Feltöltöm máshova még egyszer
https://kremmania.hu/elado/kvin-csere-is---the-body-shop-matt-folyekony-ruzs
Mmm fincsike próbált folyékony rúzst valaki? Eddig szerintem ez viszi a pálmát…
Indíthatnánk egy “Maradj otthon!” hullámot, mindenki feltölti ugyanezt a képet, aki egyetért, így betelik a piactér fala és adunk egy kis social shaminget azoknak, akik megtörik. Mit szóltok?
Már repültem is a Natashához töltöttem fel
@asianlover hát nem mindenkinek tetszik a dolog…
https://kremmania.hu/elado/asianlover-maradj-otthon-90862c61-8995-4347-a63d-488bc3fb7fbf
Hát részemről no comment…
Besírok ezen, hogy ez a spam… ez önmagát minősíti. És még taglalja is, hogy örül neki, hogy összejön az üzlet
Na én már meguntam a szélmalomharcot a bolondokkal nevetséges, hogy egy pár perces videót se képesek megnézni A spammalő hivatásos eladókért amúgy se kár szvsz.
Akkor nem értem miért nem kapcsolták ki de mindegy, biztos meg az okuk … tőlem leütötték a vírusokat, bár elutasítottam max majd jelentik ha ennyire útban van
Hát van itt néhány csőrgősipkás úgy látom…
Bár csak két embert hergel a téma…
Áh végül leszedtem mert untam ezt a leütögetést… de nézhetnék a jó oldalát is úgy látom még barátság is szövődött közöttük
Ki ütötte le?
Tőlem Heine. Végül Asianlover hirdetése alatt megy a Sok Hűhó a Semmiért darab második felvonása
Tényleg pusztulásra vagyunk ítélve, ha felnőtt emberek ennyire felelőtlenek. Facebookon is egy csoportban megy a nagy adok-kapok, személyes átvétellel meg mittudomén. Biztos rettentő fontos most azért emberekkel találkozgatni (és adott esetben ezért kimenni, ha nem jár egyébként is munkába valaki), hogy megvegyen egy sminkterméket. Ez már tényleg nem az a szint, ami “csak” idegesítő, hanem ami konkrétan veszélyes lehet, de persze biztos van, aki szerint eltúlzom…
Nem gondolom, hogy eltúloznál bármit. Aki jelen esetben nem jut el odáig fejben, hogy nem, nem most veszek valamit, akár személyesen, akár postán, azt egyszerűen nem tudom megérteni és kedvesen mosolyogni rá. Majd ha véget ért ez az őrület, akkor vásároljon, szerintem most fontosabb dolgok is vannak. Úgyhogy én teljesen egyet értek veled.
Maximálisan egyetértek veletek… Én azt is butaságnak tartom, hogy majd átveszi 2-3 hónap múlva… gondolom, hogy tolongani fog a kedves vevő is, főleg ha teljesen ismeretlenül történik ez a dolog. SImán el is felejtheti, vagy egyszerűen nem lesz rá pénze a gazdasági válság miatt. Valóban felesleges jelenleg a zsibi, nem véletlen akarják megszüntetni. Mondjuk abban azért reménykedem, hogy amikor elmúlik a vészhelyzet újra megnyílik, bár, őszintén, jó darabig nem vennék ott se semmit csak bontatlan termékeket már ha lesz egyáltalán miből…
Igen, ez most egy nagyon bizonytalan játék, minden fél részéről. Nem vagyok hurrá optimista, azért nagyon nehéz időszakok jönnek még, elég sokak számára. De remélhetőleg ebből is tanulunk valamit, és tudunk majd még önfeledten vásárolni a zsibin, vagy épp akárhol.
Nekem még két rendelésem van úton (a CP és egy telefontok Londonból), de már rendelni sem merek egyébként sehonnan.
Ki tudja, hogy megérkezik-e? Főleg külföldről.
Zsibizni egyébként is csak nagyon ritkán szoktam. Mondjuk van is mindenem, szóval legalább most egy ideig felhasználó üzemmódban leszek.
Biztos, hogy megérkezik, mert az áruszállítás nem áll le.
Persze, előbb-utóbb igen, de nem akarok miatta idegeskedni.
Egyébként tudtátok, hogy az új koronavírus kartonpapíron egy egész napig életben tud maradni?
Férjem most ment a postára a P. Louise csomagomért, azt mondta, hazafelé a pincébe viszi le, egy napos karanténba…
https://m.origo.hu/tudomany/20200312-eddig-marad-eletben-a-feluleteken-a-koronavirus.html
Mi már egy ideje “karanténozunk”. Az első áldozat a Luna volt.