

Ó jajj ne, hova tűnt a profilképed? :O, úgy szerettem :confused:
Amúgy ez téged ábrázol ez a festmény? Esetleg otthon gyüjtibe van? :slight_smile:

1 Likes

Nem veszett el, csak beijedtem a nyilvánosságtól :smiley: Igen olyan önarckép féleség, szóval jó profilképnek még :slight_smile: De szívesen betettem volna egy cicát, imádom őket :joy_cat:
A festegetés a hobbim, de ez nincs kinn a falamon :slight_smile:

5 Likes

Nagyon szép, tehetséges vagy ebben is :heart_eyes:. Fura dolgok ezek az álmok :joy:. Néha tök jó ötleteket kapok, hogy mit kellene vásárolnom, egyszer majdnem elkezdtem írni egy könyvet aminek a borítóját álmodtam, lehet inkább rajzolni kellett volna :upside_down_face:. Amúgy miért nyúlsz az ég felé? :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Egy fura álmom volt, lényegében éjszaka mászkáltam a városban és egy csodaszép ezüstösen csillogó felhőfolyamot láttam. Nagyon szerettem volna egy fotót róla, hogy emlékezzek rá, de ilyen idétlen ribizlipipi csajok beálltak oda és ott szelfiztek. Végül gondoltam megfestem az álombéli sosem elkészült fotót.

Huh hála istennek nem kapok vásárlós tippeket álmomban az kéne még, meg is kellene vennem mind egy szálig, hát ez isteni jel :smiley:

Mi az a könyv amit elkezdtél írni? :slight_smile: Nekem is volt ilyen, egy visszatérő egymásra épülő álomsorozat, de valahogy nem foglalkoztam vele eleget… lehet kéne :thinking:

4 Likes

Ez az új képed a “lány a vízben”?
Vagy várja a dögös baywach csávót, hogy kimentse? :slight_smile:

2 Likes

@anon63018870, ha hasonló filmen akarsz röhögni ajánlom a Nagyfater elszabadul című filmet :joy::joy:

1 Likes