Semmi baj, csak kíváncsi voltam
Na ez nagyon ismerős, ebben a szituban voltam én is
Hát, ha valaki árulna egy üveg Milleniát (szintén Avon), azért tán én is megadnám ezt az árat. Megboldogult ifjúságom óriási kedvence volt.
Én Nagymamámnak szereztem egy üveg Balenciaga Talismant szintén horror áron. (Amíg gyártották, csak ezt hordta, utána semmit nem viselt inkább.)
Biztos jó lehet ez a termék, de akkor is 4 éves… mondjuk ezen nem akadok úgy fenn, nekem is van 5 éves rúzsom és szuper, de nem merném feltenni piactérre még ingyen se (már ha akarnám ). Értékelendő, hogy kiírta legalább Nektek vannak ilyen régi cuccaitok, vagy kidobjátok?
Vannak, főleg púder/por állagú termékek, de soha nem tenném fel őket eladásra, sőt, még elajándékozni sem merném.
Nekem is vannak régi por állagú termékeim, amik tökéletesen jók, és igyekszem is őket elhasználni, pont ilyet tettem fel a project planning topikba (Guerlain kompakt púder, már csak a lehelet tartja, szóval 1-2 nap és kivégzem). Krémes állagú, vagy folyékony cuccokat viszont időről-időre kénytelen vagyok kidobni, ami tragédia, ezért ilyeneket semmiképp nem engedek magamnak venni!
Igen láttam is, hogy milyen szépen ki van “törölve” A folyékonyakat én is igyekszem elhasználni hasonló okok miatt. Bár utólag “jót” nevetek magamon amikor nem értettem miért lesz csupa pattanás a 3 éve meglévő alapozómtól a bőröm. (Még fiatal voltam nagyon akkor) A porokkal és a rúzsokkal nem vagyok “finnyás” de lejártat sose vásárolnék.
Egy nagyobb, tizen- huszonezres tételnél még értem ezt a kérést, de ha nekem nincs hó végén egy-két ezer forintom “luxuskiadásra”, akkor elgondolkodom a preferenciákon úgy en bloc havi szinten.
Nekem azoktól állt legutóbb égnek a hajam ,amikor a kylie 3-4 évvel ezelőtt kijött LIMITÁLT folyékony rúzsait és szájfényeit feltették, ÚJ címaszóval??? Mivel limitált volt, akkor aki megvette, annak megvolt, de könyörgöm, mi az új a 4 éve kijött rég lejárt folyékony rúzsokban?? maximum a 3. penész tenyészet… szerintem még mindig fent vannak, nem értem miért??
itt is van az egyik https://kremmania.hu/elado/candy28-kylie-cosmetics-x-kkw-creme-liquid-lipstick-collection---kimmie
Bevallom én is kezdek azon gondolkodni, hogy leszedem a folyékony rúzsaim, ugyan még nincsenek lejárva, de pl. én se vennék olyat ami próbált, de hazudni meg nem akartam velük kapcsolatban. Kidobni meg nincs szívem Olcsón tettem fel hátha valakinek mégis kellene…
De ezt a limitáltat épp néztem… a Pumásra gondolsz?
Én a használt csukott fedővel fotózott palettáknál vakarom a falat Ha bontatlan érthető, de így?
itt a másik ez CSAK 2017-es … 3 éves Kylie Cosmetics In Love With The Koko
Jesszus… mindkettő rúzs… atyaég, baciparadicsom lehet Bontatlanul is… Mondjuk ez a Kyle annyira veri az unszimpátia magasfokát nálam, hogy újonnan se bökném meg egyik termékét se
Igen ,azért egy rúzsnál más, lehet fertőtleníteni, elvágni ,egy folyékony rúzs , főleg, aki érzékeny és mondjuk herpesz problémája van… Én vettem már bevallom 1x használtat de barátnőtől… semmi bajom nem lett tőle. Nekem is van több jeffree ,amikbe 1x belemásztam ,de nem áll jól a színe, de nem rakom fel eladásra … amikor kiírja valaki, hgoy fertőtlenítve a folyékony rúzs, akkor úgy megkérdezném, hogy hogyan is sikerült?? Beleöntött egy kis 96 % -os tiszta szeszt?
Igen dettó Érdekelne, hogy lehet folyékonyat fertőtleníteni Szerencsére semmilyen herpesz meg egyéb bőrproblémám nincs, de a barátnőim nem valami rúzsosok… különben nekik adnám ingyér is… Ha idén nem lesz gazdija kukalakók lesznek
A rúzsokkal énnem vagyok így finnyás, mert azt lehet fertőtleníteni vettem zsibin párat így, semmi gondom nem volt velük
Szerencsére nekem sincs semmi érzékenység, rúzsokat én is szoktam venni ,ha ki akarom próbálni és nem szeretnék 10 ezret adni egy újért.Főleg, ha próba után nem válik be.
Alapból örülök, ha nem kell valamiért tízezreket fizetnem Mondjuk a Lisa rúzs következő adagját már rendeltem annyira imádom
(Kyle-ét)
fetrengek
Nkem van 1-2 szemhéjpalettám és highlighter tőle, de szerintem csakis azért, mert európában nem lehet beszerezni. ,valószínűleg, ha minden uk-s webshopban meg lehetne venni, akkor biztosan nem kellene .