Piactéri furcsaságok

oh, sajnálom :frowning_face:

1 Likes

Mondjuk meg kell kövessem a hölgyet. Az elmúlt napok koronavírus miatti aggodalma mellett 10 percre kikapcsolta az agyam. (Amíg felháborodva meséltem mutogattam a páromnak, hogy de komolyan, hogy lehet így bánni a drága ecsetekkel?!) A mai világban már ilyen apró kizökkentésnek is örül az ember. :smiley:

4 Likes

Erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó is. Minden éremnek 2 oldala van :wink:.

3 Likes

Na, Évi ma jelentette be videóban, hogy bezárják a piacteret, mert most is adnak-vesznek emberek.

6 Likes

@kamcs, én valahogy örültem a bejelentésének :).

3 Likes

Én is. Le is szedtem még pár napja az összes termékem, nem gondoltam, hogy lesz, aki még ilyenkor is bizniszel. :confused:

1 Likes

Kettőt lehet találni kik erőlködnek azóta is :smiley: Én nem láttam azt a bejelentést, nem is felpakolós vagyok, hanem vásárlós. De őszintén, most én se szívesen vettem volna semmit, se személyesen, se postán. Azért remélem később újra nyílik, olyan jó kis cuccokat lehet kifogni ott :slight_smile:

5 Likes

Komolyan nem értem, aki még zsibizik. Napokkal ezelőtt leszedtem az összes termékemet. Tegnap más okból voltam a postán, a 6 ablakos postánkra egyszerre egy embert engednek be, a biztonsági őr a postáskisasszonyok maszkban, kesztyűben. Hosszú sor az utcán. Kinek éri meg ezt kockáztatni? A posta szerintem a legveszélyesebb helyek egyike. Nem adnék el és nem is vennék.

7 Likes

Én lemaradtam a bejelentésről, de nagyon üdvözlöm! Mondjuk, még mindig elérhető a funkció. Én is leszedtem már napokkal ezelőtt mindent! Agyam eldobom, hogy még ma reggel is feltesznek emberek hirdetéseket személyes átvétellel… Ez kéne házirendellenes legyen :smiley:

3 Likes

Elképesztő, én is csak néztem, hogy páran akcióznak is, és cserét ajánlanak fel, ez komoly?
A parfümöket/ecseteket egyelőre fent hagytam (végül is elfér ott, nem fogom jóváhagyni a vásárlást és kész), de minden más lekerült, a Pat korrektorom is. Ha nem is kapok el semmit, nem érzem fairnek világjárvány után használt sminkszert eladni. És vásárolni sem, most pár évig zsibiről tuti semmit parfümön kívül :smiley:

Szerkesztés: Közben letöröltem mindent én is.

2 Likes

Azt mondta Évi, hogy véges a fejlesztői kapacitásuk, eddig nem tudták megoldani a lezárást, de hamarosan meglesz.
Amúgy itt a videó: https://youtu.be/e44cLcbDECU

1 Likes

A parfüm még szerintem okés, ha nem jön be jó lesz fertőtleníteni :sweat_smile: Bár én erre a leggagyibb parfümömmel se lennék képes ha nem muszáj :smiley:

Én is leszedtem mindent, de eddig se kapkodták el őket :smiley:

3 Likes

Jó a piacteres “terméked” @asianlover :slight_smile: Lehet ezzel kéne elárasztani a piacteret hátha a töltögetők is leállnak már.

1 Likes

A leggagyibb parfümömet szivesen elhasználom ilyen célra :joy::joy:

3 Likes

A boltban bármit amit veszel más már hozzáérhetett pl. A használt sminkek rizikósabbak is most szerintem (de nyílván függ attól mikor használta utoljára vagy fertőtleníti-e). Ha eljön az a pont akkor a webshopok is leállnak, a glambot az szerintem aki megfogja érezni ezt az egészet de nagyon. A bontatlan dolgokkal szerintem nincs nagyobb veszély mint mással a boltban. ha még fólia is van rajta azt át lehet törölni fertőtlenítővel. Durva hogy a szépségipar is megszenvedi de nagyon főleg a kozmetikusok, sminkesek, fodrászok. Ők ugye testközelben vannak a kuncsafttal. A filmesek is nagyon sok mindent mondtak vissza a tesóm mesélte.

Köszi! :slight_smile: Én is erre gondoltam, hogy a felelős KM-esek ilyen hirdetésekkel protestálhatnának.
Egyébként érdekes módon eltűnt a hirdetésem… nem tudom, hogy az admin vette-e le, én inkább arra gyanakszom, hogy valaki házirend ellenesnek jelölte. Nem gondolom, hogy túl ment volna bármilyen határon, szerintem vicces figyelemfelhívás volt. Valakinek nem tetszett…

2 Likes

Basszus most nézem! Valaki leütötte! LOL!
Legközelebb odaírom, hogy ne üsd le, írj mailt, ha érdekel :DDDD

2 Likes

Hát ez mekkora :rofl: :rofl: :rofl:

Az ááállat :smiley:

Én nem láttam a hirdetést, elárulod, mi volt benne?